EagleGet Portable 2.0.4.27

EagleGet Portable

Az EagleGet Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő alkalmazás. A szoftver szinte bármilyen tartalom esetén használható, legyen az akár videó, vagy audió fájl. Magyar nyelvű. Időzíthető, vágólap figyelő funkció, sávszélesség korlátozás jellemzi. YouTube támogatás. Ingyenes.

Itt egy professzionális letöltésvezérlő alkalmazás az EagleGet Portable, ami a népszerű kliens szoftver telepítést nem igénylő változata közel azonos funkcionalitással. Mivel nem igényel installációt, több gépen is futtathatod.

Az EagleGet Portable letöltése után egy ZIP formátumú tömörített fájlt kapsz, ezt csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezt követően a program azonnal használható. Az alábbi letöltésvezérlő alkalmazás az összes ma elterjedt böngészőt támogatja, legyen az a Google Chrome, Mozilla Firefox.

Az indulását követően automatikusan figyelemmel kíséri a böngészési tevékenységedet, amikor szükség van rá, automatikusan felajánlja annak a lehetőségét, hogy az adott fájlt lementi ( vágólap figyelő funkció ).

Ez szinte bármi lehet, legyen tömörített fájl, multimédiás tartalmak, videók, audió fájlok. Itt akár YouTube tartalmakat is rá lehet bízni. A beállításoknál megadható a számára, hogy az alkalmazás milyen fájlkiterjesztések esetén biztosítsa az általa támogatott funkciókat ( exe;.zip;.rar;.tar;.gz;.mp3;.mp4;.3gp;.rm;.rmvb;.mpeg;.mpg;.wav;.pdf;.chm;.iso;.msi;.7z;.aac;.ape;.flac;.mkv;.mov;.ogg ). Az EagleGet Portable használata nagyon egyszerű, sőt Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

Ha egy nagyobb fájl letöltése alatt tovább szeretnél böngészni, a konfigurációs panelon sávszélesség korlátozást is konfigurálhatsz, így bőven marad prioritás más hasonló netes tevékenységre, ezt is támogatja az EagleGet Portable.

Az alkalmazás kezelőfelülete nagyon egyszerűen navigálható, néhány egyszerű lépésben konfigurálható, az igényekhez igazítható. Az EagleGet Portable akár időzítetten is használható.

Alternatívájaként választhatod a YouTube By Click vagy a VSO Downloader, általános feladatokra a Free Download Manager Lite nevű szoftvert.

Az EagleGet Portable egy telepítés nélkül használható univerzális letöltésvezérlő szoftver, amit akár multimédiás tartalmak lementésére is felhasználhatsz. Sávszélesség korlátozás, időzíthetőség, vágólap figyelő funkció jellemzi. Magyar nyelvű. Ingyenes.

EagleGet Portable

EagleGet Portable összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • időzíthető
 • sávszélesség korlátozás
 • vágólap figyelő funkció
 • az összes népszerűbb böngészőt támogatja
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.eagleget.com/

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • EagleGet 2.0.4.25EagleGet 2.0.4.25 Az EagleGet egy több böngészőt is támogató videók letöltésére is használható kliens szoftver modern felhasználói felülettel. Magyar nyelvű, könnyen használható, akár sávszélesség […]
 • TubeDigger 5.6.8TubeDigger 5.6.8 A TubeDigger egy közösségi videómegosztókon közzétett videók letöltésére használható Prémium letöltés kliens szoftver a . AVI, MKV, OGG formátum támogatással. Ideális YouTube videók […]
 • YouTube By Click 2.2.79YouTube By Click 2.2.79 A YouTube By Click egy ingyenes videók letöltésre ideális szoftver, ami rengeteg oldalt támogat. A program fontosabb funkcióit tekintve vele összeállíthatsz lejátszólistákat, audió […]
 • YouTube Downloader Pro 6.10.1YouTube Downloader Pro 6.10.1 A YouTube Downloader Pro nevű alkalmazással Videókat lehet letölteni az egyik legnépszerűbb portálról, a YouTube-ról. A szoftver tartalmaz néhány speciális lehetőséget, videó keresőt is […]
 • HD Downloader 3.9.55HD Downloader 3.9.55 A HD Downloader egy professzionális videó letöltő alkalmazás, ami konvertáló funkciót is tartalmaz. A szoftverrel az összes ma létező formátumban lehet menteni. Tartalmaz még videó […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 1 votes
Teljes név
EagleGet Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük