CleanMyPC 1.8.10 Build 1148

CleanMyPC

A CleanMyPC egy univerzális, Magyar nyelvű Windows karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez. A szoftver több hasznos kiegészítőeszközt is tartalmaz, többek között indítópult kezelőt, fájlmegsemmisítőt, adatvédelmi segédeszközöket, továbbá programeltávolítót.

Az alábbi karbantartó szoftver nem csak kinézetben tűnik ki az átlagos programok közül, hanem funkcionálisan is biztosít minden olyan népszerű funkciót, aminek köszönhetően sokkal jobb teljesítményt tudsz kihozni a számítógépedből. A CleanMyPC nevű alkalmazás Magyar nyelven használható.

A CleanMyPC letöltése, illetve a telepítése után egy igen modern, egyben könnyen navigálható kezelőfelületen végezheted el a korábban említett funkciókat, vagyis a gép karbantartását.

A CleanMyPC az egyes funkciókat, külön menüpontonként lebontva biztosítja ahol felfedezhető rendszerleíró tisztító, konfiguráló eszközök, továbbá egy fejlett programeltávolító kiegészítő, amivel nem csak a már fölösleges szoftverek törölhetőek, hanem a hozzájuk tartozó visszamaradt fájlmaradványok.

A szoftverrel, vagyis a CleanMyPC nevű alkalmazással javítható a PC indulási ideje, vele letilthatóak azok a programok amik ritkán vannak használva. Tartalmaz még egy speciális privát takarítót, amivel az olyan jellegű fájlmaradványok, böngészési előzmények törölhetőek, amik rád nézve bizalmas adatokat tartalmaznak.

A CleanMyPC egy igen megbízható fájlmegsemmisítőt is szolgáltat azok számára akik olyan módszerrel szeretnének tartalmakat megsemmisíteni, amik privát jellegűek, itt akár teljes mappák tartalmát meg lehet adni.

A szoftver, a CleanMyPC tartalmaz egy Standard profilt, ami egy optimalizált beállítást vesz figyelembe, ezzel az opcióval néhány kattintással lehet optimalizálni a Windows-t.

A beállításainál néhány funkcióját automatizálni lehet, így kevesebb felhasználói beavatkozásra van szükség.

Karbantartó szoftverként használhatod még a Wise Care 365, illetve a CCleaner Slim nevű alkalmazást, az utóbbi program az egyik legnépszerűbb lehetőséget biztosítja, helyfelszabadításhoz, illetve fejlett adatmegsemmisítéshez is felhasználható.

A CleanMyPC egy igen tekintélyes funkció kínálattal rendelkező karbantartó program amivel a merevlemez, a rendszerleíró, illetve a böngészők tisztíthatóak. Tartalmaz még programeltávolítót, fájlmegsemmisítőt, indítópult kezelőt. Magyar nyelvű. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

CleanMyPC

CleanMyPC Összefoglaló:

 • Karbantartó Program
 • Merevlemez tisztító
 • Indítópult kezelő funkció
 • Programeltávolító
 • Böngésző, merevlemez tisztító
 • Fájlmegsemmisítő
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • TweakPower 1.086 BetaTweakPower 1.086 Beta A TweakPower egy Karbantartó program mindenes, amivel gyorsabbá stabilabbá tehető a Windows. A szoftver számos speciális eszközt tartalmaz, Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, […]
 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • CCleaner 5.42.6499CCleaner 5.42.6499 A CCleaner egy igazán tekintélyes tudású karbantartó alkalmazás, amivel a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, a böngészők tisztíthatóak. Tartalmaz egy duplikátum, fájlkereső funkciót. […]
 • Techgenie Free PC optimizer 1.0Techgenie Free PC optimizer 1.0 A Techgenie Free PC optimizer egy univerzális karbantartó szoftver amivel nem csak hogy takaríthatod a számítógépedet, de még biztonságosabbá is teheted azt mivel ellenőrzi a PC […]
 • Wise Care 365 Portable 4.8.6Wise Care 365 Portable 4.8.6  A Wise Care 365 Portable a népszerű multifunkciós karbantartó alkalmazás hordozható kiadása. Funkcionálisan hasonlóan széleskörű és még ingyenes is egyben. Böngésző, Registry […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
CleanMyPC
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD Demo
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük