FSS Video Converter 1.0.1.2

FSS Video Converter

Profilokba rendezett kimeneti lehetőségekkel támogatott konvertáló alkalmazás az FSS Video Converter.

Egyszerű, profilos elrendezéssel rendelkező konvertáló amely kezdők számára lett kifejlesztve.

Az alkalmazás telepítése viszonylag gyorsan, néhány kérdésre adott válasz megadásával le is zavarható, ahol a licenc elfogadása a telepítési mappa megadása szükséges, majd az FSS Video Converter felajánlja a számunkra Toolbar -jának telepítését, ezt ne engedélyezzük a számára, továbbá lehetőség van az FSS Video Downloader letöltésére is amit önállóan képes végrehajtani igény esetén. Szintén remek, egyszerűen használható videó letöltő.

Az alkalmazás kezelőfelülete igen egyszerű, átlátható, a funkciókat tekintve azonnal felfedezhetjük a használatához szükséges lépések mikéntjét.

A konvertáló egyaránt támogatja az asztali lejátszók számára ideális formátumok gyártását és a mobiloknak ideális kiterjesztéseket.

Hasonlóan remek szoftver a Format Factory ezt is próbáld ki.

Csupán ki kell választani a kérdéses fájlt, majd a kimeneti formátumot és természetesen a mentés helyét a többi az FSS Video Converter dolga.

Fontosabb támogatott formátumok:

 AVI, DVD, MP4, MPEG, WMV, FLV, MKV, 3GP, MOV

Mobil formátumok:

 Apple, Android, BlackBerry, Sony, Consoles, Palm stb.

Webes formátumok:

 YouTube, Vimeo, Facebook, DailyMotion, TwitVid, Flickr, Dropbox

Általánosságban elmondható, hogy minden olyan formátumot támogat amellyel napjainkban leginkább találkozhatunk.

FSS Video Converter

FSS Video Converter letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • App Backup & Restore- Android alkalmazásokApp Backup & Restore- Android alkalmazások Tudd adataidat biztonságban mobilodon is az App Backup & Restore kiegészítőnek köszönhetően.     Nem csak a számítógépek esetében fontos hogy az adataink biztonságban legyenek, […]
  • VirtualBox Használata – BlogVirtualBox Használata – Blog Ezzel a nyílt forráskódú alkalmazással egyszerre több operációs rendszert is futtatsz egy alól, lehetséges Windows alatt Linuxot futtatni, de akár ez fordítva is megvalósítható.
  • Ingyenes képnézegető, szerkesztési lehetőséggelIngyenes képnézegető, szerkesztési lehetőséggel Képeinket tudjuk megtekinteni a lehető legegyszerűbben, továbbá szerkeszthetjük is azt az IrfanView segítségével.
  • Jose Chess 1.44Jose Chess 1.44   Sakk tudásunkat tehetjük próbára a Jose Chess 1.44 nevű játékban. Különlegessége hogy akár hálózati módban is összemérhetjük tudásunkat. A Java rendszerre épülő játék, kezdőknek és […]
  • Cosmic Colony -Android játékokCosmic Colony -Android játékok   A Cosmic Colony stratégiai játékban egy bolygón keveredsz új kalandokba, free változat.   Egyedi kalandok részese lehetsz a távoli galaxisokban, ahol egy kolóniát kell hogy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code