ToolWiz Smart Defrag 1.3.0

ToolWiz Smart Defrag

A ToolWiz Smart Defrag egy ingyenes töredezettség mentesítő szoftver ami a Windows beépített szolgáltatásához képest sokkal gyorsabban dolgozik.

 

 

A rendszeresen használt számítógép teljesítménye csökkenni kezd ha a merevlemez töredezetté válik ez bizony bekövetkezik ha fájlokat másolunk, programokat telepítünk, eltávolítunk, de még vírusirtás esetén is romlik ez az állapot.

Ekkor a Windows a másolt fájlokat darabokban éri el ezért nehezebben tudja azokat kezelni, több időbe telik a számára, természetesen ez általánosságban lassulások formájában jelenik meg ha elér egy adott szintet.

Ez könnyen elkerülhető ha a ToolWiz Smart Defrag nevű programmal legalább egy héten egyszer töredezettség mentesítjük gépünket.

Az alkalmazás igen egyszerűen kezelhető, a felülete igen egyszerű, ez minden ToolWiz termékre egyaránt igaz.

Természetesen az egyszerűség mögött igen komoly teljesítmény és minőségi munka áll. Így megbízhatunk benne.

ToolWiz Smart Defrag

A ToolWiz Smart Defrag megjelenít minden beazonosított meghajtót, ahol egyszerűen csak ki kell jelölnünk a kérdéses elemet. Egyetlen kattintással analizálhatjuk azokat, ahol az eredményt méretben és a fájlok számában jeleníti meg.

Rendkívül gyorsan és minimális erőforrással képes összevonni az összetartozó fájl darabkákat. Csupán két hátrányt lehet megemlíteni az esetében, az egyik hogy Magyarul nem tud illetve nem időzíthető, ezektől eltekintve tökéletes kis méretű és ingyenes alkalmazás. Természetesen ezek a későbbiek folyamán bármikor orvoslásra kerülhetnek.

 

ToolWiz Smart Defrag letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wise Memory Optimizer 3.1.8.75Wise Memory Optimizer 3.1.8.75 A RAM felszabadítására, kitisztítására használható ingyenes egyszerű szoftver a Wise Memory Optimizer. Ha rengeteg programot futtatunk egy időben, vagy ritkán indítjuk újra a […]
  • CleanMem 2.4.0CleanMem 2.4.0   A memória telítettségi állapotáról árul el a számunkra információt a CleanMem 2.4.0 kiadása. Ha a számítógép használata során egyszerre több programot is szoktunk futtatni, akkor […]
  • Hard Disk SentinelHard Disk Sentinel       A számítógép használók számára az is fontos lehet hogy a merevlemez állapota milyen szinten van. Egy esetleges meghibásodás esetén fontos adatokat veszíthetünk el amit már sehogy […]
  • Registry Life 3.43Registry Life 3.43 A Registry Life egy megbízható, nagyon egyszerűen használható registry tisztító alkalmazás. Szűrők, kizárások támogatása jellemzi. 
  • Microsoft Process ExplorerProcess Explorer 16.02 A Microsoft Process Explorer segítségével betekintést nyerhetünk a háttérben zajló processzekbe. Segítségével minden nehézség nélkül módosítani tudjuk a prioritásokat, ha a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code