Nokia PC Suite

ikon

Nokia márkájú mobil készülékünk számítógéppel való szinkronizálására használható szoftver a Nokia PC Suite ezen szériája.

Az alábbi segédalkalmazással lehetőségünk adódik arra hogy számítógépünket szinkronizálni tudjuk mobilunkkal, a lehető legegyszerűbben.

Segítségével teljes egyszerűséggel tudunk fájlokat mozgatni a két eszköz között, ami lehet multimédiás állomány, bármilyen kép, videó.

Egyszerű, hatékony kezelőfelületének köszönhetően remekül el tudunk navigálni, gyorsindító ikonok állnak a rendelkezésünkre annak az érdekében, hogy a leghamarabb megtaláljuk, és ki tudjuk választani a szükséges opciót.

Mint a hasonló szoftverekre, erre is igaz hogy biztonsági mentést tudunk a segítségével készíteni a fontosabb fájljainkról, így ha egy nem várt esemény következtében elveszítjük névjegyzékünket, fontosabb telefonszámunkat, számunkra igen becses üzeneteinket, akkor a mentésből bármikor vissza tudjuk azt állítani, néhány egyszerű lépéssel.

A biztonsági mentést talán abban az esetben is érdemes bevetni, ha saját kezűleg végzünk készülékünkön szoftver frissítést, amely végén igen nagy annak az esélye, hogy teljes adatvesztést érhetünk el.

Mentések készítését a lehető legegyszerűbb mozzanattá teszi a számunkra. A letöltés teljesen ingyenes, és bárki számára hozzáférhető.

A szoftver alapvetően négy -féle csatlakoztatási módot támogat, természetesen a megfelelő hardveres jelenlét esetén:

  • Bluetooth
  • Infravörös
  • Soros port
  • USB port

 ikon

Mivel támogatja vezeték nélküli adatátvitelt, többet nem kell a vezetékek rengetegjével bajlódnunk, keresni azt ha éppen szükséges. Hivatalos oldal… Elsősorban régebbi termékek esetén használatos. Ingyenes szoftver.

Kapcsolódó alkalmazások

  • LG PC Suite 4LG PC Suite 4       LG mobilkészülékek PC-vel való kommunikációját elősegítő alkalmazás a LG PC Suite 4. Segítségével LG mobilunkat szinkronizálni tudjuk számítógépünkkel, fájlok, beállítások […]
  • Nokia Suite 3.8Nokia Suite 3.8 Kifejezetten Nokia mobil tulajdonosok számára jelent ideális megoldást abból a célból, hogy a készülék kommunikálni tudjon a számítógépünkkel. A Nokia Suite jelenlegi kiadása […]
  • GD880 PC SuiteGD880 PC Suite       LG GD880 típusú készülékünket szinkronizálhatjuk a számítógéppel a GD880 PC Suite segítségével. Futtatásával számos beállítási lehetőséget kapunk illetve módunkban áll fájlok, […]
  • KS360 PC SuiteKS360 PC Suite       KS360 PC Suite segítségével szinkronizálhatóvá válik készülékünk a számítógéppel. Segítségével számos lehetőségre adódik mód, képeket beállításokat, videókat költöztethetünk a […]
  • Samsung PC Studio 7.2Samsung PC Studio 7.2   Samsung mobil készülékek számítógéppel való kommunikációját elősegítő szoftver a Samsung PC Studio 7.2.   A címben szereplő mobil márka hatalmas népszerűséget élvez napjainkban. A […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code