EaseUS CleanGenius 3.0.6 (FREE)

EaseUS CleanGenius

Az EaseUS CleanGenius a számítógépünk teljesítménybeli optimalizálását tudja végrehajtani néhány egyszerű lépésben, profi nagy takarító Magyarul.

 

 

Itt egy újabb karbantartó szoftver ami nem csak hogy a gépünkön található bizalmas információk végleges eltávolítására és teljesítménybeli optimalizálásra használható, hanem akár néhány rejtett Windows szolgáltatáshoz is hozzáférhetünk, szerkeszthetjük azt.

Kevés olyan Windows mindenessel találkozhatunk ami ilyen széleskörűen ellát minden jóval, talán már túlságosan is sokat kínál, de ki tudja hogy mikor jöhetnek azok jól, ráadásul ingyenesen és egyetlen program keretein belül fedezhetjük fel azokat.

A szoftver Magyarul használható, igaz a fordítás még hagy maga után kívánni valókat, egy kis ismerkedés után a jól megszokott funkciók kiismerhetők felületén tehát ezen könnyen túl tudjuk magunkat tenni.

A legalapvetőbb feladatkör amire készült az a Windows karbantartási munkálatok, takarítási lehetőségek, pár kattintással távolíthatjuk el böngészési előzményeinket, eltávolíthatjuk az érvénytelen parancsikonokat, töredezettség mentesíthetünk, optimalizálhatjuk az automatikusan induló programok listáját, rendszerleírókat (csak a Pro verzió esetén érhető el), és a meghajtó is tisztítható.

Különleges funkciói között megemlíthető a hálózati kapcsolat optimalizáló és a turbó mód ami esetén egy egyéni profilt hozhatunk létre úgy hogy kilőjük azokat a folyamatokat amik csak az erőforrásunkat pazarolják és nincs rá jelenleg szükség.

 EaseUS CleanGenius

Az EaseUS CleanGenius képes eltávolítani a Windows és egyéb program előzményeket.

A karbantartási folyamatok az általunk előre megadott időpontban végre is hajtható, időzíthető.

Eszközök:

 

Az eszközök opció alatt tisztíthatjuk a memóriát, töredezettség mentesíthetünk, és konfigurálni tudjuk a jobb egérgomb esetén megjelenő elemeket, avagy letilthatjuk a fölösleges kiegészítőket.

Továbbá az EaseUS CleanGenius itt ad arra lehetőséget hogy lementsük a már bevált, működő illesztőprogramokat amik később vissza is állíthatóak.

A szoftver bizonyos szolgáltatásai csak fizetősen érhetőek el.

 

EaseUS CleanGenius letöltés:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Total PDF Converter 2.1.237Total PDF Converter 2.1.237  Így tudsz szöveges dokumentumaidból könnyedén akár PDF fájlt csinálni. Egyszerű elrendezésének köszönhetően inkább kezdők számára kedvez.     Könnyen és szakértelem nélkül tudsz PDF […]
  • Powder Player 1.10Powder Player 1.10 A Powder Player egy rendkívül robusztus, hatalmas Kodek támogatottsággal rendelkező videó, zenelejátszó szoftver. Az alábbi ingyenes alkalmazás több különleges funkcióval rendelkezik, […]
  • Így tudhatod meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérbenÍgy tudhatod meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben Sokszor rengeteg olyan folyamat futhat a háttérben amelyről nem is sejtjük hogy vannak, ezek között akár veszélyes elemek is lehetnek.
  • Free Download Manager Portable 3.9.7Free Download Manager Portable 3.9.7 A Free Download Manager portable egy Magyar nyelvű, telepítést nem igénylő letöltésvezérlő alkalmazás, ami torrent fájlok esetén is teljes körű szolgáltatást biztosít. Támogatja a […]
  • Tartsd karban a PC-det a Windows 8 ManagerrelTartsd karban a PC-det a Windows 8 Managerrel Karbantartási feladatokra, konfigurálásra, illetve a számítógép biztonságosabbá tételére használhatjuk fel, egykattintásos optimalizálást is biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük