Zoner Photo Studio FREE 16.3

pillanatkép

Képek további feldogozására alkalmas szoftver a Zoner Photo Studio.  Hatalmas támogatottságának köszönhetően rengeteg formátumot ismer, a  képek szerkesztéséhez számos eszközt biztosít. 

A digitális kamerával készített képeken előforduló esetleges hibák korrigálásában is segíthet a program. Lehetőségünk van automatikus illetve manuális képmódosítások végrehajtására közreműködésével. 

 Az alkalmazás telepítése egy pár kattintásos folyamat, amely során a licenc elfogadásakor a szoftver felajánlja a számunkra hogy statisztikát küld a fejlesztőknek, ezzel könnyítvén a munkájukat. Természetesen ez nem kötelező, le tudjuk tiltani.

 Két telepítési módot ajánl fel az első esetén nekünk túl sok feladatunk nincs, sem pedig beleszólásunk. A második alternatíva esetén már nekünk kell minden egyes beállításon átrágni magunkat. Méretéhez és széleskörűségéhez képest igen gyorsan installálható ami után azonnali munkára fogható.

 pillanatkép

A képmanipulációs eljárásokon felül információkat is tudhatunk meg a fotóról, természetesen erőssége nem ebben rejlik. Támogatja a 3D keret hozzáadását, effekteket használhatunk, beépített képnézegetője akár csoportosítva is képes az adott állományok megjelenítésére. Támogatja a vörös-szem hatás csökkentését, számos rajzeszközt is biztosít.

Széleskörű felhasználhatósága révén mindenképp próbáljuk ki.

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Teeworlds 0.6.1Teeworlds 0.6.1       Több platformos támogatással rendelkező izgalmas, szórakoztató játék a Teeworlds 0.6.1.     {nice1} A Teeworlds hálózatban akár 16 játékos egyidejű jelenlétét is támogatja. […]
  • Dr.Web Anti-Virus LightDr.Web Anti-Virus Light – Android alkalmazás   Android rendszerekre optimalizált víruskereső és eltávolító alkalmazás a Dr.Web Anti-Virus Light. Segítségével hatékonyan tudjuk a számítógépet leellenőrizni a kártékony programok […]
  • Windows gyorsító szoftver: Auslogics BoostSpeedWindows gyorsító szoftver: Auslogics BoostSpeed A Windows rejtett tartalékait tudod felszabadítani, továbbá optimalizálni tudod a már belassult rendszeredet, amihez minden fontosabb és említésre méltó eszközt rendelkezésre bocsájt.
  • SCI-FI háttérkép letöltésSCI-FI háttérkép letöltés   SCI-FI háttérképek segítségével egyedi dizájnt varázsolhatunk számítógépünkre. Az alábbi oldalon SCI-FI témában találunk képeket amelyek egyedi méretezéssel vannak ellátva így a […]
  • Anvi Uninstaller 1.0Anvi Uninstaller 1.0 Az Anvi Uninstaller segítségével örökre megszabadulhatunk a már nem használt fölösleges szoftverektől.     Az alkalmazások, Windows összetevők eltávolítása a kevésbé jártas felhasználók […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code