Freemake Music Box 1.0.0

Pillanatkép

 Keress zeneszámokat, videókat böngésző használata nélkül, majd hallgasd/ nézd meg úgy azokat hogy nem töltöd le a számítógépedre azt, erre az egyik legjobb szoftver a Freemake Music Box.

 

Ez a remek kis segédalkalmazás sokkal modernebbé teszi a számodra hogy videókat tudj keresni és azokat megtekinteni letöltés nélkül, így az nem foglalja fölöslegesen a helyet a merevlemezen. Természetesen ezt böngésző használatával is meg tudjuk tenni, de így elesünk a lejátszási listák és egyéb kényelmi funkcióktól amit az alkalmazás kínál. Természetesen nem csak arra képes hogy online tartalmakat streamingeljen, hanem arra is hogy magán a gépen található tartalmakat meg tudja nyitni és le tudja játszani itt MP3, WMA, M4A, FLAC fájlokkal képes együtt működni.

Egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, ahol felfedezhetünk egy beépített keresőt amivel nem csak zenei előadók alapján kereshetünk hanem akár konkrét címeket is megadhatunk a számára. Ingyenes.

 Pillanatkép

Összefoglaló:

  • online zenelejátszó program
  • beépített kereső funkció
  • képes a merevlemezen található tartalmakat is megnyitni
  • egyszerű használat
  • ingyenes

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Street View on Google Maps- Android alkalmazásokStreet View on Google Maps- Android alkalmazások   A világ minden fontosabb helyszínén jelen lehetünk az alábbi program segítségével. Ki ne ismerné a Google Street View szolgáltatását amely segítségével a fontosabb nagyobb városok […]
  • Alapos adatbázis karbantartó a Wise Registry CleanerAlapos adatbázis karbantartó a Wise Registry Cleaner A regisztrációs adatbázis rendbetételét bízhatjuk rá néhány egyszerű lépésben, minden fölösleges már használaton kívül eső bejegyzést képes felkutatni.
  • ParkolóÓra- Android alkalmazásParkolóÓra- Android alkalmazás   Sms-sel történő parkolást segíti elő ez az android kiegészítő. Segítségével a lehető legegyszerűbben tudunk parkolóhelyhez jutni, a modern technológiának köszönhetően csupán […]
  • Secure Folder 6.3Secure Folder 6.3   Fájlok, mappák titkosítására használható szoftver a Secure Folder 6.3 kiadása. Ha számítógépünket többen is használják, nem szeretnénk, hogy bizonyos tartalmainkhoz mások is […]
  • XnConvert: kezeld fotóidat csoportosanXnConvert: kezeld fotóidat csoportosan Kötegelt képfeldolgozási opciókat biztosító ingyenes szoftver az XnConvert, ami tud konvertálni, átméretezni, vízjelezni, beszerezhető installálást nem igénylő kiadásban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code