Windows Defender letöltés

Windows Defender

 

 Windows Defender

 

 

Nemkívánatos szoftverek elleni védelmet biztosít számunkra a Windows Defender.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kell hogy fektessünk a biztonságra, a legjobb megoldás ha megelőzzük a baj bekövetkezését, vagyis védekezünk. Ez a segéd számos online erjedő kéretlen alkalmazástól óv meg minket. Jelenlétével biztonságban érezhetjük magunkat.

Egyszerű, letisztult felületének köszönhetően kezdők is könnyen kiismerhetik magukat rajta a beállítás néhány kattintással eszközölhető, több keresési módot biztosít, a lassabb több órát is igénybe vehet. Adatbázisa online frissíthető. 

Érdemes megjegyezni, hogy csak eredeti Windows rendszerekre lehet telepíteni, erről az alkalmazás meggyőződik az installálása során.

 

 Windows Defender letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Horror Camera – Android alkalmazásokHorror Camera – Android alkalmazások     Tedd félelmetessé Androidos mobiloddal készített fotóidat a Horror Camera nevű alkalmazás segítségével.   Készíts egy jól sikerült fotót, majd dobd fel a végeredményt néhány […]
  • Itt a Free Download Manager 3.9.3.1360 -as kiadásaItt a Free Download Manager 3.9.3.1360 -as kiadása Videók letöltésére, nagyobb méretű ISO fájlok beszerzésére használhatjuk fel, képes figyelni a vágólapot, az összes népszerűbb böngészőt támogatja.
  • AntiVir Rescue System- Vírusirtó letöltés AntiVir Rescue System- Vírusirtó letöltés   Bekövetkezett vírustámadások elhárítására használható szoftver az AntiVir Rescue System.   Ha már bekövetkezett a baj, beszedtünk egy olyan makacs vírust, ami még a telepített […]
  • Malwarebytes Anti-Malware Premium 2.2.0.1024Malwarebytes Anti-Malware Premium 2.2.0.1024 A Malwarebytes Anti-Malware Premium valósidejű védelemmel ellátott heurisztikus motorral rendelkező víruskereső és eltávolító program amivel a Malware szoftverek törölhetőek. Magas […]
  • Zenelejátszás profin – GOM AudioZenelejátszás profin – GOM Audio Ez a zenelejátszó szoftver mindent tud ami csak igény lehet audió tartalmak kezelése esetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code