ToolWiz Smart Defrag 1.3.0

ToolWiz Smart Defrag

A ToolWiz Smart Defrag egy ingyenes töredezettség mentesítő szoftver ami a Windows beépített szolgáltatásához képest sokkal gyorsabban dolgozik.

 

 

A rendszeresen használt számítógép teljesítménye csökkenni kezd ha a merevlemez töredezetté válik ez bizony bekövetkezik ha fájlokat másolunk, programokat telepítünk, eltávolítunk, de még vírusirtás esetén is romlik ez az állapot.

Ekkor a Windows a másolt fájlokat darabokban éri el ezért nehezebben tudja azokat kezelni, több időbe telik a számára, természetesen ez általánosságban lassulások formájában jelenik meg ha elér egy adott szintet.

Ez könnyen elkerülhető ha a ToolWiz Smart Defrag nevű programmal legalább egy héten egyszer töredezettség mentesítjük gépünket.

Az alkalmazás igen egyszerűen kezelhető, a felülete igen egyszerű, ez minden ToolWiz termékre egyaránt igaz.

Természetesen az egyszerűség mögött igen komoly teljesítmény és minőségi munka áll. Így megbízhatunk benne.

ToolWiz Smart Defrag

A ToolWiz Smart Defrag megjelenít minden beazonosított meghajtót, ahol egyszerűen csak ki kell jelölnünk a kérdéses elemet. Egyetlen kattintással analizálhatjuk azokat, ahol az eredményt méretben és a fájlok számában jeleníti meg.

Rendkívül gyorsan és minimális erőforrással képes összevonni az összetartozó fájl darabkákat. Csupán két hátrányt lehet megemlíteni az esetében, az egyik hogy Magyarul nem tud illetve nem időzíthető, ezektől eltekintve tökéletes kis méretű és ingyenes alkalmazás. Természetesen ezek a későbbiek folyamán bármikor orvoslásra kerülhetnek.

 

ToolWiz Smart Defrag letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Bump-Android alkalmazásokBump-Android alkalmazások   Fájlcserélésre használható szoftver, amely segítségével bármilyen állományt megoszthatunk barátainkkal, a Bump könnyű használatot biztosít. Az alábbi alkalmazás segítségével a […]
  • Fresh Download 8.79Fresh Download 8.79 Könnyedén tudjuk letöltéseinket menedzselni az alábbi program segítségével, nem más mint a Fresh Download. Terebélyesebb fájlok, ISO állományok, Linux disztribúciók letöltése […]
  • FlashGet, menedzseld letöltéseidet könnyedénFlashGet, menedzseld letöltéseidet könnyedén Ha ezt az alkalmazást használod letöltéseid kezelésére, többet nem kell aggódnod a szakadt munkafolyamatokból adódó kellemetlenségektől.
  • Xirrus WI-FI Monitor- Windows 7 minialkalmazásXirrus WI-FI Monitor- Windows 7 minialkalmazás       WI-FI hálózatok felderítése esetén használható alkalmazás a Xirrus WI-FI Monitor. Egyszerű, látványos grafikával rendelkező minialkalmazás, amivel pillanatok alatt fel tudjuk […]
  • Automatikusan induló programok konfigurálásaAutomatikusan induló programok konfigurálása Az Autoruns nevű program segítségével le tudjuk tiltani azokat az összetevőket, amelyek fölöslegesen töltődnek be az operációs rendszerrel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code