Auto Power-on & Shut-down 2.70

Auto Power-on & Shut-down

Az Auto Power-on & Shut-down nevű alkalmazás segítségével teljes mértékben automatizálható a számítógép leállítása, elindítása.

Adott ütemezett feladatok végrehajtása esetén igen hasznos tud lenni egy olyan segédszoftver amely felébreszti a számítógépet a kellő pillanatban. Rengeteg olyan segéd található ami képes leállítani, de annál kevesebb ami képes fel is ébreszteni, a szóban forgó alkalmazás erre a feladatra is képes.

Maga az állomány rendkívül kis méretű, jelentéktelen mértékben terheli le a rendszert.

Auto Power-on & Shut-down telepítés:

A letöltés után egy rövid installációs lépéssorozattal már használható állapotba is rázhatjuk a programot.

Az install Magyar segédfelülettel indul, így nincs szükség további információszerzésre annak az érdekében hogy tudjuk mit is teszünk valójában.

 A futó folyamatok átmeneti leállításával megakadályozhatjuk az esetleges problémák felmerülését erről a Auto Power-on & Shut-down is tájékoztat minket.

A licenc feltételek elfogadása után a telepítési mappa megadása következik, amit manuálisan is felülbírálhatunk, ha a gyári értékekkel nem lennénk kiegyezve.

Lehetőség van ikon illetve bejegyzés hozzáadására az automatikusan induló programok között, rendszeres használat mellett érdemes megfontolni.

Indítása után azonnal létre is hozhatunk időzítéseket amit akár minden nap végre is hajt a szoftver az általunk meghatározott napokon, időpontban.

Összesen hat fő munkafolyamatot bízhatunk rá, ezek:

Bekapcsolás, készenlét, újraindítás, hibernálás, kikapcsolás, kijelentkezés, munkamenet zárolás, monitor kikapcsolás.

Időzített feladatok végrehajtása esetén igen hasznos tud lenni a hétköznapokban. Próbaverziós változat, amit 30 napig tudunk használni.

Auto Power-on & Shut-down

Auto Power-on & Shut-down letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Norton Ghost 15.0Norton Ghost 15.0     Fejlett szintű biztonsági mentések készítését támogató segédalkalmazás a Norton Ghost.     Adataink szempontjából nem mindegy hogy milyen programmal készítünk biztonsági […]
  • Game Booster letöltésGame Booster letöltés     Egy egyszerű hatékony és könnyen kezelhető rendszer optimalizáló alkalmazás a Game Booster 2. Ez a kis méretű alkalmazás akkor jöhet jól ha új játékot telepítünk és elő […]
  • Undelete 360 2.16Undelete 360 2.16 Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszaállítani az Undelete 360 segítségével. Egyszerű felépítése kifejezetten a kezdők igényeihez illeszkedik.   Kétségtelen hogy egyszer […]
  • 8StartButton 2.0.28StartButton 2.0.2  8StartButton avagy alternatív start menü Windows 8 -ra. Ha eddig még nem pótoltad akkor most itt a lehetőség hogy újra navigálhatóbbá tedd operációs rendszeredet.     A Microsoft ezen […]
  • Free Download Manager 5.1.34Free Download Manager 5.1.34  A Free Download Manager egy professzionális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel akár Torrent fájlokat is kezelni tudsz. Magyar nyelvű, rengeteg testre szabási opciót biztosít. Sávszélesség […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code