PhoneClean 5.1.0

PhoneClean

A PhoneClean egy Windows rendszeren futtatható speciális karbantartó szoftver mobilokhoz. Az alábbi alkalmazással többek között iPad, IPhone, iPod Touch IOS rendszeren alapuló készülékek optimalizálását lehet végrehajtani amellett hogy biztonsági mentéseket is össze tudsz vele állítani.

Ha IOS operációs rendszert futtató mobillal rendelkezel, azt szeretnéd karbantartani, itt egy professzionális különleges mobil optimalizáló szoftver a PhoneClean. Nagyon egyszerűen használható.

A PhoneClean letöltése után a szoftvert pillanatok alatt telepítheted, ezt követően csak annyit kell tenned, hogy a mobilodat csatlakoztatod a számítógépedhez. A szoftver miután felismerte a készüléket, el kezdheted a mobil karbantartását. A szoftverrel nem csak általános hely felszabadítási feladatok végezhetőek el, ahol az összes olyan helyet fel tudja kutatni ahol fölösleges fájlok gyűltek fel, hanem áttekinthetőek a képek mappa ahol a régi a gépre mentett fotók tárolója optimalizálható.

A PhoneClean kifejezetten ideális választás abban az esetben ha a mobilodon olyan fájl, használati előzmények találhatóak, amiket el szeretnél távolítani. A szoftverrel visszaállíthatatlan formában semmisíthetőek meg ezek.

A PhoneClean rendszeroptimalizálója törli a hívási előzményeidet, a szöveges üzeneteket, jegyzeteket, így valóban privát karbantartónak tekinthető. Az alkalmazás minden funkciója külön menüpontba kerül, ahol adott célspecifikus lehetőségeket tudsz elérni.

A PhoneClean megoldásával néhány lépésben lehet biztonsági mentést készíteni minden olyan tartalomról az iPad, IPhone, iPod Touch készülékeden tárolt tartalmakról amikre csak szükséged lenne.

A szoftver az összes ma megvásárolható IOS mobil márkát támogatja, a teljes lista a hivatalos oldalon tekinthető meg.

Mobil kezelő funkciót biztosít még a Nokia Suite, illetve a Nokia PC Suite ezek a szoftverek Nokia készülékekhez fájlmásolási feladataihoz lett létrehozva.

A PhoneClean egy mobilokhoz tervezett karbantartó szoftver amit IOS operációs rendszerrel ellátott készülékekhez lehet felhasználni. Rengeteg márkát támogat, a programmal akár korszerű biztonsági mentéseket is össze tudsz állítani. Mindent tud amire csak szükséged lehet.

PhoneClean

PhoneClean összefoglaló:

 • Mobil karbantartó szoftver
 • iPad, IPhone, iPod Touch készülékhez
 • privát takarító funkció
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • egyszerű használat
 • egykattintásos mód
 • modern kinézet
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal: https://www.imobie.com/phoneclean/

Kapcsolódó alkalmazások

 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • CCleaner 5.42.6499CCleaner 5.42.6499 A CCleaner egy igazán tekintélyes tudású karbantartó alkalmazás, amivel a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, a böngészők tisztíthatóak. Tartalmaz egy duplikátum, fájlkereső funkciót. […]
 • CCleaner Portable 5.42.6499CCleaner Portable 5.42.6499 A CCleaner Portable egy telepítést nem igénylő karbantartó szoftver amely újjávarázsolhatja lelassult rendszerünket,  ingyen letölthető bárki számára. Funkciók: Merevlemez, Registry […]
 • ZHPCleaner 2018.3.31.56ZHPCleaner 2018.3.31.56 A ZHPCleaner nevű víruskereső alkalmazás segít megszabadulni a kéretlenül települt eszköztáraktól, illetve a böngésződet fenyegető fertőzésektől. Nem kell telepíteni, ingyenes változat. […]
 • Wise Registry Cleaner 9.55.625Wise Registry Cleaner 9.55.625 A Wise Registry Cleaner a regisztrációs adatbázis teljes kitakarítására használható teljesen ingyenes szoftver. Tartalmaz még Registry töredezettség mentesítőt, időzítve is használható. […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
PhoneClean
Platform
Windows
Teljes ár
19,99 USD DEMO
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code