Glary Disk Cleaner 5.0.1.130

Glary Disk Cleaner

A Glary Disk Cleaner egy profi, könnyen használható, Magyar nyelvű merevlemez tisztító alkalmazás. Az alábbi karbantartó program segítségével tisztíthatóak a böngészők előzményei, kiüríthető a lomtár, eltávolíthatóak az érvénytelen ikonok, Log fájlok, illetve a telepített alkalmazások által visszahagyott munkafolyamat előzmények. Ingyenes kiadás.

Egy Magyar nyelvű, nagyon egyszerűen használható karbantartó alkalmazás a Glary Disk Cleaner ami alapvetően a számítógép merevlemezének az optimalizálására, tisztítására lett kifejlesztve. A modern lehetőségeket biztosító program ingyenesen próbálható ki.

A Glary Disk Cleaner letöltése után a telepítés befejeztével felajánlja annak a lehetőségét, hogy a fejlesztő népszerű rendszer optimalizálóját is beszerzi, ( Glary Utilities ) természetesen ez az opció letiltható azok számára akik erre nem tartanának igényt.

Ez a merevlemez tisztító az összes szemetelésre hajlamos területet figyelembe tudja venni, törölni képes azokat a munkafolyamat előzményeket amik a számítógép teljesítményének a rovására megy.

A futtatásakor automatikusan megkeresi, illetve kilistázza azokat, opcionálisan kiválasztható, hogy mit töröljön. Optimalizálni tudja a böngészőket, kiüríti a lomtárat, eltávolítja a Windows használata során felhalmozódott Log fájl jelentéseket. Szerencsére a Glary Disk Cleaner karbantartója a korábban telepített alkalmazások munkafolyamat előzményeit is figyelembe veszi, így gyorsabbá lehet tenni az azok működését.

Glary Disk Cleaner speciális keresési lehetőségek:

A vele végrehajtott kereséseket el lehet menteni jelentés formájában akik erre tartanának igényt. A Glary Disk Cleaner beállításainál szűrőket, kizárásokat is definiálhatsz a célspecifikusabb eredmények érdekében.

A szoftver egyetlen kattintással el tudja végezni a karbantartást. Mindenki számára javasolt a használata akik egy kis plusz teljesítményt szeretnének kihozni a számítógépükből, helyet szeretnének felszabadítani.

Karbantartásra használhatod még a Wise Care 365 vagy a Wise Disk Cleaner nevű programot, belőle hordozható változat is beszerezhető.

A Glary Disk Cleaner egy ingyenes, Magyar nyelven futtatható merevlemez tisztító program, ami a böngészők, a lomtár, illetve a Windows Log fájl jelentéseinek az eltávolítására használható fel. Az alábbi Karbantartó program egy kattintással tud rendszer optimalizálási feladatokat elvégezni.

Glary Disk Cleaner

Glary Disk Cleaner összefoglaló:

 • Karbantartó program
 • merevlemez tisztító funkció
 • Böngésző előzmények törléséhez
 • Log fájl eltávolító
 • A lomtár kiürítéséhez
 • menthető jelentések
 • érvénytelen ikonok eltávolításához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.glarysoft.com/disk-cleaner/

Kapcsolódó alkalmazások

 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • Wise Disk Cleaner 9.63.686Wise Disk Cleaner 9.63.686 A Wise Disk Cleaner egy egyszerűen használható Magyar nyelvű Karbantartó alkalmazás, amivel a merevlemez tisztítható meg a fölösleges fájloktól. Egy beépített töredezettség mentesítőt is […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 9.63.686Wise Disk Cleaner Portable 9.63.686 A Wise Disk Cleaner Portable rendszerünk nagytakarításának egyik ideális eszköze. Az alábbi kiadást nem kell telepíteni hordozható változat. Profi merevlemez tisztító alkalmazás. Ez a […]
 • KCleaner 3.4.0.94KCleaner 3.4.0.94 A KCleaner egy általános Windows tisztító, rendszer optimalizáló alkalmazás, amivel helyet is fel tudsz szabadítani. Ingyenes, Magyar nyelvű. A böngészők előzményeinek az […]
 • KCleaner Portable 3.4.0.94KCleaner Portable 3.4.0.94 A KCleaner Portable egy igazán egyszerűen használható merevlemez tisztító, karbantartó program. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztíthatod a böngészőket, vele minden olyan fájl […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Glary Disk Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Karbantartó programok
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code