Nokia PC Suite

ikon

Nokia márkájú mobil készülékünk számítógéppel való szinkronizálására használható szoftver a Nokia PC Suite ezen szériája.

Az alábbi segédalkalmazással lehetőségünk adódik arra hogy számítógépünket szinkronizálni tudjuk mobilunkkal, a lehető legegyszerűbben.

Segítségével teljes egyszerűséggel tudunk fájlokat mozgatni a két eszköz között, ami lehet multimédiás állomány, bármilyen kép, videó.

Egyszerű, hatékony kezelőfelületének köszönhetően remekül el tudunk navigálni, gyorsindító ikonok állnak a rendelkezésünkre annak az érdekében, hogy a leghamarabb megtaláljuk, és ki tudjuk választani a szükséges opciót.

Mint a hasonló szoftverekre, erre is igaz hogy biztonsági mentést tudunk a segítségével készíteni a fontosabb fájljainkról, így ha egy nem várt esemény következtében elveszítjük névjegyzékünket, fontosabb telefonszámunkat, számunkra igen becses üzeneteinket, akkor a mentésből bármikor vissza tudjuk azt állítani, néhány egyszerű lépéssel.

A biztonsági mentést talán abban az esetben is érdemes bevetni, ha saját kezűleg végzünk készülékünkön szoftver frissítést, amely végén igen nagy annak az esélye, hogy teljes adatvesztést érhetünk el.

Mentések készítését a lehető legegyszerűbb mozzanattá teszi a számunkra. A letöltés teljesen ingyenes, és bárki számára hozzáférhető.

A szoftver alapvetően négy -féle csatlakoztatási módot támogat, természetesen a megfelelő hardveres jelenlét esetén:

  • Bluetooth
  • Infravörös
  • Soros port
  • USB port

 ikon

Mivel támogatja vezeték nélküli adatátvitelt, többet nem kell a vezetékek rengetegjével bajlódnunk, keresni azt ha éppen szükséges. Hivatalos oldal… Elsősorban régebbi termékek esetén használatos. Ingyenes szoftver.

Kapcsolódó alkalmazások

  • WinSettings 10.2WinSettings 10.2   Multifunkcionális nagytakarító szoftver a WinSettings 10.2.   Ezzel a kis méretű alkalmazással lehetőségünk van arra hogy böngészési előzményeinket kezelt jelszavainkat véglegesen […]
  • DeskTube letöltésDeskTube letöltés     Közösségi oldalakon használt videó fájlok közötti keresést illetve azok rendezését támogatja a DeskTube nevű program.   Mivel a közösségi oldalak világát éljük, nagyon sokszor […]
  • Savage 2: A Turtured SoulSavage 2: A Turtured Soul Tedd próbára milyen stratéga vagy, harcolj a szörnyek ellen most te lehetsz a jófiú a Savage 2: A Turtured Soul nevű játékban. Végső csatára indulhatsz ahol rajtad és társaidon […]
  • PSMenu 3.2PSMenu 3.2   Portable alkalmazásaink menedzselése esetén lehet hasznos a számunkra a PSMenu 3.2.       Segítségével a lehető legegyszerűbben tudjuk elindítani külső adathordozóról kedvenc […]
  • Google Naptár – Android alkalmazásokGoogle Naptár – Android alkalmazások   Szinkronizáld eseményeidet a Google Naptár segítségével, az alkalmazásnak köszönhetően nem maradsz le semmiről.   Vele össze tudod kapcsolni a Google fiókodat Androidos […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code