ZHPCleaner 2018.3.31.56

ZHPCleaner

A ZHPCleaner nevű víruskereső alkalmazás segít megszabadulni a kéretlenül települt eszköztáraktól, illetve a böngésződet fenyegető fertőzésektől. Nem kell telepíteni, ingyenes változat. Hatalmas támogatottságot, élvez, Adware, Hijacker, PUP, Toolbar tartalmakhoz. Ideális a Google Chrome-hoz, Mozilla Firefox-hoz, illetve az Opera böngészőjéhez.

Böngészés során könnyen beszedhetünk egy olyan fertőzést ami a böngészőnket célozza meg, ha egy olyan speciális víruskereső szoftvert keresel amivel ezeket el lehet eltávolítani, erre egy igen hatékony megoldás a ZHPCleaner.

A szoftverrel egyszerűen és gyorsan tudod a telepített böngészőidhez hozzáadott eszköztárakat ellenőrizni, hamar meg tudsz arról bizonyosodni, hogy az biztonságos e, tartalmaz e valamilyen fenyegetést.

A ZHPCleaner letöltése után a szoftvert csak el kell indítani, majd automatikus keresésbe kezd, támogatja a Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer böngészőket, a szoftver futtatása során azt bezárja, a keresés alatt nem javasolt azokat futtatni.

Néhány potenciális veszélyforrást említve támogatja az Adware, Hijacker, PUP, Toolbar fertőzéseket. Az elemzés után egy áttekinthető jelentést készít arról, azt el is menteni későbbre. Ha esetleg felhasználói beavatkozásra lenne szükség, kártékony tartalmat talál, a szoftverrel el is távolíthatod.

A ZHPCleaner használata néhány lépést igényel, kezdők is egyszerűen tudják futtatni. Magas felismerési arányt biztosít minden olyan tartalom ellen amik ma leginkább elterjedtek. Csekély mérettel rendelkezik. További előny, hogy a beállításával sem kell az időt vesztegetni, mivel nem tartalmaz.

Kéretlen eszköztárak keresésre, illetve az azok eltávolítására nem az egyetlen szoftver ami ezt az opciót támogatja számos kereskedelmi, illetve ingyenes megfelelője érhető el, ilyen az AdwCleaner, vagy a Toolbar Cleaner, az utóbbi szoftver sokkal több konfigurálási módhoz biztosít hozzáférést, így egyéni keresések is kezdeményezhetőek.

A ZHPCleaner egy nagy népszerűségnek örvendő Böngésző víruskereső alkalmazás, amivel felkutathatod, majd törölheted akár a kéretlen eszköztáraidat, amiket eddig semmilyen módszerrel nem tudtál eltávolítani. Nem kell telepíteni, ingyenes, nagyon egyszerű a használata. Konfigurálást sem igényel.

ZHPCleaner

ZHPCleaner Összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • Böngészők esetén használható
 • nem kell telepíteni
 • nem kell konfigurálni
 • kéretlen eszköztárak kereséséhez
 • Adware, Hijacker, PUP, Toolbar támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • Mozilla Firefox 59.0.3Mozilla Firefox 59.0.3 A Mozilla Firefox egy igen modern, szinkronizálható böngésző, ami rengeteg különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. funkcionálisan bővítmények hozzáadásával lehet […]
 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • CCleaner 5.42.6499CCleaner 5.42.6499 A CCleaner egy igazán tekintélyes tudású karbantartó alkalmazás, amivel a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, a böngészők tisztíthatóak. Tartalmaz egy duplikátum, fájlkereső funkciót. […]
 • CCleaner Portable 5.42.6499CCleaner Portable 5.42.6499 A CCleaner Portable egy telepítést nem igénylő karbantartó szoftver amely újjávarázsolhatja lelassult rendszerünket,  ingyen letölthető bárki számára. Funkciók: Merevlemez, Registry […]
 • Mozilla Firefox Portable 59.0.2Mozilla Firefox Portable 59.0.2 A Firefox Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható böngésző, amivel biztonságosan, gyorsan tudsz weboldalakat megtekinteni. Szinkronizálható, könnyen kezelhető, rengeteg […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1stargraygray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
ZHPCleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code