EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5

EASUS Data Recovery Wisard WinPE

Elérhetetlen, összeomlott Windows operációs rendszerünkön tárolt fontos adatainkat tudjuk kimenteni az alábbi alkalmazással, nem más mint az EASUS Data Recovery Wisard WinPE.(fizetős)

 

Minden bizonnyal már sokan megfizették azt a bizonyos tanulópénzt hogy nem készítettek biztonsági mentést a Windows alatt tárolt, vagy az általa kezelt fájlokról, egy esetleges operációs rendszer összeomlás pedig elérhetetlenné tette az egész gépet ezáltal a rajta tárolt adataink is hozzáférhetetlenek, amik között akár pótolhatatlan családi fotók, dokumentumok, videók, vagy bármilyen fájl található.

 

Ebben az esetben még mindig van egy olyan lehetőség hogy a Windows betöltődését megkerülvén mégis hozzá tudunk férni a meghajtó tartalmához.

Adataink kinyerésére lett kifejlesztve a WinPE nevű bootolható adat helyreállító program, ha vele indítjuk el a számítógépet szabadon tallózhatunk a meghajtón és akár ki is másolhatjuk azokat a fájlokat amik fontosak.

EASUS Data Recovery Wisard WinPE

A WinPE abban az esetben is remek szolgálatot tud tenni ha vírusfertőzés érné gépünket és a kártevő megakadályozná a gép elindulását, a tisztítás nem, vagy részleges eredménnyel történik meg.

Az adatok kimentése után akár már le is formázhatjuk a Sérült Windowst tartalmazó meghajtót és újra telepíthetjük rendszerünket, és ezt mind adatvesztés nélkül.

Használatához csak ki kell írni, vagy másolni Bootolható formában egy az arra megfelelő eszközre ami után a feladat már adott…

A WinPE használatát csak jártasabb felhasználóknak javasoljuk hisz nem rendeltetésszerű futtatása esetén komoly adatvesztést is okozhat.

 Csak megvásárlás után vehető igénybe.

EASUS Data Recovery Wisard WinPE letöltés/vásárlás:

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Windows 8 letöltés Számos plusz funkcióval rendelkező, biztonságosabb operációs rendszer, a Windows 8 amelyet mindenki ingyen letölthet.     Teljesen átgondolt, átalakított rendszer formájában rukkolt elő […]
  • Egyszerű Registry tisztító installálható és portable változatbanEgyszerű Registry tisztító installálható és portable változatban Regisztrációs adatbázis karbantartására használható ingyenes alkalmazás aminek minden számítógépen jelen kellene lennie.
  • Konvertor 4.06Konvertor 4.06       Képek nézegetésére illetve filmek közvetlen átalakítására használható program a Konvertor 4.06 változata. Ezzel a segédalkalmazással lehetőségünk van képgalériánk […]
  • DriverView 1.36DriverView 1.36     Az összes betöltött illetve alkalmazott illesztőprogramot felsorolja a DriverView 1.36.       Ez a segédalkalmazás részletes információval szolgál a számunkra a telepített […]
  • Sytem Control A1- Windows 7 minialkalmazásSytem Control A1- Windows 7 minialkalmazás Számítógépünk aktuális terheltségi állapotáról kaphatunk információt a Sytem Control A1 segítségével. Az alábbi minialkalmazás segítségével látványos formában kísérhetjük […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code