ToolWiz Smart Defrag 1.3.0

ToolWiz Smart Defrag

A ToolWiz Smart Defrag egy ingyenes töredezettség mentesítő szoftver ami a Windows beépített szolgáltatásához képest sokkal gyorsabban dolgozik.

 

 

A rendszeresen használt számítógép teljesítménye csökkenni kezd ha a merevlemez töredezetté válik ez bizony bekövetkezik ha fájlokat másolunk, programokat telepítünk, eltávolítunk, de még vírusirtás esetén is romlik ez az állapot.

Ekkor a Windows a másolt fájlokat darabokban éri el ezért nehezebben tudja azokat kezelni, több időbe telik a számára, természetesen ez általánosságban lassulások formájában jelenik meg ha elér egy adott szintet.

Ez könnyen elkerülhető ha a ToolWiz Smart Defrag nevű programmal legalább egy héten egyszer töredezettség mentesítjük gépünket.

Az alkalmazás igen egyszerűen kezelhető, a felülete igen egyszerű, ez minden ToolWiz termékre egyaránt igaz.

Természetesen az egyszerűség mögött igen komoly teljesítmény és minőségi munka áll. Így megbízhatunk benne.

ToolWiz Smart Defrag

A ToolWiz Smart Defrag megjelenít minden beazonosított meghajtót, ahol egyszerűen csak ki kell jelölnünk a kérdéses elemet. Egyetlen kattintással analizálhatjuk azokat, ahol az eredményt méretben és a fájlok számában jeleníti meg.

Rendkívül gyorsan és minimális erőforrással képes összevonni az összetartozó fájl darabkákat. Csupán két hátrányt lehet megemlíteni az esetében, az egyik hogy Magyarul nem tud illetve nem időzíthető, ezektől eltekintve tökéletes kis méretű és ingyenes alkalmazás. Természetesen ezek a későbbiek folyamán bármikor orvoslásra kerülhetnek.

 

ToolWiz Smart Defrag letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • A nap szoftver ajánlataA nap szoftver ajánlata Friss alkalmazások, amelyekkel sokkal élvezetesebbé tehetjük számítógépünk használatát, na és természetesen nem is hiányozhatnak a hétköznapokban.
  • Avira Internet Security 2013Avira Internet Security 2013   Az Avira Internet Security védelmet biztosít minden ma elterjedt, fenyegetést jelentő behatoló szoftver ellen. Azonnal felismeri és hatástalanítja a vírusokat és a behatolási […]
  • JetStart 4.4JetStart 4.4   A JetStart 4.4 egy speciális rendszer kiegészítés amely segítségével átláthatóbban tudjuk számítógépünket vezérelni.   Ezzel a remek szoftverrel egy kezelőfelületen tudjuk […]
  • Total Uninstall 6.22.1Total Uninstall 6.22.1 A Total Uninstall az egyik legalaposabb programeltávolító alkalmazás, amit ma el lehet érni. A szoftver támogatja hogy a fölöslegesé vált szoftvereidet akár kötegelt formában tudd […]
  • Advanced Archive Password Recovery 4.53Advanced Archive Password Recovery 4.53     Tömörített fájlokhoz tartozó elveszett jelszavak visszaszerzését támogató segédalkalmazás az Advanced Archive Password Recovery 4.53.   Ha rendelkezünk olyan tömörített […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code