SlimBoat Portable 1.1.47

SlimBoat

Akár Windows 8 operációs rendszer alatt is futtatható telepítést nem igénylő Magyar felületű Böngésző a SlimBoat Portable.

 

 

A letöltött fájl egy önkibontó csomag, amit praktikus egy előre létrehozott mappába helyezni és ott futtatni mivel több fontos fájlt is tartalmaz, az így kicsomagolt mappa már szabadon hordozható.

Legyen szó installálható változatól, vagy a szóban forgó verzióról egyaránt felajánlja a számunkra a kedvencek importálásának lehetőségét felgyorsítván a testre szabhatóság lehetőségét.

Ha mégis szeretnénk telepíteni a SlimBoat installálható változata a linken található…

Rengeteg különleges funkciót biztosít, hatékonyan blokkolja a felugró ablakokat, de a reklámok kezelése sem okoz különösebb fejtörést a számára.

A különleges funkciók között érdemes megemlíteni az időjárás előrejelzési lehetőséget, beépített letöltés kliens segédjét ami nem csak fájlok ISO-k esetén használható, de akár a YouTube videók beszerzése esetén is megállja a helyét.

pillanatkép

 

Természetesen a hordozható böngészők sora itt koránt sem ér véget, hisz itt van a Portable CoolNovo és a Mozilla Firefox Portable de semmiképp sem szabad elfelejtkezni a Simple Browse nevű egyszerű felületet biztosító szoftverről sem.

A SlimBoat Portable Facebook integrációjának köszönhetően közvetlenül látogathatjuk meg a szóban forgó közösségi oldalt.

Az űrlapok, jelszavak kezelése alapnak számít az esetében.

A közösségi integráción felül még szintén hasznos elemeként szolgál hogy felületén közvetlenül férhetünk hozzá a legnagyobb blog szolgáltatásokhoz, így a tartalmak megoszthatóak akár néhány kattintással.

 

Támogatottak:

 Facebook

Gmail

Twitter

Google Plus

Blogger

Hotmail

-és még sok egyéb szolgáltató….

 A SlimBoat Portable változat egyaránt támogat minden olyan funkciót mint a telepíthető verziója, megőrzi előzményeinket így ott folytathatjuk a munkát ahol legutóbb abbahagytuk. Hivatalos oldal…

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • VirtualDub 1.9.11VirtualDub 1.9.11     Videóállományok szerkesztése esetén, használható program, ami segítségével teljes mértékben átalakíthatjuk a szóban forgó állományt, nem más mint a VirtualDub 1.9.11 kiadása.   […]
  • Virtual Skipper 5Virtual Skipper 5         Egy online vitorlás verseny letölthető változata a Virtual Skipper 5. A teljesen élethűre sikeredett játék grafikájára nem lehet panaszunk.     Lebilincselő igazán szórakoztató […]
  • Mega Jump- Android játékokMega Jump- Android játékok   Gyűjtsd össze az érméket, és kerüld el a fenyegetést jelentő ellenfeleket a Mega Jump nevű játékban. A szóban forgó játék számos platformra elérhető, most itt a lehetőség, hogy […]
  • Tölthető a népszerű videotelefonálást támogató szoftver újabb változata… SkypeTölthető a népszerű videotelefonálást támogató szoftver újabb változata… Skype Internetes hálózaton belüli videóhívásokat tudunk vele kezdeményezni ingyenesen. Új kiadás érhető el, térj át most!
  • Egércsapda- Android játékokEgércsapda- Android játékok   Menekülj ki az egércsapdából az alábbi Android játékban.   A hagyományoktól egy kissé eltérő labirintus játék amelyben egy egérrel kell kimenekülnünk egy labirintusból, itt nem […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code