CCleaner használata

Multifunkciós lehetőségeket biztosító karbantartó szoftver, aminek a használatával, tisztább Windowst kapsz.

Egyszerűen, kezelhető, kategorizált Windows pucoló szoftver ami a merevlemezt, a böngésző, illetve a regisztrációs adatbázis takarításában jelesedik.

Tisztító funkció: A CCleaner egy kattintással képes törölni a böngészésünk, illetve a gép használata során visszamaradt előzményeket, kiüríti a kukát, a vágólap előzményeket, naplófájlokat. Ezeket az elemeket kézzel is kijelölheted, a fontosabbak megtarthatóak. Egy rövid elemzés után megjeleníti a felszabadítható szabad helyet.

Registry pucoló: Megtalálja az eltávolított alkalmazások által visszahagyott bejegyzéseket amik rendellenes rendszer működést idézhetnek elő. Ezek között szintén manuálisan is választhatunk, a kezdők rábízhatják ezt a programra.

Eszközök: Több hasznos szolgáltatást rejt, többek között startup managert, rendszer helyreállítás kezdeményező segédletet, meghajtó tisztítót, illetve fájlkeresőt.

Az egyszerű célirányos kialakításának köszönhetően a használata kezdők számára sem jelent komolyabb kihívást. A telepíthető változat innen tölthető le, míg a hordozható verzió, vagyis a portable alternatívája itt található.

Kapcsolódó alkalmazások

  • VidTrim- Android alkalmazásokVidTrim- Android alkalmazások     Videók vágására használható segédalkalmazás amely Android rendszerekre lett optimalizálva, nem más mint a VidTrim.   Ma már nem feltétlenül van szükség számítógépre azért hogy […]
  • Warlords Battlecry IIIWarlords Battlecry III       Egy igazi szerepjáték és valós idejű stratégiai játék a Warlords Battlecry III. A játék során előre eldönthetjük hogy, melyik fajt szeretnénk irányítani. Komoly izgalmakkal […]
  • Ranish Partition Manager 2.44Ranish Partition Manager 2.44   Merevlemezünk particionálásának ideális eszköze a Ranish Partition Manager 2.44. Ha egy olyan programot keresünk, amellyel módosítani tudjuk a merevlemezünkön található partíciók […]
  • Calibre e-könyv olvasás egyszerűenCalibre e-könyv olvasás egyszerűen E-könyvek olvasására, konvertálásra használható alkalmazás, a legújabb kiadás elérhető portable, illetve normál installálható verzióban is.
  • Desk Drive 1.82Desk Drive 1.82   Külső meghajtók közvetlen elérésére van lehetőség a Desk Drive 1.82 segítségével.   A közvetlenül a számítógéphez csatlakoztatott külső USB kulcsok illetve CD/DVD meghajtók […]
Összefoglaló
Cikk neve
CCleaner használata
Leírás
Multifunkciós lehetőségeket biztosító karbantartó szoftver, aminek a használatával, tisztább Windowst kapsz.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code