Notebook Hardware Control 2.0

Notebook Hardware Control screenshot

Tudjon meg Notebookja hardveres teljesítményéről többet, illetve tegye gazdaságosabbá annak hatásfokát a Notebook Hardware Control segítségével.

Ha rendelkezünk notebookkal minden bizonnyal fontos a számunkra, hogy utazás során az akku üzemidejét a lehető legtovább el tudjuk tolni.

Alap konfiguráció szerint, a rendszer igen pazarlóan bánhat az erőforrásokkal, ettől sokkal ideálisabb értékeket tudunk elérni egy kis konfigurálással.

Ha manuálisan szeretnénk ezt elvégezni jártasabb ismeretekre van szükség, ami kezdőkre vagy átlag felhasználókra koránt sem jellemző.

Ha nem szeretnénk manuálisan létrehozni az ideális környezetet, akkor, bízzuk a feladatot a Notebook Hardware Control nevű szoftverre.

A kis mérettel rendelkező alkalmazás nem csak hogy információkkal lát el minket, hanem automatikusan optimalizálja a teljesítményt, gazdaságosabb erőforrás környezetet teremtve.

Neki köszönhetően megtudhatjuk, hogy a processzorunk mekkora órajellel dolgozik, milyen mértékben van pillanatnyilag leterhelve.

A jelentésből az is kiderül, hogy a RAM mekkora és éppen mennyi hely van rajta elfoglalva, a terheltségi állapota attól függ, hogy egyszerre hány alkalmazás fut a háttérben, ha leállítjuk azokat a programokat amik éppen nem szükségesek, jelentős helyet tudunk ezáltal felszabadítani, nem is beszélve arról, hogy a processzornak is kevesebb munka jut.

Megtudhatjuk, hogy akkunk kapacitása mekkora és mennyi ideig tudjuk még használni a számítógépet telepről. Notebookok esetén kötelező hogy telepítsük a Notebook Hardware Control alkalmazást.

Ingyenes változat.

Notebook Hardware Control letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • X-Mouse Button Control 2.17X-Mouse Button Control 2.17 Az X-Mouse Button Control egy megbízható, ingyenes Windows konfigurálási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel a helyi menü szerkeszthető, illetve billentyűkombinációs parancsokat […]
  • X-Mouse Button Control Portable 2.17X-Mouse Button Control Portable 2.17 Az X-Mouse Button Control Portable nevű alkalmazással egyszerűen és hatékonyan tudsz hozzáférni a Windows helyi menü szolgáltatásához, ahol saját egérgomb parancsokat hozhatsz létre. A […]
  • Windows Firewall Control 4.9.9.4Windows Firewall Control 4.9.9.4 A Windows Firewall Control segítségével a Windows tűzfal szolgáltatását tuningolhatjuk fel . Több beállítási lehetőséget, testre szabhatóságot nyújt. Nagyon egyszerű a használata, […]
  • Sytem Control A1- Windows 7 minialkalmazásSytem Control A1- Windows 7 minialkalmazás Számítógépünk aktuális terheltségi állapotáról kaphatunk információt a Sytem Control A1 segítségével. Az alábbi minialkalmazás segítségével látványos formában kísérhetjük […]
  • Kerio Control 7.3.0Kerio Control 7.3.0 Hálózati kapcsolataink és rendszerünk biztonságát hivatott biztosítani a Kerio Control. Ma már egyre nagyobb figyelmet kell, hogy szenteljünk a biztonságra. A számítógép első […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code