Így konvertálhatsz mobilod számára emészthető formátumot egyszerűen

Az Any Video Converter segítségével rendkívül egyszerűen tudunk létrehozni olyan kimeneti formátummal rendelkező médiaállományt amit mobilunk le tud játszani. Támogatott a DVD-k gyártása is.

Mobilunkat kétségtelenül a legszéleskörűbb feladatokra is felhasználjuk, többek között videóinkat is meg tudjuk megtekinteni, ha a formátum támogatott.

Ha mégsem lenne az akkor használjuk az ingyenesen letölthető Any Video Converter nevű konvertáló szoftvert, ami a kérdéses munkafolyamatot igen leegyszerűsíti.

Akik nem rendelkeznek komoly ismeretekkel, felbontás, kodek, bitráta és egyéb érdekes paraméterek akkor ettől talán már jobb szoftver nem is lelhető fel.

Ezekről mind az Any Video Converter gondoskodik mivel úgynevezett profilokban találjuk meg a fontosabb beállításokat. Használata során csak ki kell választani készülékünk márkáját és ezzel már túl is lehetünk a dolgok nehezén.

Természetesen azért ha szükséges támogatja hogy babráljuk az egyes megjelenítéssel szükséges beállításokat, ezzel az esetek legritkábbjában kell csak foglalkozni.

Konvertálás asztali lejátszók számára…

Széleskörűségét nem is szemléltethetné más jobban, mint hogy asztali lejátszónk számára is készíthet ideális anyagot, az elkészült állomány azonnal ki is írható vele lemezre.

Videók letöltése a közösségi megosztókról

Csupán a kérdéses URL- kell megadjuk a számára itt a húzd és ejtsd alapelv használatos…

Magyát az ingyenes Any Video Converter nevű szoftvert a linken tölthetjük le.

Kapcsolódó alkalmazások

  • DVD Converter Ultimate 2.1.1.34 (Rippelő)DVD Converter Ultimate 2.1.1.34 (Rippelő)  Műsoros lemezeidet már nem is lehetne egyszerűben és széleskörűbben kezelni mint az alábbi szoftver segítségével, Rippelhetsz konvertálhatsz műsoros DVD-t írhatsz a DVD Converter Ultimate […]
  • Classic Snake 2- Android játékokClassic Snake 2- Android játékok   Nosztalgiázz a Classic Snake 2 nevű Android játékkal, ingyen letölthető és használható bárki számára.   Régi Nokia telefonok klasszikus alkalmazásának számít az a kígyójáték, amit […]
  • Icon Extractor 4.2Icon Extractor 4.2 A számítógépünkön tárolt ikonok felderítésére illetve azok rendezésére használható az Icon Extractor 4.2 változat.   A számítógépünkre telepített programok által használt ikonok […]
  • Facebook for AndroidFacebook for Android   Barátainkkal való közvetlen kapcsolat folyamatos fenntartására adódik lehetőségünk a Facebook for Android kiegészítő segítségével.     Bizony, a Facebook az életünk részesévé vált, […]
  • StarBurn Portable 15.1StarBurn Portable 15.1 Ingyenes, hordozható CD/DVD író alkalmazás ami a legáltalánosabb funkciók elérését egyszerűen teszi lehetővé, nem más mint a StarBurn Portable.   Egyszerűsége és hordozhatósága révén […]
Összefoglaló
Cikk neve
Így konvertálhatsz mobilod számára emészthető formátumot egyszerűen
Leírás
Az Any Video Converter segítségével rendkívül egyszerűen tudunk létrehozni olyan kimeneti formátummal rendelkező médiaállományt amit mobilunk le tud játszani. Támogatott a DVD-k gyártása is.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code