Mobile Master 8.0.1

Mobile Master 8.0.1 screenshot

Mobile Master 8.0.1 screenshot

Mobilon tárolt adatok szinkronizálására használható szoftver a Mobile Master 8.0.1.

 

 

Ha rendelkezünk számítógéppel és mobillal egyaránt, aminek igen nagy a valószínűsége akkor minden bizonnyal felmerült már bennünk annak az igénye hogy szinkronizálni szeretnénk a telefonunkon tárolt információkat a gépünkkel így nem csak hogy mentéssel is fogunk rendelkezni, de sokkal gyorsabban testre tudjuk szabni telefonunkat.

 

Magát a szoftvert úgy is tekinthetjük hogy univerzális segédalkalmazás mivel megkísérli szinte az összes márkát probléma nélkül kezelni. Természetesen azért lehet néhány kivétel, amit a későbbi frissítések orvosolhatnak.

Ezen információ azért is fontos, mert eddig egy adott készülékhez csak a gyártó által biztosított klienssel tudtunk teljes mértékben csatlakozni. Ha többen is egy gépet használtunk, vagy több mobilunk is van, akkor párhuzamosan két szoftver futtatására volt szükség, ezt küszöböli ki a Mobile Master.

 

Alapvetően három csatlakozási lehetőségünk van. IrDA, Bluetooth, és hagyományos kábel.

Természetesen ha nagy átviteli sebességre törekedünk, sok adatról van szó akkor mindenképp a kábeles eljárást érdemes választani.

 

A szinkronizálásba beletartozhat minden olyan fontos csomag amit készülékünk rejt.

Segítségével szöveges üzeneteinket, telefonszámainkat és egyéb fájljainkat tudjuk a számítógépen tárolni. Elmenthetőek a vele készült képek és a videók is így azt legközelebb már gépünkön tudjuk megtekinteni de akár szerkeszthetjük is a megosztás előtt.

 

Próbaverziós változat, ami tartalmaz némi korlátozást a teljes kiadáshoz mérten.

 

Mobile Master letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wise Registry Cleaner 9.55.625Wise Registry Cleaner 9.55.625 A Wise Registry Cleaner a regisztrációs adatbázis teljes kitakarítására használható teljesen ingyenes szoftver. Tartalmaz még Registry töredezettség mentesítőt, időzítve is használható. […]
  • Dr.Web Anti-Virus LightDr.Web Anti-Virus Light – Android alkalmazás   Android rendszerekre optimalizált víruskereső és eltávolító alkalmazás a Dr.Web Anti-Virus Light. Segítségével hatékonyan tudjuk a számítógépet leellenőrizni a kártékony programok […]
  • WebBrowserPassView 1.41WebBrowserPassView 1.41   Webböngészőnk által kezelt jelszavak megjelenítését támogató segéd a WebBrowserPassView.   Ez a remek alkalmazás több szempontból is hasznos lehet, többek között ha elfelejtettük […]
  • Ingyenes képnézegető, szerkesztési lehetőséggelIngyenes képnézegető, szerkesztési lehetőséggel Képeinket tudjuk megtekinteni a lehető legegyszerűbben, továbbá szerkeszthetjük is azt az IrfanView segítségével.
  • Jack the RipperJack the Ripper     Igazi nyomozásban vehetünk részt, amely során információkat kell hogy gyűjtsünk hasfelmetsző Jack tetteivel kapcsolatban. Nem más mint a Jack the Ripper.   Ebben a különleges […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code