Game Booster 3.4.0

Game Booster 3.4.0 screenshot

Game Booster 3.4.0 screenshot

 

A számítógép teljesítményének finomhangolására használható segédszoftver a Game Booster 3.4.0 kiadása.

 

 

 

Elsősorban játékok futtatói számára lehet hasznos az alábbi program, amely segítségével minimális plusz teljesítményt tudunk kicsikarni rendszerünkből azáltal hogy átcsoportosítjuk a folyamatokat.

 

Alap esetben a Windows az erőforrásokat egységesen osztja szét annak megfelelően, hogy milyen programok használják. Sokszor bizonyos alkalmazásaink sokkal nagyobb teljesítményt vesznek el a rendszertől mint amire szükségük van, olyankor is futnak a háttérben amikor már fölöslegesek.

 

A Game Booster nem tesz mást mint hogy bezár minden olyan folyamatot ami már használaton kívül van. Az ingyenes szoftver letöltése és telepítése után a program automatikusan felsorolja a számunkra azokat a játékokat amelyek telepítve vannak, így lehetőségünk van előre az adott szoftvernek megfelelően optimalizálni a rendszert.

 

Természetesen a profilok között lehetőségünk van általános optimalizálást végrehajtani, ami során leállításra kerül minden olyan szoftver amit a Game Booster fölöslegesnek ítél meg, a lista egyénileg módosítható, kitisztítja a RAM-ot, a Windows szolgáltatások háza táján is rendet teremt ezért a játék végeztével érdemes az értékeket áttekinteni.

 

Ha egyszer bekonfiguráltuk a programot, akkor ezután az előre létrehozott profil alapján legközelebb egyetlen kattintással optimalizálni tudjuk a gép teljesítményét.

 

A Magyar kezelőfelülettel rendelkező szoftver indításakor két nézet között választhatunk, az egyik a GameBox nézet a másik a gyorsításnézet az utóbbi esetén tudunk általános tuningolási lépéseket végrehajtani. Az első esetén az előzően említetten a feltelepített játékainkhoz finomíthatjuk a rendszerünket.

 

 

További lehetőségek:

 

Segítségével töredezettség mentesíthetjük a merevlemezt, mivel ez a terület is jelentős mértékben befolyásolja a teljesítményt. Továbbá tartalmaz egy olyan kiegészítőt, amivel frissíteni tudjuk, naprakész állapotban tudjuk tartani az illesztőprogramokat.

 

Nem csak játék használóknak, de átlag felhasználók számára is hasznos lehet az alábbi program amivel optimalizálni tudjuk rendszerünket a gyorsabb működés érdekében.

 

Game Booster 3.4.0 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mi a sebességem- Android alkalmazásokMi a sebességem- Android alkalmazások     A Mi a sebességem nevű kiegészítő segítségével megtudhatod Androidos készülékeddel hogy átlagosan mekkora tempóval haladsz.   Ha mindig is szeretted volna tudni hogy milyen […]
  • Így korlátozhatod a Windows folyamatokhoz való hozzáférést: WinGuard ProÍgy korlátozhatod a Windows folyamatokhoz való hozzáférést: WinGuard Pro Titkosítsd a számodra legfontosabb tartalmakat, illetve korlátozd a Windows folyamatokhoz való hozzáférést a WinGuard Pro segítségével. Egyetlen jelszóval privátabban futtathatod a […]
  • Tweak Me 1.202Tweak Me 1.202   Windows rendszerek villámgyors és automatikus konfigurálását végezhetjük el a Tweak Me 1.202 változatával.     Automatikus és könnyed konfigurálási lehetőséget biztosít ami kiterjed […]
  • Plants vs. Zombies 2.2Plants vs. Zombies 2.2   A ránk, illetve házunkra támadó zombik semlegesítésére kell, hogy koncentráljunk a Plants vs. Zombies 2.2 játékban.   Ebben a különleges ügyességi játékban úgy kell, hogy […]
  • PowerISO 5.8PowerISO 5.8 ISO fájlokon való számos művelet végrehajtására használható segédlet a PowerISO. Ha rendszeresen dolgozunk ISO fájlokkal és sokszor kényszerülünk annak tartalmának […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code