MiniGet 1.0.8

MiniGet

 

Nagyobb méretű fájlok letöltését tehetjük könnyebbé az alábbi kliens szoftver segítségével. Neki köszönhetően többet nem okoz gondot a megszakadt munkafolyamat, ez nem más mint a MiniGet.

 

 

Nagyobb méretű fájlok letöltése esetén szinte bármikor bekövetkezhet egy olyan hiba ami akár a hálózati kapcsolatainkat érinti, vagy esetleg egy áramkimaradás is komoly gondokat tud okozni, ilyenkor nemes egyszerűséggel a folyamat újbóli elkezdésével elölről kezdhetünk mindent, legalábbis a MiniGet előtt ez így volt.

 

Az alkalmazás megkönnyíti a dolgot. Amellett hogy ingyenesen használható és kis mérettel rendelkezik még könnyen is használható.

Hasonlóan remek letöltés kliens alkalmazások egész választéka fedezhető fel némi kutakodás után, játékok letöltéséhez a Game Downloader -t, videók beszerzéséhez a VSO Downloader -t, általános felhasználási célokra a FlashGot -ot javasoljuk ami Firefox kiterjesztés..

MiniGet MiniGet

 

Remekül konfigurálható, többek között korlátozni tudjuk a sávszélességet éppúgy mint a Free Download Manager -rel.

Sajnos Magyar nyelven nem tud, de cserébe egy remek és egyszerű felületet nyújt a számunkra, fájlszűrő funkciót is biztosít, ott megadható hogy milyen formátumokat figyeljen automatikusan. Támogatja: ASF, AVI, EXE, ISO, MP3, MPG, RAR, 3GP stb.

 

Mint látható, igen széleskörűen használható, torrent támogatással is rendelkezik, de ezen funkciója lecserélhető a BitComet -tel.

Ingyenes kiadás.

 

MiniGet letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • FotoMorph 13.5FotoMorph 13.5     Különleges grafikai program amely segítségével két képet tudunk átalakítani fokozatos átmenetben. Segítségével BMP, JPG, GIF formátumú két képet tudunk egymásba átalakítani. […]
  • Elérhető az Auslogics Registry Defrag 7.4.0.0Elérhető az Auslogics Registry Defrag 7.4.0.0 Egyszerűen kezelhető regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver ingyenes kiadásban. Itt a legújabb letölthető változata.
  • CurrPorts 2.0CurrPorts 2.0   Tudj meg mindent a háttérben zajló hálózati kapcsolatokról a CurrPorts 2.0 segítségével.   Az alábbi ingyenes alkalmazás segítségével részletes információkat kaphatunk a […]
  • Maxthon 5.1.6.3000Maxthon 5.1.6.3000 A Maxthon Ingyenes, könnyen kezelhető profi böngészőmotor, ami biztosít minden olyan fontos funkciót ami napjainkban fontos lehet.  Minden igényt kimerít. Szinkronizálni is […]
  • Online TV- Android alkalmazásokOnline TV- Android alkalmazások Nézz TV adásokat mobilod segítségével az Online TV szolgáltatás keretein belül.   Ha utazol, ami sok időt vesz el tőled unalmas idődet nem tudod mivel kitölteni akkor nézz TV […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük