Free Studio 6.2.13

ikon

Komplett szoftvercsomag amely számtalan feladat elvégzését támogatja ami nem más mint a Free Studio.

Hihetetlenül hangzik de ez a program egyszerre több szoftver jelenlétét helyettesíti számítógépünkön és ami igazán értékessé teszi hogy teljesen ingyenes.

Szerencsére a fejlesztői csoport rendszeres frissítéseket készít hozzá ezáltal tudása folyamatosan bővül. Az indítópulton csoportosítva, funkciónak megfelelően választhatjuk ki az adott alkalmazást.

Free Studio

Nézzünk egy pár kiegészítőt mit találunk benne:

 Free Uploader for Facebook, Free YouTube Uploader, Free Video to iPod Converter , Free DVD Video Converter, Free Audio Converter, Free 3D Photo Maker, Free 3D Video Maker . A lista természetesen nem teljes a további kiegészítők listáját a mellékelt linken található éppúgy mint a letöltés. Magát a programot korábban is bemutattuk itt illetve itt.

A letölthető állomány mivel több programot is magában foglal ezért annak telepítése kissé időigényes lehet. Néhány kiterjesztés installálását csak akkor hajtja végre ha engedélyezzük ezek a böngészőbe épülve érhetőek el majd.

Fejlesztői oldal… Felhasználhatóságát nem hiszem hogy részletezni kell.

Kapcsolódó alkalmazások

  • IObit Driver Booster, illesztők telepítése, frissítése könnyedénIObit Driver Booster, illesztők telepítése, frissítése könnyedén A Windows újrarakása után különösen hasznos tud lenni, szakértelem nélkül keresi meg a gépünkhöz megfelelő drivereket képes azokat egyetlen kattintással telepíteni.
  • The Privacy Guard 1.4The Privacy Guard 1.4   Nyom nélkül tudunk böngészni a világhálón a The Privacy Guard 1.4 segítségével.   Ha nem szeretnénk bizalmas információkat megosztani másokkal, adatainkat biztonságban akarjuk […]
  • M68MT-D3P DriverM68MT-D3P Driver   GIGABYTE márkájú M68MT-D3P szériájú alaplaphoz tartozó driver letöltés.   A szóban forgó alaplaphoz tartozó illesztőprogramokat szerezhetjük be az alábbi linkről ingyenesen. Az itt […]
  • Shake Spears! – Android játékokShake Spears! – Android játékok Utazz vissza az időben légy lovag a Shake Spears! Nevű Android játékban.     Most valódi időutazásban vehetsz részt, ahol a végállomás a lovagok kora, a remek történetet felvonultató […]
  • Már töltheted a Chrome Portable új kiadását is…Már töltheted a Chrome Portable új kiadását is… A népszerű böngésző installálást nem igénylő kiadása, amit csupán csak el kell, hogy indítsunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük