ProgDVB Network Edition 7.23.2

ProgDVB Network Edition

A ProgDVB Network Edition nevű alkalmazással könnyedén tudsz Online TV/rádióadókat elérni. A szoftver egyéb igen hasznos funkciókat is támogat, vele YouTube tartalmakhoz is hozzá tudsz férni, a megtekintett műsorok felvehetőek. Magyar nyelvű. Tartalmaz egy beépített képernyőmentő funkciót is. Opcionálisan a TV műsorokat 3D, térhatással is meg lehet tekinteni.

Egy professzionális, minden felhasználó számára kedvező Online tartalmak Streamingelésére alkalmas szoftver a ProgDVB Network Edition. Az alkalmazással könnyedén tudsz megtekinteni Online TV adásokat, elérni Rádióállomásokat.

A ProgDVB Network Edition letöltése után, az alkalmazás indításával egy korszerű, modern felhasználói felület fogad, ahol kategorizált formában érhetőek el az általa kínált tartalmak.

A szoftver rengeteg beállítást tartalmaz, így teljes mértékben testre szabható. Támogatja, hogy a kinézetét Skinek segítségével meg lehessen változtatni.

Ha egy adott műsort fel szeretnél venni erre is biztosít külön funkciót, sőt ha szükséges, azokról képernyőmentést is készíthetsz. A konfigurációs panelon definiálható, hogy milyen formátumban mentse el azt. Felvétel készítésekor azt időzíteni is lehet.

A ProgDVB Network Edition kínálatát tekintve nem csak külföldi adásokat lehet Streamingelni, hanem akár Magyar nyelvű csatornák is elérhetőek. Ha a kínálatában nem találsz egy olyan műsort amiről neked tudomásod van, azt később bármikor hozzá tudod adni.

A ProgDVB Network Edition megfelelő hardveres követelmények esetén a műsorokat 3D módban is meg tudja jeleníteni. Az alkalmazással egyszerűen és gyorsan tudsz akár a YouTube-on megosztott videókat megtekinteni, azokat kedvencekhez tudod adni.

EPG, PIP támogatással is bír. Az alkalmazás ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Online TV/rádióadások vételére használhatod még a ProgDVB vagy a MyTotal TV nevű alkalmazást, Online rádióadók eléréshez a RarmaRadio-t használhatod.

A ProgDVB Network Edition nevű alkalmazással Online TV/rádiócsatornák vételére adódik lehetőséged. A műsorokat fel lehet venni, azokról képernyőmentést is tudsz készíteni. PIP, EPG támogatással is rendelkezik. YouTube videókat is Streamingelhetsz vele. Magyar nyelvű.

ProgDVB Network Edition

ProgDVB Network Edition összefoglaló:

 • Online TV/rádióállomások vételére
 • beépített képernyőmentő funkció
 • testre szabható
 • felvehető műsorok, időzíthető
 • YouTube támogatás
 • Skinezhető
 • PIP, EPG támogatás
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.progdvb.com/progdvb.html

Kapcsolódó alkalmazások

 • LiveTube Player 1.0.34LiveTube Player 1.0.34 A LiveTube Player YouTube videók keresésére, illetve azok megtekintésére használható ingyenes alkalmazás. Lejátszólista, illetve megosztási lehetőség támogatással. Mindenképp érdemes […]
 • ProgDVB 7.32.3ProgDVB 7.32.3 A ProgDVB segítségével számítógépen tudsz műholdas TV, illetve rádióadásokat megtekinteni amihez csupán megfelelő sávszélességgel rendelkező internet kapcsolat szükséges.  Ingyen […]
 • Slimjet Portable 18.0.2Slimjet Portable 18.0.2 A Slimjet Portable egy telepítést nem igénylő Chrome alapú böngésző, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít, a biztonságosabb használat érdekében. Tud szinkronizálni, lehetséges vele […]
 • ProgDVB Professional 7.23.2ProgDVB Professional 7.23.2 A ProgDVB Professional Számítógépeden műholdas TV, illetve rádióadásokat tudsz a segítségével megtekinteni.  Sokkal több funkciót biztosít a Free változathoz képest. Magyar nyelvi […]
 • YouTube By Click 2.2.79YouTube By Click 2.2.79 A YouTube By Click egy ingyenes videók letöltésre ideális szoftver, ami rengeteg oldalt támogat. A program fontosabb funkcióit tekintve vele összeállíthatsz lejátszólistákat, audió […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
ProgDVB Network Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Internet TV/Rádió
Teljes ár
10 EUR Trial
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code