Free MP3 CD Ripper 2.8

Free MP3 CD Ripper

A Free MP3 CD Ripper egy teljesen ingyenesen kipróbálható műsoros CD lemezek Rippelésére ideális program. A szoftverrel biztonsági mentést tudsz készíteni a zenei kollekciódról, azt több népszerűbb formátumban tudja menteni. MP3, WAV, OGG, WMA, FLAC, APE kiterjesztéseket támogat. Nagyon egyszerű a használata.

Ha rendelkezel egy műsoros CD lemezzel, arról biztonsági mentést szeretnél készíteni, azt Rippelnéd a számítógépedre, itt egy teljesen ingyenesen használható modern, egyszerű opciókat biztosító szoftver a Free MP3 CD Ripper. Mindenképp érdemes kipróbálnod ha erre a feladatra keresel megfelelő segédalkalmazást.

A Free MP3 CD Ripper letöltése után a programot csak el kell indítani, majd be kell a számára tallózni azt a lemezt amit rippelnél. A program rendkívül rugalmas lehetőséget biztosít ehhez, ha több zenei fejezet szerint van rendszerezve a tartalom, lehetőség van arra hogy csak egy adott fejezetet válassz ki mentés céljából.

A munkafolyamat elkezdése előtt a beállításoknál több népszerűbb mentési formátum is kiválasztható, MP3, WAV, OGG, WMA, FLAC, APE, így a szoftver rögtönzött konvertálási feladatokra is fel lehet használni. Itt még definiálható a mintavételezési frekvencia, ez az egyszerűbb testre szabáshoz szükséges.

A Free MP3 CD Ripper a korábban említett lehetőségeken kívül egyéb beállítást nem tartalmaz, így nagyon egyszerű a használata, hamar kiismerhető minden általa támogatott funkció.

Ha a multimédiás lemez tartalmazna ID3 Tag jellemzőket vele ezek a speciális adatok is kezelhetővé válnak. A szoftver beépített médialejátszójával a támogatott kimenetek egyszerűen le is játszhatóak.

A Free MP3 CD Ripper támogatja még hogy a számítógéphez csatlakoztatott CD/DVD meghajtót vezérelhesd, kiadható a lemez, bezárható, illetve újraolvasható.

Rippelési feladatokra használhatod még a WonderFox DVD Ripper, illetve a FreeStar Free DVD Ripper nevű alkalmazást. Ezek az alternatívák már több kényelmi funkciót biztosítanak a kipróbálóinak. Az utóbbi programmal szintén konvertálni is tudsz, így a formátum sem okoz problémát az adott céleszközön.

A Free MP3 CD Ripper egy teljesen ingyenes, egyszerűen használható, több népszerűbb formátumot is támogató rippelő alkalmazás. Támogatja az ID3 tag jellemzők kezelését is. Az egyik legmodernebb lehetőséget biztosítja biztonsági mentések összeállításához.

Free MP3 CD Ripper

Free MP3 CD Ripper Összefoglaló:

 • Műsoros CD lemezek Rippeléséhez
 • több népszerűbb kimenetet is támogat
 • ID3 tag támogatás
 • egyénileg választható mentési lehetőségek
 • egyszerű használat
 • CD meghajtó kezelő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • Zortam Mp3 Media Studio 23.65Zortam Mp3 Media Studio 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio egy univerzális multimédiás segédalkalmazás, konvertáláshoz, rippeléshez. A program segítségével szinte az összes ma fontosnak tekinthető feladatot el lehet […]
 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio Portable a népszerű zenerendszerező alkalmazás telepítést nem igénylő változata. A szoftver tartalmaz egy beépített zenelejátszót, ideális konvertáláshoz, ID3 […]
 • VSDC Free Audio Converter 1.6.3VSDC Free Audio Converter 1.6.3 A VSDC Free Audio Converter egy könnyen kezelhető, modern felhasználói felülettel biztosított audió dekódoló szoftver ami profilos, előre konfigurált beállításokat biztosít. Ingyenes. […]
 • Balabolka 2.12.0.657Balabolka 2.12.0.657 A Balabolka egy teljesen ingyenesen használható szövegfelolvasó program, ami a szóban forgó feladaton kívül egyéb igen hasznos funkciót is el tud látni. Ideális Audiók konvertálására, […]
 • Balabolka Portable 2.12.0.657Balabolka Portable 2.12.0.657 A Balabolka Portable egy installálás nélkül használható, különleges szövegfelolvasó program. Az alkalmazással tudsz még audiókat konvertálni, hangfelvételeket készíteni. Tartalmaz még […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Free MP3 CD Ripper
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük