YouTube Downloader Pro 6.10.1

YouTube Downloader Pro

A YouTube Downloader Pro nevű alkalmazással Videókat lehet letölteni az egyik legnépszerűbb portálról, a YouTube-ról. A szoftver tartalmaz néhány speciális lehetőséget, videó keresőt is tartalmaz. Ha fontos egy feladaton belül konvertálni is lehet, így több népszerűbb kimeneti formátum is választható. FullHD, 8K, 3D videókat is támogat. Audió kinyerő funkcióval.

YouTube tartalmak korszerű, széleskörű lementésére használható Videó letöltő alkalmazás a YouTube Downloader Pro, a szoftver egy beépített kereső funkciót is biztosít.

A YouTube Downloader Pro az egyik legkényelmesebb lehetőséget biztosítja, hogy videókat tudj a lehető legkényelmesebben letölteni, ezt több népszerű formátumban tehető meg.

A YouTube Downloader Pro indítása után csak annyit kell tenni, hogy a böngésződből kimásolt hivatkozást megadod majd kiválasztod, hogy milyen formátumban szeretnéd azt menteni. Itt rengeteg kimenet között lehet válogatni, akár 3D kimenet is kiválasztható ha az esetleg úgy lett volna megosztva. 8K, Full HD támogatással. Mivel széleskörű spalettával rendelkezik a formátumokat tekintve, a lementett tartalmat a későbbiekben nem kell átalakítani, nincs szükség konvertálásra.

A szoftver amiben több lehetőséget biztosít a hasonló jellegű letöltésvezérlőknél, tartalmaz egy igen profi kereső funkciót, itt csak az előadó nevét kell megadni. Közvetlenül itt kell kiválasztani, ha 3D tartalomra lenne szükséged.

A YouTube Downloader Pro lehetővé teszi, hogy a megkezdett letöltéseket szüneteltesd, leállítsd, majd azt később folytathasd. A beállításainál a mentési útvonal is előre meghatározható.

Ha a mentendő médiafájlt zenelejátszó eszközre szánod, kiválasztható, hogy csak audió tartalmat mentsen el. Ekkor további speciális opciók válnak elérhetővé, megadható a minőség.

Igaz a szoftver kereskedelmi termék, ettől függetlenül mégis megéri kipróbálni mivel funkcionálisan az élmezőnybe sorolható.

A YouTube Downloader Pro ingyenes megfelelőjeként választhatod a YouTube By Click, illetve a VSO Downloader nevű alkalmazást. Otthoni felhasználás esetén bőségesen elég amit tudnak.

A YouTube Downloader Pro egy YouTube videó kereső, letöltő alkalmazás, amivel opcionálisan audió tartalmakat is ki tudsz nyerni. Mentésként több formátum is kiválasztható, FullHD, 8K, 3D felbontásban.

YouTube Downloader Pro

YouTube Downloader Pro Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • Videó letöltő
 • Videó kereső
 • audió kinyerés
 • FullHD, 8K, 3D támogatás
 • könnyen használható
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • HD Downloader 3.9.55HD Downloader 3.9.55 A HD Downloader egy professzionális videó letöltő alkalmazás, ami konvertáló funkciót is tartalmaz. A szoftverrel az összes ma létező formátumban lehet menteni. Tartalmaz még videó […]
 • YouTube Downloader HD 2.9.9.30YouTube Downloader HD 2.9.9.30  A YouTube Downloader HD legnépszerűbb közösségi videómegosztó portálon található videók letöltésére használható szoftver. Több népszerűbb formátumban is tud menteni. Nagyon egyszerű a […]
 • Internet Download Manager 6.30 Build 3Internet Download Manager 6.30 Build 3 Az Internet Download Manager egy igen fejlett letöltésvezérlő alkalmazás, amit multimédiás fájlokhoz is fel tudsz használni. A hagyományos sávszélesség korlátozáson felül azt is támogatja […]
 • TubeDigger 5.6.8TubeDigger 5.6.8 A TubeDigger egy közösségi videómegosztókon közzétett videók letöltésére használható Prémium letöltés kliens szoftver a . AVI, MKV, OGG formátum támogatással. Ideális YouTube videók […]
 • ikonVSO Downloader 5.0.1.64 A VSO Downloader ideális, hogy a YouTube és hasonló megosztókról tudjunk videó és egyéb tartalmakat letölteni külső beavatkozás nélkül könnyedén. Kiváló program. Próbáld ki.
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
YouTube Downloader Pro
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,99 USD Trial
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code