DefenseWall 3.18

DefenseWall 3.18

DefenseWall 3.18

 

Védje meg rendszerét a kártékony behatolókkal szemben egy remekül konfigurálható tűzfal program segítségével, nem más mint a DefenseWall.

 

Sok kezdő felhasználó számára komoly problémát tud jelenteni az alkalmazott Tűzfal program beállítása, egy nem megfelelő konfiguráció teljesen védtelenné teszi a számítógépet, és beengedi azokat a szoftvereket amik ellen pontosan védeni szeretnénk operációs rendszerünket.

A DefenseWall speciális megközelítéssel áll a védelmünk szolgálatára.

Használata során többet nincs szükségünk a portok beállítgatásával eltölteni az időt amit akár rosszul is elvégezhetünk, nincs tanulási mód sem ami szinté a mi jóváhagyásaink alapján történik, a szoftver teljesen önállóan végez el minden fontosabb szabály konfigurációt.

A jogok kezelése egy speciális megközelítésből történik, úgymond virtuális futtatási mód végrehajtását tapasztaljuk.

Egyfajta korlátozást erőltet minden kevésbé biztonságos programra, így azok nem tudnak kárt tenni a rendszerben egy esetleges támadás esetén. Minimalizálja annak a lehetőségét, hogy a futtatott programjaink fölösleges portokat tudjanak nyitni külső számítógépek irányába.

Telepítése után a program szinte észrevétlenül teszi a dolgát a háttérben.

Itt azért érdemes megjegyezni, hogy a szoftver nem fogja megtisztítani a rendszerünket a bekövetkezett vírustámadásoktól, tehát ha már bekövetkezett a baj, mindenképp előtte távolítsuk el a kártevőt. Természetesen miután futtattuk jelentősen minimalizálja annak a valószínűségét hogy a futásának az ideje alatt bármi nemű támadás bekövetkezzen.

Próbaverziós változat.

DefenseWall letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wise Game Booster Portable 1.24.34Wise Game Booster Portable 1.24.34  Ezzel a hordozható alkalmazással erőforrást szabadíthatsz fel, így a nagyobb teljesítmény igénnyel rendelkező játékok sokkal optimálisabb környezetben tudnak futni. A Wise Game Booster […]
  • PixiaPixia 4.71a       Fotó restaurálás mester fokon, számtalan eszközkiegészítéssel áll szolgálatunkra, a Pixia 4.71a változata. Profi képszerkesztőként, számtalan eszköz áll rendelkezésre a művelet […]
  • KoolMoves 8.13KoolMoves 8.13     Weboldalak illetve flash animációk létrehozására alkalmas szoftver a KoolMoves 8.13. Az előre beépített effektusokat és sablonokat tartalmazó program, remek eszköze lehet egy […]
  • FlashGet, menedzseld letöltéseidet könnyedénFlashGet, menedzseld letöltéseidet könnyedén Ha ezt az alkalmazást használod letöltéseid kezelésére, többet nem kell aggódnod a szakadt munkafolyamatokból adódó kellemetlenségektől.
  • A.G.O.NA.G.O.N     Kaland, illetve stratégiai játék amelynek Londoni epizódja hozhat számunkra kellemes kikapcsolódást, nem más mint az A.G.O.N.     A xx. század elején játszódó történet lényege […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code