MiniGet 1.0.8

MiniGet

 

Nagyobb méretű fájlok letöltését tehetjük könnyebbé az alábbi kliens szoftver segítségével. Neki köszönhetően többet nem okoz gondot a megszakadt munkafolyamat, ez nem más mint a MiniGet.

 

 

Nagyobb méretű fájlok letöltése esetén szinte bármikor bekövetkezhet egy olyan hiba ami akár a hálózati kapcsolatainkat érinti, vagy esetleg egy áramkimaradás is komoly gondokat tud okozni, ilyenkor nemes egyszerűséggel a folyamat újbóli elkezdésével elölről kezdhetünk mindent, legalábbis a MiniGet előtt ez így volt.

 

Az alkalmazás megkönnyíti a dolgot. Amellett hogy ingyenesen használható és kis mérettel rendelkezik még könnyen is használható.

Hasonlóan remek letöltés kliens alkalmazások egész választéka fedezhető fel némi kutakodás után, játékok letöltéséhez a Game Downloader -t, videók beszerzéséhez a VSO Downloader -t, általános felhasználási célokra a FlashGot -ot javasoljuk ami Firefox kiterjesztés..

MiniGet MiniGet

 

Remekül konfigurálható, többek között korlátozni tudjuk a sávszélességet éppúgy mint a Free Download Manager -rel.

Sajnos Magyar nyelven nem tud, de cserébe egy remek és egyszerű felületet nyújt a számunkra, fájlszűrő funkciót is biztosít, ott megadható hogy milyen formátumokat figyeljen automatikusan. Támogatja: ASF, AVI, EXE, ISO, MP3, MPG, RAR, 3GP stb.

 

Mint látható, igen széleskörűen használható, torrent támogatással is rendelkezik, de ezen funkciója lecserélhető a BitComet -tel.

Ingyenes kiadás.

 

MiniGet letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Malware Destroyer 6.11Malware Destroyer 6.11   Számítógépek védelmének céljából lett létrehozva a Malware Destroyer amely hatékonyan lép fel a ma leginkább elterjedt kártevőkkel szemben.   A letöltés után a szoftvert pár […]
  • .NETSpeedBoost 6.5.NETSpeedBoost 6.5   Internet kapcsolatunkat tudjuk optimális értékekre állítani a .NETSpeedBoost 6.5 segítségével.   A számítógép első használata során a hálózati értékek koránt sem az optimális […]
  • Cain & Abel 4.942Cain & Abel 4.942       Elveszettnek hitt jelszavak visszaállítására használható a Cain & Abel 4.942 változata.   Ha elveszítettünk egy számunkra fontos jelszót, akkor nem kell rögtön kétségbe […]
  • Windows Update agent 7.4 Windows Update agent 7.4   Windows operációs rendszerek biztonsági frissítések beszerzését támogató segédalkalmazás a Windows Update agent 7.4 változata.   A frissítések beszerzése Windows rendszerekhez […]
  • Fizetős vírusirtó ami most 60 napig használhatóFizetős vírusirtó ami most 60 napig használható A Norton AntiVirus most 60 napig használható, bárki kipróbálhatja különleges szolgáltatásait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code