HiDownload Platinum 8.0.8

HiDownload

A HiDownload Platinum egy speciális kliens szoftver ami elsősorban multimédiás tartalmak letöltésére vethető be.

 

 

Segítségével egyszerűen és gyorsan tudunk Weboldalakon található multimédiás tartalmakat letölteni, majd felületén akár meg is tekinthetjük, beépített segédjével.

 

A telepítése a hosszas fájl másolásnak köszönhetően időigényesebb folyamat, de a végeredmény figyelembevételével érdemes kivárni a végét.

A HiDownload funkciói között konvertáló segédet is találunk amivel a letöltött állományt azonnal át is tudjuk kódolni. A szoftver Magyar nyelven nem tud de az ésszerű elrendezése megkönnyíti annak kiismerését.

HiDownload HiDownload

 

Indítása után hasonlóan létrehoz egy ikont az asztali környezetünkben mint a Free Download Manager amire kattintva jobb egérrel hozzá tudjuk adni a letöltendő hivatkozást és számos testre szabási lehetőséget is engedélyez. A folyamat alatt igény esetén előnézeti képet kapunk. A Pro kiadása inkább fájlok letöltésére használható fel, természetesen vele is kezelhetőek a multimédiás tartalmak. 

Támogatott fontosabb formátumok:

FLV, MP4, F4P, M4V, QickTime média stb.

 

Számos protokollt támogat, többek között: HTTP, RTSP, MMS, RTMP

 

Könnyen kezelhető letöltés kliens szoftver ami multimédiás állományaink szolgálatára lett létrehozva. A program próbaverziós változat, amit 30 napig használhatunk. Hivatalos oldal.

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Defense Grid: The Awakening Defense Grid: The Awakening     Az ellenséges támadások kivédéséhez tornyokat kell hogy építsünk a Defense Grid: The Awakening játékban. Igazi stratégaként kell hogy fellépjünk az ellenséggel szemben. Meg kell […]
  • RAR Password Cracker 4.12RAR Password Cracker 4.12     Jelszóval védett RAR fájlok megnyitását, feltörését támogató szoftver a RAR Password Cracker 4.12.   Ha rendelkezünk olyan RAR fájllal amelynek a jelszavát idővel elfelejtettük, […]
  • StarBurn: grabber funkcióval ellátott író szoftver….StarBurn: grabber funkcióval ellátott író szoftver…. Elérhető a széleskörűen felhasználható CD/DVD kezelő szoftver legújabb kiadása, beszerezhető telepíthető, illetve hordozható kivitelben is.
  • Kerio Control 7.3.0Kerio Control 7.3.0 Hálózati kapcsolataink és rendszerünk biztonságát hivatott biztosítani a Kerio Control. Ma már egyre nagyobb figyelmet kell, hogy szenteljünk a biztonságra. A számítógép első […]
  • 3D Bowling- Android játékok3D Bowling- Android játékok   Valóságosnak ható remek fizikai szimulációval rendelkező Android játék a 3D Bowling.   Az alábbi alkalmazás nem csak hogy ingyenes, de még remek 3D grafikával is párosul.   Ha […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code