XnConvert 1.63

XnConvert kép konvertáló

Az XnConvert segítségével képeink kimeneti formátumát tudjuk megváltoztatni.

Rendszeres képek kezelése esetén bizony felmerülhet annak az igénye hogy egy adott kép formátuma nem felel meg a számunkra a felhasználási köre miatt.

 Ilyenkor igen hasznos lehet az XnConvert, mivel segítségével pillanatok alatt tudunk konvertálni.

 Számos formátumot ismer, így nem ütközünk kompatibilitási problémákba.

 Az ingyenesen letölthető állományt pár kattintással installálni tudjuk, ami során megkérdezi tőlünk hogy hozzon e létre parancsikont az asztalon.

 Minimális képszerkesztési lehetőségeket is felajánl számunkra, átméretezhetjük, sokszorosíthatjuk, szín beállításokat változtathatunk.

XnConvert

Maga az alkalmazás több platformra is elérhető, legyen az Linux, vagy Windows, nem is beszélve a hordozható változatáról, 32 vagy 64 bites példányban is választható.

 A Magyar felületen kívül számos beállítási lehetőséget is biztosít, érdemes megemlíteni hogy a fotó szerkeszthető is ahol tükrözéseket, effektek használatát, szűrőket, 3D szegélyeket használhatunk, természetesen ettől több opciót biztosít ezért mindenképp próbáljuk ki. Az XnView programcsalád része. Hivatalos oldal.

Ingyenes változat.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • AnyDVD HD, avagy régiókód viszlát!AnyDVD HD, avagy régiókód viszlát! Ezzel az alkalmazással fel tudod szabadítani a DVD lemezeden található úgynevezett régiókódot. Ha eddig is használtad itt az ideje, hogy frissíts, hisz újabb változat érhető el.
  • Buzzsaw 2012Buzzsaw 2012     Partíciók kezelésében lehet hasznunkra a Buzzsaw 2012 kiadása.   Partíciók kezelésére lehet módunk ezzel a programmal. Különlegessége hogy egyszerre két hasznos folyamatot tudunk […]
  • Ashampoo Movie Studio 1.0.3.2Ashampoo Movie Studio 1.0.3.2 Az Ashampoo Movie Studio egy profi videoeditor szoftver amivel kedvenc filmjeinket nem csak konvertálni tudjuk hanem vágni is.   Maga a fejlesztő csapat már számos igen hasznos […]
  • DivX Web Player 2.0.2DivX Web Player 2.0.2   Ez a hasznos kis lejátszó lehetőséget biztosít a számunkra hogy böngésző segítségével nézzünk videót, nem más mint a DivX Web Player 2.0.2 váltotata. Ez a segédprogram lehetőséget […]
  • Nero 2014 – CD/DVD íróprogram letöltésNero 2014 – CD/DVD íróprogram letöltés       CD/DVD írási műveleteink korszerű végrehajtására használható szoftver a Nero legújabb kiadása.     Legyen szó szinte bármilyen CD/DVD lemez kezelési műveletről a Nero garantálja […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code