YouTube Video Downloader 3.20.3

Kattints a nagyobb méretért

A YouTube Video Downloader egy Videók letöltésére és közvetlen konvertálásukra használható kliens szoftver. A munkafolyamat előtt kiválasztható a dekódolás formátuma, továbbá a minőség is. AVI, MPEG, TS, WMV, FLV, DVD, VCD támogatással.

 

Egyszerűbben kezelhető alkalmazást nem is találhatnál YouTube videók letöltéséhez. Mindamellett hogy minimalista és modern felülettel rendelkezik, igen tekintélyes felhasználhatóságot biztosít a feladathoz a YouTube Video Downloader.

A használatával egy igen hatékony dekódoló szoftvert is kapsz rengeteg népszerű formátumot támogat, többek között: AVI, MPEG, TS, WMV, FLV, DVD, VCD. Természetesen a lista nem teljes. Egy menetben tudsz videókat letölteni és konvertálni, a folyamat megkezdése előtt kiválasztatod a kívánt minőséget ami lehet hagyományos, HD, FullHD, de akár 3D kimenetű is lehet ha elérhető. A telepítésével egy időben kapsz egy MP4 Playert, továbbá egy MP4 konvertert is amit különállóan is tudsz futtatni. Hivatalos oldal:

Ha a szóban forgó feladatra egy ingyenes alternatívát szeretnél használni, helyette itt a VSO Downloader, illetve a YouTube By Click, ami az egyik legegyszerűbb megoldást biztosítja a kipróbálóinak.

A YouTube Video Downloader egy korszerű videók letöltésre, és az azok közvetlen konvertálására használható prémium szoftver. Több ma ismert formátumot is támogat. Néhány kattintással futtatható. 

Kattints a nagyobb méretért

YouTube Video Downloader Összefoglaló:

 • YouTube videó letöltő program
 • konvertáló funkció
 • rengeteg támogatott formátum
 • választható kimeneti minőség (akár 3D formátum)
 • egymenetes munkafolyamat
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( 10 napig használható ingyenesen )


Kapcsolódó alkalmazások

 • HD Downloader 3.9.55HD Downloader 3.9.55 A HD Downloader egy professzionális videó letöltő alkalmazás, ami konvertáló funkciót is tartalmaz. A szoftverrel az összes ma létező formátumban lehet menteni. Tartalmaz még videó […]
 • Wise Video Converter 1.37Wise Video Converter 1.37 A Wise Video Converter segítségével meglévő videóidat tudod átalakítani komolyabb szaktudás hiányában is, amiről a profilos elrendezés gondoskodik. A szoftver több népszerűbb formátumot […]
 • YouTube Downloader HD 2.9.9.30YouTube Downloader HD 2.9.9.30  A YouTube Downloader HD legnépszerűbb közösségi videómegosztó portálon található videók letöltésére használható szoftver. Több népszerűbb formátumban is tud menteni. Nagyon egyszerű a […]
 • Youtube Downloader HD Portable 2.9.9.30Youtube Downloader HD Portable 2.9.9.30 A Youtube Downloader HD portable nevű ingyenes szoftverrel legnagyobb közösségi videómegosztó portálról tölthetsz le tartalmakat. Tartalmaz konvertáló funkciót is. Egyszerűen […]
 • ikonVSO Downloader 5.0.1.64 A VSO Downloader ideális, hogy a YouTube és hasonló megosztókról tudjunk videó és egyéb tartalmakat letölteni külső beavatkozás nélkül könnyedén. Kiváló program. Próbáld ki.
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
YouTube Video Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,99 USD Trial
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code