HiDownload Platinum 8.0.8

HiDownload

A HiDownload Platinum egy speciális kliens szoftver ami elsősorban multimédiás tartalmak letöltésére vethető be.

 

 

Segítségével egyszerűen és gyorsan tudunk Weboldalakon található multimédiás tartalmakat letölteni, majd felületén akár meg is tekinthetjük, beépített segédjével.

 

A telepítése a hosszas fájl másolásnak köszönhetően időigényesebb folyamat, de a végeredmény figyelembevételével érdemes kivárni a végét.

A HiDownload funkciói között konvertáló segédet is találunk amivel a letöltött állományt azonnal át is tudjuk kódolni. A szoftver Magyar nyelven nem tud de az ésszerű elrendezése megkönnyíti annak kiismerését.

HiDownload HiDownload

 

Indítása után hasonlóan létrehoz egy ikont az asztali környezetünkben mint a Free Download Manager amire kattintva jobb egérrel hozzá tudjuk adni a letöltendő hivatkozást és számos testre szabási lehetőséget is engedélyez. A folyamat alatt igény esetén előnézeti képet kapunk. A Pro kiadása inkább fájlok letöltésére használható fel, természetesen vele is kezelhetőek a multimédiás tartalmak. 

Támogatott fontosabb formátumok:

FLV, MP4, F4P, M4V, QickTime média stb.

 

Számos protokollt támogat, többek között: HTTP, RTSP, MMS, RTMP

 

Könnyen kezelhető letöltés kliens szoftver ami multimédiás állományaink szolgálatára lett létrehozva. A program próbaverziós változat, amit 30 napig használhatunk. Hivatalos oldal.

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Parted Magic 10.10Parted Magic 10.10       Karbantartásra és particionálásra egyaránt tökéletesen alkalmas szoftver a Parted Magic. Live CD amiről ha indítjuk a rendszert szabadon átméretezhetjük újra particionálhatjuk […]
  • Az Ashampoo Burning Studio már a kódolt lemezek gyártását is támogatja…Az Ashampoo Burning Studio már a kódolt lemezek gyártását is támogatja… Egy igen nagy tudással rendelkező CD/DVD író szoftver amit most ingyenes változatban is kipróbálhatsz.
  • Driver Detectiv 6.4Driver Detectiv 6.4   Meghajtóprogramjaink felderítésére használható segédalkalmazás a Driver Detectiv 6.4 változata. Ezzel a remek alkalmazással pár kattintással frissíteni tudjuk a számítógépünkhöz […]
  • 3D Bowling- Android játékok3D Bowling- Android játékok   Valóságosnak ható remek fizikai szimulációval rendelkező Android játék a 3D Bowling.   Az alábbi alkalmazás nem csak hogy ingyenes, de még remek 3D grafikával is párosul.   Ha […]
  • Free Video Dub 1.8.12Free Video Dub 1.8.12       Videóállományok szerkesztését támogató alapfunkciós szoftver a Free Video Dub 1.8.12. Ezzel a többfunkciós szoftverrel lehetőségünk van videóállományok vágási műveleteit […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code