UNI Video Converter 1.0

UNI Video Converter

Az UNI Video Converter egy egyszerű felülettel biztosított konvertáló alkalmazás ami profilos elrendezésben biztosítja a számunkra a navigálás lehetőségét.

 

 

Elsősorban az olyan felhasználókat célozza meg akik videókat konvertálni profilos formában szeretnek, nem csak asztali lejátszók számára ideális állományt tud gyártani, hanem mobil eszközeinknek megfelelőt. A profilok a felső ikonsávból választhatóak ki itt komolyabb konfigurációra nem nyílik lehetőség, ellentétben a Format Factory -val.

 

Az UNI Video Converter tehát azoknak is kedvez akik nem értenek a kodekekhez, nem tudják hogy milyen képnormát mikor és hogyan válasszanak. Gyártónak megfelelően dönthetünk.

Hasonlóan működik mint az FSS Video Converter és a VideoPad Video Editor, igaz ez már fizetős.

Az alkalmazás néhány kattintással telepíthető, ami után már be is tallózható a számára az átalakítandó videó. Jól kivehető, értelmezhető ikonokat kapott ezért könnyű használni, igaz szükséges is mivel az UNI Video Converter még nem tud Magyar nyelven.

UNI Video Converter UNI Video Converter

 

Támogatott formátumok:

MKV, AVI, XviD, MPEG, OGG, ASF, WMV stb.

 

A Mentés helyét is mi szabadon megválaszthatjuk.

Ha ettől többre vágyunk akkor használjuk a Free AVI Video Converter -t ami szintén bőséges formátum támogatással biztosított, vagy az Any Video Converter Free -t. De természetesen választhatunk fizetőset is ami az átlagos alkalmazásokhoz képest tudásban jóval tovább mutat, ez nem más mint a Total Video Converter.

 

Visszatérve a szóban forgó szoftverhez, az ingyenesség és az egyszerű kezelhetőség mellette szól érdemes adni neki egy lehetőséget.

 

UNI Video Converter letöltés:

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • DDownloads 2.04DDownloads 2.04 Töltsd le kedvenc programjaidat a hivatalos forrásból az alkalmazás segítségével. Hatalmas adatbázis, átlátható felület jellemzi a DDownloads nevű segédet.     Egyre több oldal kínál […]
  • Doom 2Doom 2 letöltés         Az első rész megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend folytatás, a minimális rendszerkövetelményeket igénylő Doom 2.       Az új részben számos olyan momentummal […]
  • Töredezettség mentesíts időzítve az IObit Smart Defrag segítségévelTöredezettség mentesíts időzítve az IObit Smart Defrag segítségével Frissült az ingyenesen elérhető népszerű rendszer optimalizáló szoftver ami időzíthető feladatok ellátását is képes ellátni.
  • TCPView 3.05TCPView 3.05   A TCPView 3.05 segítségével fel tudjuk deríteni hogy az egyes alkalmazásaink mennyi információt szolgáltatnak rólunk.   Ezzel a segéddel betekintést nyerhetünk a háttérben zajló […]
  • Üzenet Mester- Android alkalmazásokÜzenet Mester- Android alkalmazások   Mókás és komoly hanglejtésű szöveges üzenetek gyűjteményét kapjuk az Üzenet Mester nevű Android program keretein belül.   Ha családtagot vagy barátot köszöntünk fel mobilunk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code