HiDownload Platinum 8.0.8

HiDownload

A HiDownload Platinum egy speciális kliens szoftver ami elsősorban multimédiás tartalmak letöltésére vethető be.

 

 

Segítségével egyszerűen és gyorsan tudunk Weboldalakon található multimédiás tartalmakat letölteni, majd felületén akár meg is tekinthetjük, beépített segédjével.

 

A telepítése a hosszas fájl másolásnak köszönhetően időigényesebb folyamat, de a végeredmény figyelembevételével érdemes kivárni a végét.

A HiDownload funkciói között konvertáló segédet is találunk amivel a letöltött állományt azonnal át is tudjuk kódolni. A szoftver Magyar nyelven nem tud de az ésszerű elrendezése megkönnyíti annak kiismerését.

HiDownload HiDownload

 

Indítása után hasonlóan létrehoz egy ikont az asztali környezetünkben mint a Free Download Manager amire kattintva jobb egérrel hozzá tudjuk adni a letöltendő hivatkozást és számos testre szabási lehetőséget is engedélyez. A folyamat alatt igény esetén előnézeti képet kapunk. A Pro kiadása inkább fájlok letöltésére használható fel, természetesen vele is kezelhetőek a multimédiás tartalmak. 

Támogatott fontosabb formátumok:

FLV, MP4, F4P, M4V, QickTime média stb.

 

Számos protokollt támogat, többek között: HTTP, RTSP, MMS, RTMP

 

Könnyen kezelhető letöltés kliens szoftver ami multimédiás állományaink szolgálatára lett létrehozva. A program próbaverziós változat, amit 30 napig használhatunk. Hivatalos oldal.

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Christmas 3D Screensaver Christmas 3D Screensaver   Igazi télies hangulatot varázsolhatunk számítógépünkre a Christmas 3D Screensaver képernyőkímélő segítségével.   Látványos, három dimenziós képernyővédő segítségével dobhatjuk fel […]
  • FSS Video Converter 1.0.1.2FSS Video Converter 1.0.1.2 Profilokba rendezett kimeneti lehetőségekkel támogatott konvertáló alkalmazás az FSS Video Converter. Egyszerű, profilos elrendezéssel rendelkező konvertáló amely kezdők számára lett […]
  • Windows 8 Manager 2.0.0Windows 8 Manager 2.0.0  A Windows 8 Manager segítségével beállíthatod, takaríthatod, gyorsíthatod az új rendszert. Profi konfiguráló szoftver.     Ez a szoftver a 8-as széria jegyében született és arra […]
  • Ingyenesen használható víruseltávolító szoftver a Baidu AntivirusIngyenesen használható víruseltávolító szoftver a Baidu Antivirus Az alábbi alkalmazással ingyenesen védheted meg a számítógépedet a kártékony szoftverektől.
  • A Windows Doctor 2.7.6.0 már Windows 8.1 támogatással is rendelkezik…A Windows Doctor 2.7.6.0 már Windows 8.1 támogatással is rendelkezik… Professzionális, multifunkciós karbantartó szoftver, ami a Windows leggyakoribb hibáira kínál a számunkra megoldást, itt a legújabb letölthető változat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code