PhotoWipe 1.21

Kép a programról

A PhotoWipe egy különleges képkezelő alkalmazás amivel el tudjuk távolítani adott fotókról azokat az elemeket amik nem odavalóak, számunkra zavaróak.

 

Számos képkezelő szoftver tölthető le amivel, rajzolhatunk, átméretezhetünk, konvertálhatunk, de mi van abban az esetben ha most nem ezekre a funkciókra van szükség, hanem arra hogy adott objektumot tudjunk örökre eltávolítani, méghozzá nyom nélkül. Pontosan erre a feladatra lett kifejlesztve az alábbi szoftver ami néhány egyszerű lépésben navigál végig minket a folyamaton. A telepítés néhány kattintással elvégezhető, nem akadályoz minket fölösleges kérdésekre való válaszok megadásával. Azonnal meg is nyitható ahol már be is tallózhatjuk a fotót.

Ha megnyitottuk a fotót, a rajzeszköz segítségével töltsük fel azt a területet amire nincs szükségünk és adjuk ki a számára az eltávolítás parancsot. Előnézeti képet is kapunk. Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel azonnal el is menthető. Természetesen teljesen tökéletes munkát nem képes végezni, és nem helyettesíthető a Photoscape sem pedig nem veszi fel a versenyt a Picasa megoldásával, de azért mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, ha csak az adott feladatra keresünk valamilyen ingyenes megoldást.

 Kép a programról

Áttekintés, funkciók:

  • Adott objektum eltávolítása fotókról
  • egyszerű használat
  • ingyenes

PhotoWipe letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Warsow 0.6Warsow 0.6       Kiváló, hálózatban játszható akciójáték a Warsow 0.6 változata.     {nice1} Ha egy szórakoztató hálózati játékot keresünk amellyel barátainkkal közösen tölthetjük el az időt […]
  • Frissült, beszerezhető az EagleGet 1.1.0.7 -es kiadásaFrissült, beszerezhető az EagleGet 1.1.0.7 -es kiadása Nagyobb mérettel rendelkező állományok, multimédiás tartalmak automatizált letöltését képes végrehajtani. Itt az új kiadás használd ezt!
  • A WinRar 5.00 a sérült tömörített fájlokkal is elboldogulA WinRar 5.00 a sérült tömörített fájlokkal is elboldogul Tömörített fájlok kicsomagolására, azok újratömörítésére használható szoftver, támogat jelszó védelmet, és tesztelési lehetőségeket.
  • Free Commander 2009 02bFree Commander 2009 02b   Hagyományos fájlműveletek ellátását biztosító segédalkalmazás a Free Commander 2009 02b. A hagyományos kétpaneles fájlkezelő program segítségével elvégezhetőek azok az […]
  • Format Factory Portable 3.3.5Format Factory Portable 3.3.5  Rendkívül széleskörűen használható konvertáló alkalmazás ami profilos elérhetőséget biztosít. A Format Factory Portable minden igényt kielégít. Legyen szó képekről, multimédiás […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code