Media Player Classic – Black Edition Portable 1.5.1

Media Player Classic – Black Edition Portable

A Media Player Classic – Black Edition Portable egy modern film, illetve zenelejátszó szoftver amivel Streamingelni is tudsz. Itt opcionálisan YouTube videók is megadhatóak. A tekintélyes formátum támogatással rendelkező alkalmazást nem kell telepíteni, Magyar nyelvű. Blu-ray, AVI, MPEG, OGG, TS, WMA, DivX, 3GP, AMR, MP3 formátumok esetén nyújt teljes körű szolgáltatást.

Egy telepítést sem igénylő modern megjelenéssel bíró filmekhez, illetve zenei fájlokhoz létrehozott multimédiás program a Media Player Classic – Black Edition Portable, vele az összes elterjedt kodek típus megnyitható akár Stream formában.

A Media Player Classic – Black Edition Portable médialejátszója Bu-ray, AVI, MPEG, OGG, TS, WMA, DivX, 3GP, AMR, MP3 kimenetekhez nyújt lehetőséget arra hogy azt meg lehessen nyitni. A szoftverrel össze lehet állítani lejátszólistákat, kedvencekhez adhatóak a rendszeresen megnyitott fájljaid, vagyis minden ma modern opció felfedezhető benne amire csak szükséged lehet a maximális szórakozás érdekében.

Online szolgáltatások esetén a szoftverrel Rádiócsatornákat, illetve olyan oldalakat lehet elérni ahol támogatott az ilyen jellegű feladat. Ha egy YouTube videót kényelmesebben szeretnél megnyitni csak a szükséges hivatkozást kell megadni.

A Media Player Classic – Black Edition Portable nem igényel installációt, azt csak el kell indítani, ha naponta futtatnád, beszerezhető belőle hagyományos kiadás.

Blu-ray adathordozóknál ha az nem tartalmazna Magyar nyelvi audió tartalmat, feliratokat adhatsz hozzá utólag, ha esetleg nem rendelkeznél vele, a program némi segítséget tud ebben nyújtani.

A Media Player Classic – Black Edition Portable több speciális beállítással rendelkezik, külön módosítható audió, illetve videó profil szerint, így az adott eszközhöz lehet igazítani a multimédiás fájlt mint megjelenésben, mint minőségben. A konfigurációs résznél megváltoztatható, hogy milyen fájlokhoz rendelje hozzá magát automatikusan, így a szoftverrel nyitható meg alapértelmezetten a videó, vagy audió fájl.

Ingyenesen helyette választhatod az SMPlayer Portable, illetve az OooPlayer Portable filmlejátszóját, ami szintén több népszerűbb formátumot támogat. Inkább zenei tartalmakhoz megfelelő.

A Media Player Classic – Black Edition Portable egy Magyar nyelvű, telepítést nem igénylő médialejátszó, ami YouTube videókhoz, illetve Online rádiócsatornákhoz továbbá a számítógépen tárolt tartalmak megnyitására használható.

Media Player Classic – Black Edition Portable

Media Player Classic – Black Edition Portable Összefoglaló:

 • Videó, audió jeljátszó alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • Lejátszólisták, kedvencek támogatás
 • számos formátum esetén felhasználható
 • YouTube támogatás
 • Online rádióadókhoz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • Media Player Classic – Black Edition 1.5.1Media Player Classic – Black Edition 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition egy Magyar nyelvű, ingyenes videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz tervezett multimédiás szoftver. Az alkalmazással az összes létező formátumot meg […]
 • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
 • ALLPlayer 7.3ALLPlayer 7.3 Az ALLPlayer egy egyszerű, látványos átlátható kezelőfelülettel rendelkező DVD lejátszó szoftver. A program rengeteg formátumot támogat, ideális filmek, illetve zenei fájlok […]
 • VSO Media Player 1.6.12VSO Media Player 1.6.12 A VSO Media Player Blu-ray támogatással is rendelkező ingyenes film lejátszó program, egyszerű beállítási megoldásokkal. Rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MP3, OGG, WMA, TS, […]
 • VLC Media Player Portable 3.0.1VLC Media Player Portable 3.0.1 A VLC Media Player telepítést nem igénylő korszerű videólejátszó szoftver, amivel szinte bármilyen formátumot meg tudsz nyitni, legyen az videó, vagy audió tartalom, Fel lehet még […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Media Player Classic – Black Edition Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code