YouTube By Click 2.2.79

YouTube By Click

A YouTube By Click egy ingyenes videók letöltésre ideális szoftver, ami rengeteg oldalt támogat. A program fontosabb funkcióit tekintve vele összeállíthatsz lejátszólistákat, audió kinyerő, szerkesztő, vágó funkció is felfedezhető benne. Videó kereső funkcióval. Támogatja a YouTube, Facebook, illetve a Vimeo tartalommegosztóját. Magyar nyelvű.

Ha egy igazán frappáns, ingyenes videó kereső, letöltő alkalmazást keresel, ami hatalmas támogatottságot élvez, kipróbálhatod a YouTube By Click nevű alkalmazást, ami hamar a kedvenceddé válhat.

A YouTube By Click letöltése után, miután telepítetted, egy igen modern, rengeteg különleges funkcióval ellátott indítófelület fogad, ahol a letöltésre szánt videót több módszerrel is meg tudod adni, vagy a beállításoknál aktiválod a vágólap figyelő funkciót, vagy a böngésződből bemásolod azt a hivatkozást ahol a szóban forgó videó található.

Van egy igen előnyös tulajdonsága, mégpedig az, hogy a YouTube By Click tartalmaz egy beépített kereső funkciót, amivel a böngésződ nélkül kereshetsz videókat, vagy zenei tartalmakat. Itt csak azt a kifejezést kell megadni amire igényt tartasz.

A szoftver szinte bármilyen oldal esetén használható, ahol beágyazott videó található, legyen az akár a Vimeo, YouTube, vagy akár a Facebook. Az utóbbi esetén a szoftver egy külön menüpontot tartalmaz abból a célból, hogy be tudj jelentkezni.

A YouTube By Click az alsó eszköztárán tartalmaz egy úgynevezett ajánló funkciót, ahol a tetszésedet elnyerő tartalomra kattintva lementhető, megtekinthető, esetleg abból audió tartalmat lehet kinyerni. A lementésük után azt azonnal szerkesztheted, vághatóak.

A program beállításainál megadható a minőség, illetve a formátum. Természetesen ezek az opciók annak a függvénye, hogy milyen jellemzőkkel osztották meg azt korábban.

Közösségi videómegosztó portálokon közzétett tartalmak lementésére használhatod még a Freemake Video Downloader vagy a VSO Downloader-t, az utóbbi számos egyedi konfigurációt biztosít a kipróbálói számára.

A YouTube By Click egy igen népszerű, nagyon egyszerűen futtatható Videóletöltő kliens, ami az összes ma népszerűbb megosztó portált támogatja. Audiók kinyeréséhez, konvertáláshoz, szerkesztési feladatokhoz. Magyar nyelvű.

YouTube By Click

YouTube By Click összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • rengeteg megosztó portált támogat
 • konvertáló funkció
 • audió kinyerő, szerkesztő
 • lejátszó listák támogatása
 • beépített videó kereső funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://www.youtubebyclick.com/hu/

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • EagleGet Portable 2.0.4.27EagleGet Portable 2.0.4.27 Az EagleGet Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő alkalmazás. A szoftver szinte bármilyen tartalom esetén használható, legyen az akár videó, vagy audió fájl. Magyar […]
 • HD Downloader 3.9.55HD Downloader 3.9.55 A HD Downloader egy professzionális videó letöltő alkalmazás, ami konvertáló funkciót is tartalmaz. A szoftverrel az összes ma létező formátumban lehet menteni. Tartalmaz még videó […]
 • TubeDigger 5.6.8TubeDigger 5.6.8 A TubeDigger egy közösségi videómegosztókon közzétett videók letöltésére használható Prémium letöltés kliens szoftver a . AVI, MKV, OGG formátum támogatással. Ideális YouTube videók […]
 • LiveTube Player 1.0.34LiveTube Player 1.0.34 A LiveTube Player YouTube videók keresésére, illetve azok megtekintésére használható ingyenes alkalmazás. Lejátszólista, illetve megosztási lehetőség támogatással. Mindenképp érdemes […]
 • YouTube Downloader HD 2.9.9.30YouTube Downloader HD 2.9.9.30  A YouTube Downloader HD legnépszerűbb közösségi videómegosztó portálon található videók letöltésére használható szoftver. Több népszerűbb formátumban is tud menteni. Nagyon egyszerű a […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 4 votes
Teljes név
YouTube By Click
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Letöltésvezérlő
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük