FreeCommander portable 2009. 02b

FreeCommander

 

Kétpaneles fájlkezelő alkalmazás, amellyel akár FTP kapcsolatokat is létrehozhatunk, a FreeCommander portable változat nem igényel installációt.

 

 

A hétköznapok során fontossá válhat hogy egy olyan programot hívjunk segítségül amellyel átláthatóbban és kevesebb kattintással tudunk navigálni a számítógépen. Ingyenes alternatívának számít, ettől függetlenül a fontosabb funkciókat ugyanúgy ellátja zavaró értesítések nélkül is a FreeCommander.

Ez a kiadás kifejezetten azok számára lehet ideális akik USB kulcsról szeretnék futtatni, kötöttségektől mentesen. Természetesen telepíthető változatban is letölthető, ez főleg azok számára lehet megfelelő akik napi szinten használnák.

 

FreeCommander

FreeCommander képek

A funkciókat eltekintve szabadon rendezni tudjuk a panelokat, több nézet között válogathatunk, megadható a számára hogy az ikonok mekkora méretűek legyenek.

Felületén lehetőség van DOS parancsok futtatására és felfedezhetünk benne egy képlopó szoftvert is amellyel pillanatok alatt képlopási műveleteket tudunk eszközölni. Itt azért ne várjunk csodát ha profi ingyenes szoftvert keresünk akkor a PicPick  a nyerő.

 

Természetesen egy FTP fájlkezelő mit sem érne ha nem tartalmazna tömörített állomány kezelőt, ez sem maradhatott ki belőle, nem csak kicsomagolásra, de új létrehozására is megfelelő, sőt még darabolhatunk is vele, ha túl nagyra sikeredne az állomány.

 

Vezérlés szempontjából is kiváló mivel billentyűparancsokkal is munkára fogható. Minden különösebb probléma nélkül képes Windows 8 rendszeren futni.

 

Ingyenes kiadás.

 

FreeCommander portable letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wireshark 1.8.5Wireshark 1.8.5 Tudj meg mindent a háttérben zajló hálózati folyamatokról a Wireshark segítségével. Ha hálózati monitorozásról van szó akkor kétségtelenül nem is kereshetnénk a célra jobb […]
  • Biztonságos böngészés kellő sebességgelBiztonságos böngészés kellő sebességgel Elsősorban olyan felhasználók számára javasolt a használata akik olyan weboldalakat látogatnak rendszeresen amely biztonság szempontjából hagynak maguk után kérdéseket.
  • HiDownload Pro 7.87HiDownload Pro 7.87 Rengeteg protokollt támogató prémium letöltés kliens szoftver a HiDownload Pro, képes a szakadt folyamatok újbóli folytatására, vírus ellenőrzési lehetőséget, illetve ZIP nézőkét is […]
  • EVEREST Ultimate Edition 5.50EVEREST Ultimate Edition 5.50       Számítógépünk komplett diagnosztizálására és optimalizálására használható szoftver az EVEREST Ultimate Edition 5.50 kiadása. Ez a nagy népszerűségnek örvendő szoftver részletes […]
  • Calibre Portable 3.20.0Calibre Portable 3.20.0 A Calibre Portable egy telepítés nélkül használható E-könyv olvasó alkalmazás, ami RSS olvasóval is el van látva. Magyar nyelvű. Funkcionálisan biztosít modern olyan lehetőséget, amire […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code