Nokia PC Suite

ikon

Nokia márkájú mobil készülékünk számítógéppel való szinkronizálására használható szoftver a Nokia PC Suite ezen szériája.

Az alábbi segédalkalmazással lehetőségünk adódik arra hogy számítógépünket szinkronizálni tudjuk mobilunkkal, a lehető legegyszerűbben.

Segítségével teljes egyszerűséggel tudunk fájlokat mozgatni a két eszköz között, ami lehet multimédiás állomány, bármilyen kép, videó.

Egyszerű, hatékony kezelőfelületének köszönhetően remekül el tudunk navigálni, gyorsindító ikonok állnak a rendelkezésünkre annak az érdekében, hogy a leghamarabb megtaláljuk, és ki tudjuk választani a szükséges opciót.

Mint a hasonló szoftverekre, erre is igaz hogy biztonsági mentést tudunk a segítségével készíteni a fontosabb fájljainkról, így ha egy nem várt esemény következtében elveszítjük névjegyzékünket, fontosabb telefonszámunkat, számunkra igen becses üzeneteinket, akkor a mentésből bármikor vissza tudjuk azt állítani, néhány egyszerű lépéssel.

A biztonsági mentést talán abban az esetben is érdemes bevetni, ha saját kezűleg végzünk készülékünkön szoftver frissítést, amely végén igen nagy annak az esélye, hogy teljes adatvesztést érhetünk el.

Mentések készítését a lehető legegyszerűbb mozzanattá teszi a számunkra. A letöltés teljesen ingyenes, és bárki számára hozzáférhető.

A szoftver alapvetően négy -féle csatlakoztatási módot támogat, természetesen a megfelelő hardveres jelenlét esetén:

  • Bluetooth
  • Infravörös
  • Soros port
  • USB port

 ikon

Mivel támogatja vezeték nélküli adatátvitelt, többet nem kell a vezetékek rengetegjével bajlódnunk, keresni azt ha éppen szükséges. Hivatalos oldal… Elsősorban régebbi termékek esetén használatos. Ingyenes szoftver.

Kapcsolódó alkalmazások

  • HDD Control 2.08HDD Control 2.08     Merevlemezünkről árul el információkat diagnosztikai szempontól a HDD Control 2.08.   Számítógépünk egyik legfontosabb eleméről, a merevlemezről árul el számunkra információkat […]
  • Logo Kvíz – World Flags- Android játékokLogo Kvíz – World Flags- Android játékok   Találd ki melyik ország zászlóját kaptad feladványul az alábbi Android játékban, mérd össze tudásodat barátaiddal a Logo Kvíz - World Flags kiegészítővel.   Te minden ország […]
  • Rage of Bahamut – Android játékokRage of Bahamut – Android játékok   Szórakoztató, akció jellegeket felsorakoztató kártyajáték Androidra a Rage of Bahamut.     A hagyományoktól eltérő stílusban veheted fel a küzdelmet, a csaták során nem fegyverekre, […]
  • Cobian Backup 10Cobian Backup 10     Automatikus biztonsági mentést készítő alkalmazás a Cobian Backup 10. Könnyen kezelhető és Magyar felülettel rendelkezik, kötelező a használata. Akinek fontos az adatainak a […]
  • WavePad Audio Editing SoftwareWavePad Audio Editing Software   Számtalan adatfájl egyszerű kezelését, szerkesztését valósíthatjuk meg a WavePad Audio Editing Software segítségével. Minimális méretének köszönhetően szinte észrevétlenül bújik […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code