EaseUS CleanGenius 3.0.6 (FREE)

EaseUS CleanGenius

Az EaseUS CleanGenius a számítógépünk teljesítménybeli optimalizálását tudja végrehajtani néhány egyszerű lépésben, profi nagy takarító Magyarul.

 

 

Itt egy újabb karbantartó szoftver ami nem csak hogy a gépünkön található bizalmas információk végleges eltávolítására és teljesítménybeli optimalizálásra használható, hanem akár néhány rejtett Windows szolgáltatáshoz is hozzáférhetünk, szerkeszthetjük azt.

Kevés olyan Windows mindenessel találkozhatunk ami ilyen széleskörűen ellát minden jóval, talán már túlságosan is sokat kínál, de ki tudja hogy mikor jöhetnek azok jól, ráadásul ingyenesen és egyetlen program keretein belül fedezhetjük fel azokat.

A szoftver Magyarul használható, igaz a fordítás még hagy maga után kívánni valókat, egy kis ismerkedés után a jól megszokott funkciók kiismerhetők felületén tehát ezen könnyen túl tudjuk magunkat tenni.

A legalapvetőbb feladatkör amire készült az a Windows karbantartási munkálatok, takarítási lehetőségek, pár kattintással távolíthatjuk el böngészési előzményeinket, eltávolíthatjuk az érvénytelen parancsikonokat, töredezettség mentesíthetünk, optimalizálhatjuk az automatikusan induló programok listáját, rendszerleírókat (csak a Pro verzió esetén érhető el), és a meghajtó is tisztítható.

Különleges funkciói között megemlíthető a hálózati kapcsolat optimalizáló és a turbó mód ami esetén egy egyéni profilt hozhatunk létre úgy hogy kilőjük azokat a folyamatokat amik csak az erőforrásunkat pazarolják és nincs rá jelenleg szükség.

 EaseUS CleanGenius

Az EaseUS CleanGenius képes eltávolítani a Windows és egyéb program előzményeket.

A karbantartási folyamatok az általunk előre megadott időpontban végre is hajtható, időzíthető.

Eszközök:

 

Az eszközök opció alatt tisztíthatjuk a memóriát, töredezettség mentesíthetünk, és konfigurálni tudjuk a jobb egérgomb esetén megjelenő elemeket, avagy letilthatjuk a fölösleges kiegészítőket.

Továbbá az EaseUS CleanGenius itt ad arra lehetőséget hogy lementsük a már bevált, működő illesztőprogramokat amik később vissza is állíthatóak.

A szoftver bizonyos szolgáltatásai csak fizetősen érhetőek el.

 

EaseUS CleanGenius letöltés:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • CrossDJ Free 2.5.0CrossDJ Free 2.5.0 A CrossDJ Free egy ingyenesen futtatható mixelő szoftver amivel egyedi, a saját ízlésednek megfelelő zenei állományokat hozhatsz létre.   Az alkalmazásból elérhető fizetős, több […]
  • IObit WinMetro 1.2IObit WinMetro 1.2 Az IObit WinMetro segítségével Metro stílust varázsolhatsz régebbi Windowsodra.     Sokan szidják az új rendszer által biztosított úgynevezett csempe elrendezést, nehezebb navigációt […]
  • Hamster Free Video Converter 2.0Hamster Free Video Converter 2.0     Kezdő felhasználók körében is igen nagy népszerűségnek örvend a Hamster Free Video Converter 2.0 változata.   Ezzel a nagyon egyszerű konvertáló alkalmazással szinte pár […]
  • Toolwiz Care 3.1.0.5300Toolwiz Care 3.1.0.5300 Hagyományos rendszer karbantartó szoftver amely segítségével optimalizálható a Windows teljesítménye, eltávolíthatóak a fölösleges fájlok, nem más mint a Toolwiz Care. A program […]
  • Argente Registry Cleaner 3.1.0.1Argente Registry Cleaner 3.1.0.1 A regisztrációs adatbázis karbantartásában segédkezik az Argente Registry Cleaner, egyszerű kezelőfelületével könnyű használatot biztosít a számunkra. A kis méretű szoftver […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code