EaseUS CleanGenius 3.0.6 (FREE)

EaseUS CleanGenius

Az EaseUS CleanGenius a számítógépünk teljesítménybeli optimalizálását tudja végrehajtani néhány egyszerű lépésben, profi nagy takarító Magyarul.

 

 

Itt egy újabb karbantartó szoftver ami nem csak hogy a gépünkön található bizalmas információk végleges eltávolítására és teljesítménybeli optimalizálásra használható, hanem akár néhány rejtett Windows szolgáltatáshoz is hozzáférhetünk, szerkeszthetjük azt.

Kevés olyan Windows mindenessel találkozhatunk ami ilyen széleskörűen ellát minden jóval, talán már túlságosan is sokat kínál, de ki tudja hogy mikor jöhetnek azok jól, ráadásul ingyenesen és egyetlen program keretein belül fedezhetjük fel azokat.

A szoftver Magyarul használható, igaz a fordítás még hagy maga után kívánni valókat, egy kis ismerkedés után a jól megszokott funkciók kiismerhetők felületén tehát ezen könnyen túl tudjuk magunkat tenni.

A legalapvetőbb feladatkör amire készült az a Windows karbantartási munkálatok, takarítási lehetőségek, pár kattintással távolíthatjuk el böngészési előzményeinket, eltávolíthatjuk az érvénytelen parancsikonokat, töredezettség mentesíthetünk, optimalizálhatjuk az automatikusan induló programok listáját, rendszerleírókat (csak a Pro verzió esetén érhető el), és a meghajtó is tisztítható.

Különleges funkciói között megemlíthető a hálózati kapcsolat optimalizáló és a turbó mód ami esetén egy egyéni profilt hozhatunk létre úgy hogy kilőjük azokat a folyamatokat amik csak az erőforrásunkat pazarolják és nincs rá jelenleg szükség.

 EaseUS CleanGenius

Az EaseUS CleanGenius képes eltávolítani a Windows és egyéb program előzményeket.

A karbantartási folyamatok az általunk előre megadott időpontban végre is hajtható, időzíthető.

Eszközök:

 

Az eszközök opció alatt tisztíthatjuk a memóriát, töredezettség mentesíthetünk, és konfigurálni tudjuk a jobb egérgomb esetén megjelenő elemeket, avagy letilthatjuk a fölösleges kiegészítőket.

Továbbá az EaseUS CleanGenius itt ad arra lehetőséget hogy lementsük a már bevált, működő illesztőprogramokat amik később vissza is állíthatóak.

A szoftver bizonyos szolgáltatásai csak fizetősen érhetőek el.

 

EaseUS CleanGenius letöltés:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • BitDefender FreeBitDefender Free       Számos más víruskereső alkalmazással ellentétben a BitDefender Free képes tökéletes ellenőrzést végezni a tömörített állományokban is. Ha fertőzött állománnyal találkozik […]
  • Puppy linuxPuppy linux   Ha az átlagostól gyengébb konfigurációval rendelkező számítógéppel rendelkezünk és nem találunk rá kellő gyorsaságú operációs rendszert akkor töltsük le és használjuk a Puppy Linux 5.2 […]
  • Norton Ghost 15.0Norton Ghost 15.0     Fejlett szintű biztonsági mentések készítését támogató segédalkalmazás a Norton Ghost.     Adataink szempontjából nem mindegy hogy milyen programmal készítünk biztonsági […]
  • Blikk-hírek AndroidraBlikk- Android alkalmazások   Kategóriákra osztva tudod megtekinteni a világ fontosabb híreit egyetlen program keretein belül, a Blikk ingyenesen használható Android program.   Az alábbi alkalmazás kategória […]
  • WinMount 3.5WinMount 3.5   Virtuális meghajtóként használhatjuk tömörített állományainkat a WinMount 3.5 segítségével. Ezzel a különleges szoftverrel ezentúl nincs szükség arra sem hogy a tömörített […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code