ToolWiz File Recovery 1.3.0

ToolWiz File Recovery

 

A ToolWiz File Recovery Windows 8 operációs rendszeren is támogatja a véletlenül törölt adataink visszaállításának a folyamatát.

 

 

Véletlenül törölt adataink rengeteg bosszankodás forrásává válhatnak, a bármilyen okból kifolyólag törölt fájlok az esetek jelentős százalékában még visszaállíthatóak, ha időben felismerjük a helyzetet, lépünk az üggyel kapcsolatban.

Rengeteg adat helyreállító szoftver található ami még eredményt is képes felmutatni ha nem íródott felül a kérdéses fájl. Hasonló szoftver a ToolWiz File Recovery ami szintén beépített varázsló felülettel segít minket.

A használata előtt egy néhány kattintásos installációs folyamat szükséges, az alapvető információk megadásával.

A kezelőpult minimális opciókat biztosító egyszerű de mégis lényegre törő elrendezésű ahol elsőként azt a meghajtót kell hogy kiválasszuk ahonnan törlésre került az adott elem.

A ToolWiz File Recovery szűrőt is tartalmaz így törölt elem típusnak megfelelően választhatunk, rövidítve a folyamatot.

ToolWiz File Recovery

Egy rendkívül gyors keresés után Videók, képek, zenék, dokumentumok kategóriájába besorolva választhatunk, a legördülő listán az egyes elemek meg is tekinthetőek.

 

Ha megtaláltuk, illetve kijelöltük a visszaállítandó fájlt, itt akár az összes kötegelten visszaállítható, csak a mentés helyének a meghatározása marad. Javasolt másik meghajtót választani, ne az eredeti helyére állítsuk vissza.

Ingyenes és rendkívül gyors adat visszaállító szoftver.

 

ToolWiz File Recovery letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • EASEUS Data Recovery 5.8.5 -freeEASEUS Data Recovery 5.8.5 -free Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszahozni akár lehetetlennek látszó szituációkból is az EASEUS Data Recovery segítségével.   Az alkalmazás pár kattintással telepíthető, alapvető […]
  • PC Inspector: File RecoveryPC Inspector: File Recovery 4.5       Véletlenül törölt adatok gyors visszaállítására használható szoftver a PC Inspector: File Recovery 4.5 változata. Ha véletlenül olyan adatot töröltünk le számítógépünkről […]
  • Registry Life 3.43Registry Life 3.43 A Registry Life egy megbízható, nagyon egyszerűen használható registry tisztító alkalmazás. Szűrők, kizárások támogatása jellemzi. 
  • WinToUSB 1.0WinToUSB 1.0 USB adathordozóról futtatható Windows 8 operációs rendszer készítésére alkalmas szoftver, neki köszönhetően néhány lépésben hozhatsz létre Windows 8 portable rendszert. A WinToUSB […]
  • File Scavenger 4.1File Scavenger 4.1 Véletlenül törölt fájlok visszaállítására használható segédszoftver a File Scavenger, letisztult felület, egyszerű használhatóság jellemzi. Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code