UNI Video Converter 1.0

UNI Video Converter

Az UNI Video Converter egy egyszerű felülettel biztosított konvertáló alkalmazás ami profilos elrendezésben biztosítja a számunkra a navigálás lehetőségét.

 

 

Elsősorban az olyan felhasználókat célozza meg akik videókat konvertálni profilos formában szeretnek, nem csak asztali lejátszók számára ideális állományt tud gyártani, hanem mobil eszközeinknek megfelelőt. A profilok a felső ikonsávból választhatóak ki itt komolyabb konfigurációra nem nyílik lehetőség, ellentétben a Format Factory -val.

 

Az UNI Video Converter tehát azoknak is kedvez akik nem értenek a kodekekhez, nem tudják hogy milyen képnormát mikor és hogyan válasszanak. Gyártónak megfelelően dönthetünk.

Hasonlóan működik mint az FSS Video Converter és a VideoPad Video Editor, igaz ez már fizetős.

Az alkalmazás néhány kattintással telepíthető, ami után már be is tallózható a számára az átalakítandó videó. Jól kivehető, értelmezhető ikonokat kapott ezért könnyű használni, igaz szükséges is mivel az UNI Video Converter még nem tud Magyar nyelven.

UNI Video Converter UNI Video Converter

 

Támogatott formátumok:

MKV, AVI, XviD, MPEG, OGG, ASF, WMV stb.

 

A Mentés helyét is mi szabadon megválaszthatjuk.

Ha ettől többre vágyunk akkor használjuk a Free AVI Video Converter -t ami szintén bőséges formátum támogatással biztosított, vagy az Any Video Converter Free -t. De természetesen választhatunk fizetőset is ami az átlagos alkalmazásokhoz képest tudásban jóval tovább mutat, ez nem más mint a Total Video Converter.

 

Visszatérve a szóban forgó szoftverhez, az ingyenesség és az egyszerű kezelhetőség mellette szól érdemes adni neki egy lehetőséget.

 

UNI Video Converter letöltés:

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Home Photo Studio 3.25Home Photo Studio 3.25     Fényképünkön számos szerkesztési műveletet hajthatunk végre a Home Photo Studio 3.25 segítségével.       Ha rendszeresen szoktunk fényképekkel dolgozni, esetleg készítjük is […]
  • Easy Convert 1.0.0Easy Convert 1.0.0  Mint a program neve is mutatja egyszerűen tudunk multimédiás tartalmakat dekódolni,akár komolyabb szakértelem nélkül is, az Easy Convert ingyenesen használható.   Letöltött, felvett […]
  • VirtualDub 1.10.2VirtualDub 1.10.2   Filmek egyszerű szerkesztésére használható ingyenes program a VirtualDub 1.10.2.   Segítségével különböző manipulációs trükköket tudunk bevetni, többek között lehetségessé válik a […]
  • Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365 A lelassult Windows igen bosszantó tud lenni, pedig egy kis odafigyeléssel bizony javíthatunk annak állapotán, egy remek kis szoftver a Wise Care 365 ami kitakarít minden fölösleges nyomot.
  • Feed Demon 4Feed Demon 4       Részletes RSS olvasó számtalan szűrési lehetőséggel a Feed Demon 4 . Számtalan szűrési lehetőség közül, mód van szavak vagy mondatok alapján is konfigurálni, szűrni a hírek […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code