MiniGet 1.0.8

MiniGet

 

Nagyobb méretű fájlok letöltését tehetjük könnyebbé az alábbi kliens szoftver segítségével. Neki köszönhetően többet nem okoz gondot a megszakadt munkafolyamat, ez nem más mint a MiniGet.

 

 

Nagyobb méretű fájlok letöltése esetén szinte bármikor bekövetkezhet egy olyan hiba ami akár a hálózati kapcsolatainkat érinti, vagy esetleg egy áramkimaradás is komoly gondokat tud okozni, ilyenkor nemes egyszerűséggel a folyamat újbóli elkezdésével elölről kezdhetünk mindent, legalábbis a MiniGet előtt ez így volt.

 

Az alkalmazás megkönnyíti a dolgot. Amellett hogy ingyenesen használható és kis mérettel rendelkezik még könnyen is használható.

Hasonlóan remek letöltés kliens alkalmazások egész választéka fedezhető fel némi kutakodás után, játékok letöltéséhez a Game Downloader -t, videók beszerzéséhez a VSO Downloader -t, általános felhasználási célokra a FlashGot -ot javasoljuk ami Firefox kiterjesztés..

MiniGet MiniGet

 

Remekül konfigurálható, többek között korlátozni tudjuk a sávszélességet éppúgy mint a Free Download Manager -rel.

Sajnos Magyar nyelven nem tud, de cserébe egy remek és egyszerű felületet nyújt a számunkra, fájlszűrő funkciót is biztosít, ott megadható hogy milyen formátumokat figyeljen automatikusan. Támogatja: ASF, AVI, EXE, ISO, MP3, MPG, RAR, 3GP stb.

 

Mint látható, igen széleskörűen használható, torrent támogatással is rendelkezik, de ezen funkciója lecserélhető a BitComet -tel.

Ingyenes kiadás.

 

MiniGet letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5 Elérhetetlen, összeomlott Windows operációs rendszerünkön tárolt fontos adatainkat tudjuk kimenteni az alábbi alkalmazással, nem más mint az EASUS Data Recovery Wisard WinPE.(fizetős)   […]
  • Háttérkép-főoldal-letoltes.1tb.huHáttérkép-főoldal-letoltes.1tb.hu Ingyen háttérkép mindazoknak, akik egyedivé szeretnék varázsolni számítógépük kinézetét. A PC-t futtató felhasználók jelentős része nincs megelégedve az alapértelmezett háttérkép nyújtotta […]
  • PrivaZer Portable 3.0.39.1PrivaZer Portable 3.0.39.1 A PrivaZer Portable nevű telepítést nem igénylő alkalmazással eltávolíthatod a böngésző előzményeket, illetve a Windows által visszahagyott munkamenet nyomait.
  • ZombieBooth- Android AlkalmazásZombieBooth- Android Alkalmazás   A ZombieBooth segítségével bárkit zombivá tudsz varázsolni, ebben az android alkalmazásban.   Nem tudod, hogy néznek ki a zombik? Vagy kíváncsi lennél, hogy ha a barátaid zombik […]
  • Memory Cleaner 7.2Memory Cleaner 7.2     Számítógép memóriájának gyors megtisztítására használható program a Memory Cleaner 7.2. Ha egyszerre több program fut a számítógépünkön egyszer elérhetünk egy olyan határt aminek […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code