RoboForm 7.9.5

RoboForm

Professzionális jelszókezelő és űrlapkitöltő segédlet a RoboForm jelenlegi változata.

Bizonyára gondolkoztunk már azon hogy milyen jó lenne ha nem kellene állandóan a jelszavainkat illetve felhasználóneveinket beírni rendszeresen meglátogatott oldalak esetén.

Ez a program automatikusan elmenti illetve be is írja jelszavainkat illetve felhasználó nevünket. Különlegessége hogy programok esetén is működik, a jelszó kérése után automatikusan beírja helyettünk. Mivel Magyar kezelőfelülettel rendelkezik jól átlátható és egyszerűen konfigurálható.

Felmerülhet a kérdés hogy mennyire biztonságosan kezeli bizalmas információnkat, titkosítási eljárásának köszönhetően az illetéktelen felhasználók még véletlenül sem férhetnek hozzá.

Itt érdemes megjegyezni hogy a telepítés után integrálódik a böngészőbe is Toolbar formájában, akit esetleg zavar könnyen el tudja távolítani.

Másik nagy erősségét a RoboForm az online űrlapok kitöltése esetén tudja megmutatni, automatikusan mindent elvégez helyettünk az előre megadott adatok alapján.

Széleskörű platformitásának köszönhetően más USB kulcsokra is telepíthető, illetve számos mobil eszközt illetve böngészőt támogat.

Jelszavaink illetve űrlapok könnyebb kezeléséhez nélkülözhetetlen kiegészítő. Hivatalos oldal. 

RoboForm

Teljes verziós szoftver.

 

Kapcsolódó alkalmazások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code