ToolWiz Smart Defrag 1.3.0

ToolWiz Smart Defrag

A ToolWiz Smart Defrag egy ingyenes töredezettség mentesítő szoftver ami a Windows beépített szolgáltatásához képest sokkal gyorsabban dolgozik.

 

 

A rendszeresen használt számítógép teljesítménye csökkenni kezd ha a merevlemez töredezetté válik ez bizony bekövetkezik ha fájlokat másolunk, programokat telepítünk, eltávolítunk, de még vírusirtás esetén is romlik ez az állapot.

Ekkor a Windows a másolt fájlokat darabokban éri el ezért nehezebben tudja azokat kezelni, több időbe telik a számára, természetesen ez általánosságban lassulások formájában jelenik meg ha elér egy adott szintet.

Ez könnyen elkerülhető ha a ToolWiz Smart Defrag nevű programmal legalább egy héten egyszer töredezettség mentesítjük gépünket.

Az alkalmazás igen egyszerűen kezelhető, a felülete igen egyszerű, ez minden ToolWiz termékre egyaránt igaz.

Természetesen az egyszerűség mögött igen komoly teljesítmény és minőségi munka áll. Így megbízhatunk benne.

ToolWiz Smart Defrag

A ToolWiz Smart Defrag megjelenít minden beazonosított meghajtót, ahol egyszerűen csak ki kell jelölnünk a kérdéses elemet. Egyetlen kattintással analizálhatjuk azokat, ahol az eredményt méretben és a fájlok számában jeleníti meg.

Rendkívül gyorsan és minimális erőforrással képes összevonni az összetartozó fájl darabkákat. Csupán két hátrányt lehet megemlíteni az esetében, az egyik hogy Magyarul nem tud illetve nem időzíthető, ezektől eltekintve tökéletes kis méretű és ingyenes alkalmazás. Természetesen ezek a későbbiek folyamán bármikor orvoslásra kerülhetnek.

 

ToolWiz Smart Defrag letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365Újabb karbantartó amivel gyorsabbá tehető a Windows -Wise Care 365 A lelassult Windows igen bosszantó tud lenni, pedig egy kis odafigyeléssel bizony javíthatunk annak állapotán, egy remek kis szoftver a Wise Care 365 ami kitakarít minden fölösleges nyomot.
  • Unblock Car- Android játékokUnblock Car- Android játékok       Az Unblock Car nevű Android játékban ki kell szabadítanod az autódat a túlzsúfolt parkolóból. Korán érkezel a parkolóba, még senki sem érkezett előtted, dolgod végeztével […]
  • Tweak Me 1.202Tweak Me 1.202   Windows rendszerek villámgyors és automatikus konfigurálását végezhetjük el a Tweak Me 1.202 változatával.     Automatikus és könnyed konfigurálási lehetőséget biztosít ami kiterjed […]
  • Windows karbantartó ingyen szolgáltatásokkalWindows karbantartó ingyen szolgáltatásokkal Windowsunkat különösebb szakértelem nélkül is fel tudjuk gyorsítani az alkalmazással, ingyenes szolgáltatásai bármikor felveszik a versenyt a fizetős alkalmazásokkal.
  • XMedia Recode Portable 3.3.8.5XMedia Recode Portable 3.3.8.5 Az XMedia Recode Portable egy telepítést nem igénylő korszerű konvertáló program amivel akár Blu-ray tartalmakat is tudsz dekódolni. Az extra opciói részeként DVD lemezek egyszerű […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code