Growl 2.0.9

Growl

A Growl egy különleges alkalmazás ami képes lecserélni az installált szoftvereink értesítő felületét ami számos területen sokkal látványosabban és testre szabottan tud így lezajlani.

 

 

Egyszer eljöhet az a pillanat az életünkben hogy megunjuk az unalmas, jól megszokott dolgokat és valami másra, teljesen újra fáj a fogunk, ez a számítógépünkön futó értesítési felületek esetén sem lehet másképp.

Egycsapásra lecserélhetjük és egyedi értesítési felületet rendelhetünk folyamatainkhoz, látványosabban értesít minket üzenetek érkezésekor, letöltés befejezésekor, fájl másolási folyamatok végén és még sorolhatnánk napestig. A Growl nem csak hogy látványosabb lehetőségekkel lát el minket, hanem abban is segít hoz ezek az üzenetek minként és mikor jelenjenek meg tehát testreszabási lehetőségekkel is ellát minket.

Kis mérete és erőforrása révén érdemes adni neki egy próbát, ha mégsem nyerné el a tetszésünket, az eltávolításban aRevo Uninstaller-t  vethetjük be.

Growl Growl

Funkcionalitását testre szabottabb működését kiegészítők (Pluginok) telepítésével tudjuk jobban formázni amit a hivatalos oldalukról tudunk hozzá beszerezni.

Használatával garantáltan ki tudunk törni az átlagból, legalábbis az értesítések területén.

A hivatalos Addons oldal támogatja a Google Reader,  Mozilla Firefox -otMediaMonkeyt 

és még számos programot. Ingyenes változat.

 

Growl letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Frissült az  AnyDVD HD, PC-s filmnézéshez kötelező…Frissült az AnyDVD HD, PC-s filmnézéshez kötelező… A régiókódok által keletkező korlátozások oldhatóak fel a segítségével, itt a legújabb kiadása új szolgáltatásokkal.
  • Hamis Bejövő HívásHamis Bejövő Hívás – Android alkalmazások Kellemetlen szituációkból tudsz kimenekülni az alkalmazással, vagy csak egy új poénként sütheted el a Hamis Bejövő Hívás nevű Android programot. Ki ne került volna már olyan […]
  • Metro 2033Metro 2033   Egy igazi akció sci-fi játék ami elsősorban felnőtt embereknek készült, nem más mint a Metro 2033.     {nice1} A történet lényege hogy egy atomháború következtében a föld […]
  • Radio Maximus 1.70Radio Maximus 1.70     Online rádióállomásokat foghatunk a Radio Maximus 1.70 segítségével. Az alábbi kliens szoftver segítségével akár több ezer adást is foghatunk, magukat a csatornákat kategorizálva […]
  • MyMicroBalance 2.52MyMicroBalance 2.52       Ha egy ingyenes pénzforgalmi, illetve számviteli szoftvert keresünk akkor érdemek kipróbálni a MyMicroBalance 2.52 változatát. Segítségével létrehozhatunk egy listát amelyben […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code