A nap szoftver ajánlatai -top

Néhány friss szoftver, amellyel testre szabottabban illetve biztonságosabban tudjuk használni számítógépünket, illetve az adott folyamat kényelmesebbé válhat.

 

 

FastPictureViewer

 

Ismét frissült a népszerű képnézegető alkalmazás a FastPictureViewer, letölthető 32 illetve 64 bites változatban is. Elsősorban olyan számítógép tulajdonosok számára lehet hasznos akik rengeteg fotót kezelnek számítógépükön, ebben az esetben nehezebbé válhat az azok közötti navigáció. Segítségével minden különösebb giccs nélkül történhet meg a folyamat. Kezelőfelülete Magyar ezért a minimális opciót tartalmazó navigációs sávok kiismerése könnyű.

 

A szoftver támogatja a billentyűkombinációs vezérlési módot, az összes lista az F1 billentyű segítségével hívható elő. Nagyíthatunk, lépkedhetünk az egyes állományok között, gyors vissza, előre opciók fedezhetőek fel rajta. A FastPictureViewer itt letölthető.

 

WinSCP

 

A WinSCP egy klasszikus kétpaneles fájlkezelő alkalmazás, amellyel FTP kapcsolatok létesítésére van mód. Többek között lehetőség van FTP, SFTP, SCP protokollal való kapcsolódásra. Maga felület nincs agyon bonyolítva, letölthető Portable változatban is. A Magyar nyelvi fájlok beszerzéséről magunknak kell gondoskodni, szerencsére a hivatalos forrásból erre van mód.

 

Általános fájl mozgatási, szerkesztési, szinkronizálási opciókat biztosít. A WinSCP letölthető itt.

 

WinPatrol

 

Mivel a biztonság sem egy másodlagos szempont a számítógépet birtokló felhasználók számára, ezért most egy szintén a napokban frissült alkalmazást ajánlanék, vagyis a WinPatrol -t.

Segítségével minden egyes folyamatba betekintést nyerhetünk ami fut a háttérben, megtudhatjuk, melyek azok amik magával a Windows -al együtt töltődnek be. Természetesen azon felül hogy informál minket még arra is adódik mód hogy kilőjük azokat az alkalmazásokat amelyekről nem vagyunk meggyőződve hogy biztonságosak e. Magyar nyelven is használható. Próbaverziós változat, ami bizonyos funkciók elérését nem támogatja.

Interaktív tűzfalként tájékoztat minket minden gyanús tevékenységről, a próbaverziós változat nem képes valós idejű védelmet biztosítani. Vírusirtónk mellett mint másodlagos védvonal, remek szolgálatot tud tenni. A WinPatrol letölthető itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • WinContig 1.10.00- Portable programokWinContig 1.10.00- Portable programok       A merevlemez gyors töredezettségmentesítésére használható Portable szoftver a WinContig ezen kiadása. Merevlemezünket intelligens módon tudjuk töredezettség mentesíteni az alábbi […]
  • Konvertálás a hardverek kihasználásával: MediaCoderKonvertálás a hardverek kihasználásával: MediaCoder Széleskörű dekódolási lehetőségeket biztosít, mindamellett az egyszerű felépítésre összpontosít. Rengeteg formátumot ismerő professzionális konvertáló.
  • A nap letöltés ajánlójaA nap letöltés ajánlója Általános multimédiás feladatok végrehajtására használható fel, erősségét a DivX formátum esetén érezhetjük... DivX Plus 9.0.2 Általános multimédiás feladatok végrehajtására használható […]
  • Top 5 Portable szoftverTop 5 Portable szoftver Telepítést nem igénylő programok, legjobb ingyen Portable alkalmazások egy helyen.
  • XnConvert 1.63XnConvert 1.63 Az XnConvert segítségével képeink kimeneti formátumát tudjuk megváltoztatni. Rendszeres képek kezelése esetén bizony felmerülhet annak az igénye hogy egy adott kép formátuma nem […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code