GoodSync 9.2

GoodSync 9.2 screenshot

GoodSync 9.2 screenshot

 

Szinkronizálja számítógépén található fájljait akár online tárhelyével a GoodSync 9.2 segítségével.

 

Kellő hangsúlyt kell, hogy fektessünk a számítógépünkön található fájlok és személyes mappák védelmére, egy nem várt rendszerösszeomlás, adataink végleges elvesztését eredményezheti.

 

Ezek kivédésére a legjobb módszer a biztonsági mentések készítése így a fontosabb anyagaink probléma esetén több helyen is elérhetőek.

Ha mentéseket készítünk akkor az a leghatékonyabb megoldás ha külső meghajtón tároljuk azokat, fizikailag ne legyen semmilyen kapcsolat a két adathordozó között.

Ha egy azon meghajtón találhatóak az állományok, annak meghibásodása esetén, a Backup állomány is használhatatlanná válik.

 

Napjainkban egyre inkább kezdenek elterjedni az online tárhelyek ezen területen való alkalmazása. A GoodSync segítségével szinkronizálni tudjuk az ott található állományokat a számítógépen találhatóval.

Ennek előnye, hogy legyünk bárhol, mindig el tudjuk azt érni, csupán internet kapcsolatra van szükség.

Természetesen titkosítási eljárásokat is bevethetünk, így csak mi férhetünk azok tartalmához.

 

A program automatikusan felismeri és szinkronizálja két könyvtárat a mi előre meghatározott elképzeléseink szerint.

 

Nagy sebesség és minimális rendszerigény jellemzi.

Próbaverziós változat.

 

 

GoodSync 9.2 letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Pasziánsz- Android játékokPasziánsz- Android játékok   Próbáld ki az alábbi kártyajátékot Androidos mobilodon, a Pasziánsz ingyen letölthető.   A klasszikus játék most megérkezett mobilokra is.   Az alkalmazás szabályai most sem […]
  • CoolNovo 2.0.9.20CoolNovo 2.0.9.20 A CoolNovo hasonló kinézettel és funkciókkal lát el minket mint a nagy keresőcég böngészője. Természetesen néhány pluszt is szolgáltat ezen felül, amit a népszerű böngésző esetén nem […]
  • FTP Commander  8.02FTP Commander 8.02       Egyszerű kezelhetőség és grafikus kezelőfelület jellemzi az FTP Commander 8.02 változatát.     Ez az ingyenes FTP kliens segédprogram otthoni felhasználásra teljes mértékben […]
  • Teljes körű védelem az avast! Free Antivírus segítségével…Teljes körű védelem az avast! Free Antivírus segítségével… Ingyenes víruskereső alkalmazás amivel a legelterjedtebb kártevőket tarthatod távol a számítógépedtől, magas felismerési aránnyal találja meg a kártékony szoftvereket.
  • Mount And Blade: WarbandMount And Blade: Warband   Számtalan újdonsággal és kiváló játékélménnyel fűszerezve érhető el mindenki számára a Mount And Blade: Warband nevű játék. A Mount And Blade: Warband teljesen új grafikával […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code