Hard Drive Inspector 3.96

Hard Drive Inspector screenshot

Hard Drive Inspector screenshot

 

Merevlemezünk aktuális egészségállapotát kísérhetjük figyelemmel a Hard Drive Inspector 3.96 segítségével.

 

Adataink szempontjából nem mindegy hogy milyen egészségi állapottal rendelkező meghajtón tároljuk azokat. Számos olyan esemény következhet be ami hatására fontos állományokat úgy veszíthetünk el hogy visszaállítani nem tudjuk.

Egy nem megfelelő pillanatban bekövetkező fagyás az aktuálisan futtatott állomány elveszítését is okozhatja.

Minimálisra tudjuk csökkenteni a kockázatot, ha merevlemezünket folyamatosan monitorozzuk annak érdekében, hogy értéke a megfelelő határokon belül mozog.

 

Ha rendellenes paramétereket tapasztalunk még időben tudunk annak az érekében lépni, hogy ki tudjuk védeni az adatvesztést.

 

Attól függően, hogy milyen probléma áll fenn, tudunk kellő lépéseket tenni.

 

A merevlemezünk monitorozására az egyik leghatékonyabb szoftver a Hard Drive Inspector, ami számos információt szolgáltat a számunkra.

 

Az első és legfontosabb hogy valós időben tudjuk figyelemmel kísérni a hőmérséklet változás értékét.

 

A főpanelen három alapvető információt tudhatunk meg, megbízhatóság, hibatűrés és teljesítmény formájában. A S.M.A.R.T. értékek segítségével megtudhatjuk, hogy a merevlemez milyen állapotban van, illetve az esetleges rejtett hibák azonnali feltárására szolgál.

 

Természetesen a Hard Drive Inspector alapvető információkat is szolgátat adathordozónkról, ilyen például az üzemidő, tárkapacitás, mérete, illetve a rendelkezésre álló szabad hely.

 

A technikai információk elem, minden olyan fontosabb adatot elárul a számunkra ami, kérdést vethetett fel bennünk.

 

Jelentéseket készíthetünk amit el is küldhetünk szöveges üzenet formájában.

 

Magyar nyelv, átlátható kezelőfelület jellemzi.

 

Próbaverziós változat.

 

Hard Drive Inspector letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Pidgin 2.10.7Pidgin 2.10.7 Azonnali üzenetek küldésére használható program, kliensként számos kényelmi funkciót biztosít a számunkra, nem más mint a Pidgin. Széleskörű támogatottságának köszönhetően […]
  • FLV Player 2.0.25FLV Player 2.0.25         FLV fájl formátummal rendelkező anyagok letöltését és lejátszását támogató multimédiás kiegészítő az FLV Player 2.0.25. Az agyontervezéstől megóvott lejátszó csak a szükséges […]
  • Sea Empire – Android játékokSea Empire – Android játékok Valós időben futó stratégiai játékkal töltheted el szabadidődet a Sea Empire nevű Android program keretében.     Légy kereskedő, szállíts mindenkinek azt amire szüksége van, az […]
  • CamStudio letöltésCamStudio letöltés       Ha egy teljes értékű képlopó alkalmazásra lett szükségünk, ami rendelkezik egy saját beépített lejátszóval, akkor érdemes kipróbálni a CamStudio 2.6.b kiadását.   Ezzel a […]
  • Tölthető a Microsoft Silverlight legújabb kiadásaTölthető a Microsoft Silverlight legújabb kiadása Ha eddig is használtad az alábbi kiterjesztést, akkor itt az ideje, hogy áttérj az új stabilabb, széleskörűbb kiadására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code