Így konvertálhatsz mobilod számára emészthető formátumot egyszerűen

Az Any Video Converter segítségével rendkívül egyszerűen tudunk létrehozni olyan kimeneti formátummal rendelkező médiaállományt amit mobilunk le tud játszani. Támogatott a DVD-k gyártása is.

Mobilunkat kétségtelenül a legszéleskörűbb feladatokra is felhasználjuk, többek között videóinkat is meg tudjuk megtekinteni, ha a formátum támogatott.

Ha mégsem lenne az akkor használjuk az ingyenesen letölthető Any Video Converter nevű konvertáló szoftvert, ami a kérdéses munkafolyamatot igen leegyszerűsíti.

Akik nem rendelkeznek komoly ismeretekkel, felbontás, kodek, bitráta és egyéb érdekes paraméterek akkor ettől talán már jobb szoftver nem is lelhető fel.

Ezekről mind az Any Video Converter gondoskodik mivel úgynevezett profilokban találjuk meg a fontosabb beállításokat. Használata során csak ki kell választani készülékünk márkáját és ezzel már túl is lehetünk a dolgok nehezén.

Természetesen azért ha szükséges támogatja hogy babráljuk az egyes megjelenítéssel szükséges beállításokat, ezzel az esetek legritkábbjában kell csak foglalkozni.

Konvertálás asztali lejátszók számára…

Széleskörűségét nem is szemléltethetné más jobban, mint hogy asztali lejátszónk számára is készíthet ideális anyagot, az elkészült állomány azonnal ki is írható vele lemezre.

Videók letöltése a közösségi megosztókról

Csupán a kérdéses URL- kell megadjuk a számára itt a húzd és ejtsd alapelv használatos…

Magyát az ingyenes Any Video Converter nevű szoftvert a linken tölthetjük le.

Kapcsolódó alkalmazások

  • London TaxiLondon Taxi       London utcáit barangolhatjuk be ezzel a három dimenziós játékkal, nem más mint a London Taxi. Maga a játék lényege hogy a térképen megjelölt pontokra kell eljutnunk méghozzá […]
  • Dragon Ball ArcadeDragon Ball Arcade   Son Goku visszatért és most mi bújhatunk szerepkörébe egy izgalmas játék keretein belül, nem más mint a Dragon Ball Arcade. Gondolom nem kell bemutatni a népszerű rajzfilm figurát, […]
  • Egyszerű és ingyenes multimédiás programEgyszerű és ingyenes multimédiás program Filmek, webes tartalmak megtekintésekor talán a legnagyobb kérdés az tud lenni hogy milyen szoftvert érdemes használni a feladatra,
  • DirectX Version CheckerDirectX Version Checker   Ellenőrizze le DirectX verziójának aktuális telepített változatát a DirectX Version Checker segítségével. Az alábbi kiegészítés igen fontos szerepet tölt be a számítógép […]
  • Speccy 1.24Speccy 1.24 Rendszerünkről tudhatunk meg bővebb információt, továbbá informálódhatunk a rendszer aktuális kihasználtságáról a Speccy  segítségével.    Ha számítógépünkről szeretnénk […]
Összefoglaló
Cikk neve
Így konvertálhatsz mobilod számára emészthető formátumot egyszerűen
Leírás
Az Any Video Converter segítségével rendkívül egyszerűen tudunk létrehozni olyan kimeneti formátummal rendelkező médiaállományt amit mobilunk le tud játszani. Támogatott a DVD-k gyártása is.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code