DefenseWall 3.18

DefenseWall 3.18

DefenseWall 3.18

 

Védje meg rendszerét a kártékony behatolókkal szemben egy remekül konfigurálható tűzfal program segítségével, nem más mint a DefenseWall.

 

Sok kezdő felhasználó számára komoly problémát tud jelenteni az alkalmazott Tűzfal program beállítása, egy nem megfelelő konfiguráció teljesen védtelenné teszi a számítógépet, és beengedi azokat a szoftvereket amik ellen pontosan védeni szeretnénk operációs rendszerünket.

A DefenseWall speciális megközelítéssel áll a védelmünk szolgálatára.

Használata során többet nincs szükségünk a portok beállítgatásával eltölteni az időt amit akár rosszul is elvégezhetünk, nincs tanulási mód sem ami szinté a mi jóváhagyásaink alapján történik, a szoftver teljesen önállóan végez el minden fontosabb szabály konfigurációt.

A jogok kezelése egy speciális megközelítésből történik, úgymond virtuális futtatási mód végrehajtását tapasztaljuk.

Egyfajta korlátozást erőltet minden kevésbé biztonságos programra, így azok nem tudnak kárt tenni a rendszerben egy esetleges támadás esetén. Minimalizálja annak a lehetőségét, hogy a futtatott programjaink fölösleges portokat tudjanak nyitni külső számítógépek irányába.

Telepítése után a program szinte észrevétlenül teszi a dolgát a háttérben.

Itt azért érdemes megjegyezni, hogy a szoftver nem fogja megtisztítani a rendszerünket a bekövetkezett vírustámadásoktól, tehát ha már bekövetkezett a baj, mindenképp előtte távolítsuk el a kártevőt. Természetesen miután futtattuk jelentősen minimalizálja annak a valószínűségét hogy a futásának az ideje alatt bármi nemű támadás bekövetkezzen.

Próbaverziós változat.

DefenseWall letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • K-Lite Codec Pack Full 7.10K-Lite Codec Pack Full 7.10   A legnépszerűbb multimédiás csomag, amely számára nincs ismeretlen Videó formátum, ha mégis előkerül egy a fejlesztők hamar orvosolják a hiányosságot. A gyakori frissítés garantált.   […]
  • AnyClient 4.1AnyClient 4.1   Rendkívül könnyen használható fájlcserélő alkalmazás az AnyClient 4.1 kiadása. Ezzel a rendkívül egyszerűre tervezett FTP-Kliens alkalmazással könnyedén tudjuk fájljainkat másolni […]
  • Megapolis – Android játékokMegapolis – Android játékok   Tervezz meg a saját elképzelésed szerint egy várost, vidd a fejlődés útjára az alábbi ingyenesen is futtatható Android játékban, nem más mint a Megapolis.     Egy várost kell […]
  • Játékok amelyek nem hiányozhatnak Androidos mobilodrólJátékok amelyek nem hiányozhatnak Androidos mobilodról Ha kikapcsolódásról van szó, jobb eszközt találni mint egy Androidos mobil, nem lehet, mivel mindig magunknál tartjuk, bármikor szakíthatunk egy kis időt játékra.
  • Ashampoo Anti-Malware 1.21Ashampoo Anti-Malware 1.21 Egy remekül konfigurálható, nagy biztonságot nyújtó védelmi szoftver az Ashampoo Anti-Malware.     Ma már szinte elképzelhetetlen a számítógép használata valamilyen vírusvédelmi […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code