Growl 2.0.9

Growl

A Growl egy különleges alkalmazás ami képes lecserélni az installált szoftvereink értesítő felületét ami számos területen sokkal látványosabban és testre szabottan tud így lezajlani.

 

 

Egyszer eljöhet az a pillanat az életünkben hogy megunjuk az unalmas, jól megszokott dolgokat és valami másra, teljesen újra fáj a fogunk, ez a számítógépünkön futó értesítési felületek esetén sem lehet másképp.

Egycsapásra lecserélhetjük és egyedi értesítési felületet rendelhetünk folyamatainkhoz, látványosabban értesít minket üzenetek érkezésekor, letöltés befejezésekor, fájl másolási folyamatok végén és még sorolhatnánk napestig. A Growl nem csak hogy látványosabb lehetőségekkel lát el minket, hanem abban is segít hoz ezek az üzenetek minként és mikor jelenjenek meg tehát testreszabási lehetőségekkel is ellát minket.

Kis mérete és erőforrása révén érdemes adni neki egy próbát, ha mégsem nyerné el a tetszésünket, az eltávolításban aRevo Uninstaller-t  vethetjük be.

Growl Growl

Funkcionalitását testre szabottabb működését kiegészítők (Pluginok) telepítésével tudjuk jobban formázni amit a hivatalos oldalukról tudunk hozzá beszerezni.

Használatával garantáltan ki tudunk törni az átlagból, legalábbis az értesítések területén.

A hivatalos Addons oldal támogatja a Google Reader,  Mozilla Firefox -otMediaMonkeyt 

és még számos programot. Ingyenes változat.

 

Growl letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Free Studio – Multifunkciós szoftvercsomag a PC-dre…Free Studio – Multifunkciós szoftvercsomag a PC-dre… Egyetlen alkalmazással konvertálhatsz, videót tölthetsz le, képeket kezelhetsz, de akár lemezt is írhatsz, és ezt mind ingyenesen.
  • Tölts le hotfixeket a Windows Update megkerülésévelTölts le hotfixeket a Windows Update megkerülésével A Windows Hotfix Downloader segítségével Windows Update, illetve Office frissítéseket tölthetsz le, illetve azokat integrálhatod saját telepítőállományodba.
  • ZoneAlarm Free Firewall 12.0.104.000 [ingyen tűzfal]ZoneAlarm Free Firewall 12.0.104.000 [ingyen tűzfal]  A ZoneAlarm Free nevű tűzfal programmal a vírusirtónk működését segíthetjük, számítógépünk használatát tehetjük biztonságosabbá. Egy vírusirtó önmagában nem tud olyan széleskörű […]
  • Tiggit- Játék letöltésvezérlőTiggit- Játék letöltésvezérlő   Közel 385 játékot szerezhetsz be ha letöltöd és installálod a Tiggit nevű kliens szoftvert.   Maga a Tiggit egy speciális kliens letöltésvezérlő szoftver ami kifejezetten játékok […]
  • Tunngle 4.3.2.5Tunngle 4.3.2.5     Hálózati játékot kedvelők számára lehet igen hasznos a Tunngle 4.3.2.5.   Ha szeretjük a játékokat, másokkal is szeretnénk összemérni tudásunkat, akkor ez a szoftver […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code