McAfee AVERT Stinger 10.2.0.967

McAfee AVERT Stinger

A McAfee AVERT Stinger elsősorban akkor vethető be ha már bekövetkezett a vírustámadás, segítségével eltávolítható a hívatlan behatoló.

Ha rendszeresen nagy kísértésnek vagyunk kitéve, olyan oldalakat látogatunk meg amik kárt is tehetnek számítógépünkben, egyszer eljöhet az a pillanat amikor bekövetkezik a legrosszabb, vagyis beszerzünk egy trójait.

Ahány vírusirtó program létezik, mind eltérő, sajátos felfogással lát neki a nemkívánatos szoftver eltávolításának, sajnos érhet minket olyan fertőzés is amivel telepített programjaink sajnos nem tudnak mit tenni. Ebben az esetben jöhet szóba a McAfee AVERT Stinger amely kifejezetten ebben a reménytelennek is nevezhető helyzetben nyújthat számunkra gyors segítséget.

Maga a kezelőfelülete egyszerűre lett kialakítva, így a használata sem jelenthet problémát.

A mai modernebb kártevők első körben a biztonsági programjainkat hatástalanítják, hogy azok ne tudják meggátolni további tevékenységeiket, természetesen arról is gondoskodnak hogy később sem tudjunk hasonló alkalmazásokat installálni. A címben szereplő programnak ez nem jelent különösebb gondot, hisz még telepítenünk sem kell ahhoz hogy futtatni tudjuk, így nem blokkolható.

Indítása után azonnal át is tudjuk a segítségével vizsgálni a rendszerünket, aminek időtartalma függ a merevlemezen tárolt adatmennyiségtől.

A heurisztikus vizsgálatokat is támogató szoftver, futtatása során igen magas találati aránnyal ismeri fel a nemkívánatos behatolókat, ha már mindent megpróbáltunk, semmi sem segített, akkor adjunk egy esélyt számára.

Ezen kiadás is rengeteg újdonságot hozott magával, többek között hatékonyabb lett a keresőmotor működése, számos új kártevő került fel az adatbázisába.

Ingyenes kiadás.

McAfee AVERT Stinger

McAfee AVERT Stinger letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • ParkolóÓra- Android alkalmazásParkolóÓra- Android alkalmazás   Sms-sel történő parkolást segíti elő ez az android kiegészítő. Segítségével a lehető legegyszerűbben tudunk parkolóhelyhez jutni, a modern technológiának köszönhetően csupán […]
  • Online Games Downloader 2Online Games Downloader 2       Ha sok időt töltünk flash játékok futtatásával, akkor biztos felmerült már hogy jó lenne le is tölteni azt a játékot amelyik belopta magát a szívünkbe, akkor jöhet jól ha probléma […]
  • KlipFolio 5.4KlipFolio 5.4       Weboldalak követésére használható hasznos kis segéd a KlipFolio 5.4 változata. Segítségével folyamatosan értesülünk az általunk rendszeresen látogatott oldalakon való […]
  • Tuningold meg a Windowst a Wise Game Booster legújabb kiadásávalTuningold meg a Windowst a Wise Game Booster legújabb kiadásával Frissült a népszerű, ingyenesen használható erőforrás optimalizáló szoftver telepíthető, illetve hordozható változata. Elsősorban játékok esetén kötelező.
  • Megérkezett PicPick legfrissebb kiadása…Megérkezett PicPick legfrissebb kiadása… Némi várakozási periódus után ismét új kiadás érhető el az egyik legnépszerűbb szoftverből, ami fotók szerkesztését is biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code