Movavi Video Suite 11.0 -Multimédiás központ

Movavi Video Suite

 

A Movavi Video Suite egy professzionális, széleskörűen használható szoftver ami felületén az összes létező feladatot képes ellátni ami Videók illetve audió állományok esetén fel tud merülni.

 

 

Egyetlen alkalmazás felületén megtalálunk minden olyan funkciót ami videók és audió állományoknál szükséges lehet.

 

Kétségtelen hogy napjainkban azok az alkalmazások válnak a legnépszerűbbé amik egyszerre több dologra is felhasználhatóak, ha a széleskörűséget tekintjük akkor erre ékes példa a Movavi Video Suite ami többek között beépített videó lejátszót kapott amivel akár normál videókat tudunk megtekinteni akár 3D megjelenéssel, éppúgy mint a 3D Video Player esetén.

Rengeteg formátumot ismer legyen az DivX vagy Blu-ray. Ha már filmekkel dolgozunk, akkor szükségessé válhat a kimenet módosításának igénye, avagy a konvertálás mint munkafolyamat. Természetesen lehetőségünk van erre is Ha helyettesíteni szeretnénk ezen funkcióját a Format Factory jöhetne szóba.

Szoftverünk profilos elrendezésben biztosítja a számunkra ezt a lehetőséget, magát a minőséget egy csúszka segítségével tudjuk módosítani ezáltal csökkenthető a kimenet mérete. Mobil formátumok esetén Android, BlackBerry, Apple, HTC, HP és még számos márkát támogat.

Manuális választáskor AVI, MKV, MOV, MP4, SWF, HD Video és még számos formátum esetén használható.

Movavi Video Suite Movavi Video Suite

 

Előnézeti képet és CD írási lehetőséget is kapunk.

Itt felhasználhatósági köre nem merül ki mivel fotók kezelésére, képlopásokra is használható, éppúgy mint a PicPick, vagy a Debut Video Capture Software.

 

Közvetlen DVD-k másolására és új projektek összeállítására is képes.

Maga az alkalmazás fizetős változat, amit egy hétig használhatunk teljes értékűen.

 

Movavi Video Suite letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Fájlkezelés és Zip készítés egyetlen alkalmazással: PeaZipFájlkezelés és Zip készítés egyetlen alkalmazással: PeaZip Tömörített fájljaidat tudod a segítségével kezelni, tudsz újakat létrehozni, vagy a meglévőket kicsomagolni. Tesztelési lehetőséget is biztosít.
  • Tom Clancy’s Ghost ReconTom Clancy’s Ghost Recon Remek történeti alappal rendelkező akciójáték amiben igazi hősként szállhatunk a küzdelem ösvényére, nem más mint a Tom Clancy's Ghost Recon. Az előző sikerek után a hős […]
  • Avatar: The GameAvatar: The Game     A film népszerűsége után ennek alapjául készült el az Avatar: The Game játékszoftver.     {nice1} Maga a játék a Fantáziabolygón Pandórán zajlik akárcsak a filmben. A jól […]
  •  Toy Defense – Android játékok Toy Defense – Android játékok   Védd meg a tornyot a támadóktól, légy te a sereg első védvonala ebben az ingyenes Android játékban, nem más mint a Toy Defense.     Egy csata kellős közepébe csöppensz, fontos […]
  • HiDownload Platinum 8.0.8HiDownload Platinum 8.0.8 A HiDownload Platinum egy speciális kliens szoftver ami elsősorban multimédiás tartalmak letöltésére vethető be.     Segítségével egyszerűen és gyorsan tudunk Weboldalakon található […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code