Windows Vulnerability Scanner 3.0 -Sebezhetőség kereső

Windows Vulnerability Scanner

A Windows Vulnerability Scanner segítségével pillanatok alatt megtudhatjuk hogy számítógépünk sebezhető e a vírusokkal szemben. Annak elhárításához remek kiindulópont.

 

 

Annak ellenére hogy vírusvédelmi eszközt futtatunk gépünkön koránt sem dőlhetünk hátra hogy minden rendben van úgyis biztonságban vagyunk. Gépünk, telepített alkalmazásaink, programkiegészítőink, vagy esetleg nem megfelelően konfigurált beállításaink is potenciális veszély forrásai lehetnek, amik felkutatása egy kezdő számára szinte lehetetlen, hisz nem is tud róla.

Természetesen egy megbízható víruskereső alkalmazást nem helyettesít a szóban forgó szoftver, ingyenesként az Avast! Free Antivirust vagy a Comodo Internet Securityt javasoljuk, tűzfalként a Comodo Firewallt is használhatjuk.

 Ezen alkalmazások munkáját képes teljesebbé tenni a Windows Vulnerability Scanner, mivel a legnagyobb fenyegetések okozói sokszor a kevés ismerettel rendelkező felhasználók, az alkalmazás némi képet ad arról hogy mit tudnánk még tenni a nagyobb biztonság érdekében.

Windows Vulnerability Scanner

Az alkalmazásaink gyenge pontjain felül a Windows sérülékenységeire is rámutat, maga a szoftver hordozható változat amit miután elindítottunk azonnal el is kezdi a vizsgálatot, az egyes eredményekre kattintva bővebb információt kapunk webes felületen, az Internet Explorer segítségével.

Ingyenes változat.

 

  Windows Vulnerability Scanner letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Logon Editor 1.0Logon Editor 1.0       Windows 7 operációs rendszerünk bejelentkező képernyőjét szabhatjuk át egyéni ízléseink szerint a Logon Editor 1.0 segítségével. Egyre nagyobb igény jelentkezik az operációs […]
  • SplayerSplayer 3.7     Egyszerű kialakítású, de annál hasznosabb funkciókat tartogat számunkra az Splayer 3.7. Zenei és videó állományainkat tekinthetjük meg ezzel a lejátszóval, számtalan plusz […]
  • Advanced Renamer 3.77Advanced Renamer 3.77 Az Advanced Renamer segítségével egyszerre több fájlt is át tudsz nevezni egy időben, remekül konfigurálható, beszerezhető akár portable változatban is. Fájlkezelési […]
  • DEATH DOME – Android játékokDEATH DOME – Android játékok   Harcolj szörnyek ellen, győzd le az ellenséges erőket a DEATH DOME nevű Android játékban.     Egy ismeretlen Vírus üti fel a fejét amely hatására rengeteg ember fertőződik meg, […]
  • Msn téma letöltésMsn téma letöltés Az azonnali üzenetküldő alkalmazások napjainkra elképesztő méreteket öltöttek nincs olyan fiatal aki ne hallott volna róla esetleg már használja is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code