EaseUS CleanGenius 3.0.6 (FREE)

EaseUS CleanGenius

Az EaseUS CleanGenius a számítógépünk teljesítménybeli optimalizálását tudja végrehajtani néhány egyszerű lépésben, profi nagy takarító Magyarul.

 

 

Itt egy újabb karbantartó szoftver ami nem csak hogy a gépünkön található bizalmas információk végleges eltávolítására és teljesítménybeli optimalizálásra használható, hanem akár néhány rejtett Windows szolgáltatáshoz is hozzáférhetünk, szerkeszthetjük azt.

Kevés olyan Windows mindenessel találkozhatunk ami ilyen széleskörűen ellát minden jóval, talán már túlságosan is sokat kínál, de ki tudja hogy mikor jöhetnek azok jól, ráadásul ingyenesen és egyetlen program keretein belül fedezhetjük fel azokat.

A szoftver Magyarul használható, igaz a fordítás még hagy maga után kívánni valókat, egy kis ismerkedés után a jól megszokott funkciók kiismerhetők felületén tehát ezen könnyen túl tudjuk magunkat tenni.

A legalapvetőbb feladatkör amire készült az a Windows karbantartási munkálatok, takarítási lehetőségek, pár kattintással távolíthatjuk el böngészési előzményeinket, eltávolíthatjuk az érvénytelen parancsikonokat, töredezettség mentesíthetünk, optimalizálhatjuk az automatikusan induló programok listáját, rendszerleírókat (csak a Pro verzió esetén érhető el), és a meghajtó is tisztítható.

Különleges funkciói között megemlíthető a hálózati kapcsolat optimalizáló és a turbó mód ami esetén egy egyéni profilt hozhatunk létre úgy hogy kilőjük azokat a folyamatokat amik csak az erőforrásunkat pazarolják és nincs rá jelenleg szükség.

 EaseUS CleanGenius

Az EaseUS CleanGenius képes eltávolítani a Windows és egyéb program előzményeket.

A karbantartási folyamatok az általunk előre megadott időpontban végre is hajtható, időzíthető.

Eszközök:

 

Az eszközök opció alatt tisztíthatjuk a memóriát, töredezettség mentesíthetünk, és konfigurálni tudjuk a jobb egérgomb esetén megjelenő elemeket, avagy letilthatjuk a fölösleges kiegészítőket.

Továbbá az EaseUS CleanGenius itt ad arra lehetőséget hogy lementsük a már bevált, működő illesztőprogramokat amik később vissza is állíthatóak.

A szoftver bizonyos szolgáltatásai csak fizetősen érhetőek el.

 

EaseUS CleanGenius letöltés:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Angry Birds Seasons- Android játékokAngry Birds Seasons- Android játékok   Számos nagy esemény részesei lehetünk, a népszerű játék, Angry Birds Seasons változatában.   A játék ezen kiadása számos népszerű különleges esemény helyszínét és történéseit […]
  • PrivaZer Portable 3.0.39.1PrivaZer Portable 3.0.39.1 A PrivaZer Portable nevű telepítést nem igénylő alkalmazással eltávolíthatod a böngésző előzményeket, illetve a Windows által visszahagyott munkamenet nyomait.
  • Toribash 3.91Toribash 3.91       Különleges akciójáték, amelynek mozgáskoordinációját mi alakíthatjuk, nem más mint a Toribash 3.91.     {nice1} Ezt a játékot nekünk kell programozni, méghozzá úgy hogy mi […]
  • Valódi Síp – Fújd! – Android AlkalmazásokValódi Síp – Fújd! – Android Alkalmazások A Valódi Síp – Fújd! alkalmazás segítségével mint a cím is sejteti síp funkciót adhatunk Androidos mobilunkhoz.     Számos helyzetben lehet hasznos ha hangjelzésekre alkalmas eszközt […]
  • ENGTX580 DCII driver letöltés ENGTX580 DCII driver letöltés   NVIDIA széria GF GTX 580 sorozathoz tartozó ENGTX580 DCII grafikus kártya driver csomagja.   A remek paraméterekkel ellátott grafikus kártya kiváló játékélményt biztosít minden […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code