FreeCommander 2009. 02b

FreeCommander

Klasszikus kétpaneles fájlkezelő alkalmazás amellyel könnyebbé tehető a fájlok mappák illetve azok tartalmának szabad rendezése, a FreeCommander ingyenes szoftver.

Tömörített ZIP fájl formájában szerezhetjük be amit kicsomagolva indíthatjuk el az installációt.

A program telepítése különösebb erőfeszítés nélkül végrehajtható, a szoftver az első pillanattól Magyarul kommunikál velünk, miután megadtuk az alapértelmezett nyelvet csak követni kell az utasításokat.

A kezelőfelületén tájékoztat minket arról, hogy a fölösleges folyamatok bezárása ajánlott az esetleges hibák elkerülése végett. A licenc feltételek elfogadása után megadható hogy mely könyvtárba helyezze a saját fájljait. Ha eddig még nem létezett, figyelmeztet minket arról hogy újat fog létrehozni.

A megadott információk áttekintése után elindítható a valódi telepítés, amely végeztével el is indítható a FreeCommander, továbbá áttekinthetőek a kiadási megjegyzések.

Egy rendkívül látványos, rengeteg funkciót magába foglaló felület fogad minket ahol minden olyan funkció megtalálható amit egy hasonló funkcionalitású szoftver esetében már kötelezőnek számíthat.

A kétpaneles fájlkezelő beépített szűrővel is el van látva arra az esetre ha nem szeretnénk hosszasan kereséssel tölteni az időnket, a szoftver tökéletesen alkalmas biztonságos FTP létesítésére és ezen belül fájlok szabad másolására, szerkesztésére.

Több nézet mód között is válogathatunk, meghatározható az ikonok métere és a panelek elrendezése. A FreeCommander kis méretű alkalmazás ha nem szeretnénk fizetős szoftverekkel dolgozni akkor megérdemel egy próbát. A program letölthető portable változatban is ha azonnali munkára szeretnénk használni, vagy csak egyszerűen ki akarjuk próbálni installáció mentesen.

FreeCommander

FreeCommander letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • HiDownload Pro 7.87HiDownload Pro 7.87 Rengeteg protokollt támogató prémium letöltés kliens szoftver a HiDownload Pro, képes a szakadt folyamatok újbóli folytatására, vírus ellenőrzési lehetőséget, illetve ZIP nézőkét is […]
  • Dead CityDead City -Android játékok Zombis kalandra fel, újabb érdekes háttértörténettel rendelkező játék Androidra amelyben a reménytelennek látszó helyzetből kell győztesként kiszállni, nem más mint a Dead […]
  • Mit főzzek ma? Receptajánló – Android alkalmazásokMit főzzek ma? Receptajánló – Android alkalmazások   Frissítsd fel konyhai ismereteidet egy remek Android alkalmazás segítségével, a Mit főzzek ma? Receptajánló naponta szolgáltat számodra újdonságokat. Ha már minden receptet […]
  • MultiBootUSB 4.0 MultiBootUSB 4.0   Több operációs rendszert tudunk telepíteni egyetlen USB kulcsra az alábbi alkalmazás segítségével, nem más mint az MultiBootUSB 4.0. Az alábbi alkalmazás segítségével a lehető […]
  • Auslogics Duplicate File Finder: Duplikátum eltávolító alkalmazásAuslogics Duplicate File Finder: Duplikátum eltávolító alkalmazás Ezzel a remek programmal el tudod távolítani azokat a fájlokat a számítógépedről amikből több is előfordul. Helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code