Free Download Manager Lite 3.9.7

Free Download Manager Lite

A Free Download Manager Lite egy videók, audió tartalmak, ISO fájlok, tömörített tartalmak esetén használható letöltésvezérlő alkalmazás. Számos hasznos kényelmi funkciót tartalmaz. Vágólap figyelés, automatikus böngésző integráció, sávszélesség korlátozási lehetőség. Magyar nyelvű.

Egy igen hasznos, rengeteg kényelmi funkciót tartalmazó letöltésvezérlő alkalmazás a Free Download Manager Lite, amivel le tudod cserélni a böngésződ ezen jellegű szolgáltatását egy sokkal jobban konfigurálható megoldásra.

A Free Download Manager Lite letöltése után, néhány lépésben telepíthető, ezt követően automatikusan hozzá tudja adni magát a böngésződhöz, lecserélve annak az ezen feladatra tervezett funkcióját.

A Free Download Manager Lite rengeteg kényelmi funkcióval rendelkezik, szinte bármilyen tartalom esetén használható, legyen az videó, zenei fájl, Torrent tartalom, ISO, vagy akár tömörített fájl.

A futtatása során automatikusan figyeli a böngészési tevékenységedet, majd a megfelelő pillanatban aktiválja magát és felajánlja, hogy vele mentsd le a kérdéses tartalmat. A beállításainál konfigurálhatsz sávszélesség korlátozást, időzítéseket alkalmazhatsz, ha fontos lenne akár integrálhatod a telepített vírusirtóddal a mentett tartalmak automatikus ellenőrzésének a céljából.

A Free Download Manager Lite igen széleskörűen konfigurálható, testre szabható a megjelenése, miként funkcionáljon a futtatása során, a tartalmak kategorizálását fájlkiterjesztéstől függően teljesen automatikusan elvégzi. Definiálható még hogy a letöltéseket hány szálon végezze el, így zökkenőmentesebben végzi el a rá bízott feladatokat. A beállításoknál megadható a számára hogy mely böngészőkkel integrálódjon, természetesen az összes ma népszerű böngészőmotort támogatja.

Letöltésvezérlőként választhatod még az Xtreme Download Manager nevű alkalmazást, ha videók lementésére szeretnél egy megbízható programot keresni arra a VSO Downloader a legjobb választás.

A Free Download Manager Lite a népszerű letöltésvezérlő alkalmazás alapvetőbb opciókkal ellátott kiadása ami videók, zenei fájlok, ISO tartalmak zökkenőmentesebb letöltésekor lehet ideális. Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik, ehhez a hivatalos oldalról kell beszerezni honosításra felhasználható nyelvi fájlokat.

Free Download Manager Lite

Free Download Manager Lite összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • vágólap figyelő funkció
 • sávszélesség korlátozási lehetőség
 • szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén használható
 • böngésző integráció
 • skinezhető
 • Torrent támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.freedownloadmanager.org/

Kapcsolódó alkalmazások

 • ikonVSO Downloader 5.0.1.64 A VSO Downloader ideális, hogy a YouTube és hasonló megosztókról tudjunk videó és egyéb tartalmakat letölteni külső beavatkozás nélkül könnyedén. Kiváló program. Próbáld ki.
 • Internet Download Manager 6.30 Build 3Internet Download Manager 6.30 Build 3 Az Internet Download Manager egy igen fejlett letöltésvezérlő alkalmazás, amit multimédiás fájlokhoz is fel tudsz használni. A hagyományos sávszélesség korlátozáson felül azt is támogatja […]
 • YouTube Downloader Pro 6.10.1YouTube Downloader Pro 6.10.1 A YouTube Downloader Pro nevű alkalmazással Videókat lehet letölteni az egyik legnépszerűbb portálról, a YouTube-ról. A szoftver tartalmaz néhány speciális lehetőséget, videó keresőt is […]
 • Free Download Manager 5.1.34Free Download Manager 5.1.34  A Free Download Manager egy professzionális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel akár Torrent fájlokat is kezelni tudsz. Magyar nyelvű, rengeteg testre szabási opciót biztosít. Sávszélesség […]
 • HD Downloader 3.9.55HD Downloader 3.9.55 A HD Downloader egy professzionális videó letöltő alkalmazás, ami konvertáló funkciót is tartalmaz. A szoftverrel az összes ma létező formátumban lehet menteni. Tartalmaz még videó […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Free Download Manager Lite
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Letöltésvezérlő
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code