Auto Power-on & Shut-down 2.70

Auto Power-on & Shut-down

Az Auto Power-on & Shut-down nevű alkalmazás segítségével teljes mértékben automatizálható a számítógép leállítása, elindítása.

Adott ütemezett feladatok végrehajtása esetén igen hasznos tud lenni egy olyan segédszoftver amely felébreszti a számítógépet a kellő pillanatban. Rengeteg olyan segéd található ami képes leállítani, de annál kevesebb ami képes fel is ébreszteni, a szóban forgó alkalmazás erre a feladatra is képes.

Maga az állomány rendkívül kis méretű, jelentéktelen mértékben terheli le a rendszert.

Auto Power-on & Shut-down telepítés:

A letöltés után egy rövid installációs lépéssorozattal már használható állapotba is rázhatjuk a programot.

Az install Magyar segédfelülettel indul, így nincs szükség további információszerzésre annak az érdekében hogy tudjuk mit is teszünk valójában.

 A futó folyamatok átmeneti leállításával megakadályozhatjuk az esetleges problémák felmerülését erről a Auto Power-on & Shut-down is tájékoztat minket.

A licenc feltételek elfogadása után a telepítési mappa megadása következik, amit manuálisan is felülbírálhatunk, ha a gyári értékekkel nem lennénk kiegyezve.

Lehetőség van ikon illetve bejegyzés hozzáadására az automatikusan induló programok között, rendszeres használat mellett érdemes megfontolni.

Indítása után azonnal létre is hozhatunk időzítéseket amit akár minden nap végre is hajt a szoftver az általunk meghatározott napokon, időpontban.

Összesen hat fő munkafolyamatot bízhatunk rá, ezek:

Bekapcsolás, készenlét, újraindítás, hibernálás, kikapcsolás, kijelentkezés, munkamenet zárolás, monitor kikapcsolás.

Időzített feladatok végrehajtása esetén igen hasznos tud lenni a hétköznapokban. Próbaverziós változat, amit 30 napig tudunk használni.

Auto Power-on & Shut-down

Auto Power-on & Shut-down letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • GEARS & GUTS- Android játékokGEARS & GUTS- Android játékok   Újabb zombis játék érhető el Android rendszerekre, a GEARS & GUTS személyében.   Ha szereted a borzongásokkal fűszerezett szórakozást, ami egy kis zombis ízesítéssel is el van […]
  • AxCrypt 1.7.2976.0AxCrypt 1.7.2976.0   Egy rendkívül könnyen használható kellő biztonságot nyújtó titkosító program az AxCrypt jelen változata.   Ha olyan állományokkal dogozunk amelyet nem szeretnénk másokkal is […]
  • Windows előzmények eltüntetése, Registry karbantartása akár automatikusanWindows előzmények eltüntetése, Registry karbantartása akár automatikusan Az alábbi alkalmazással akár automatizáltan lehet karbantartani számítógépünket, legyen az töredezettség mentesítés, böngészési előzmények eltávolítása, a
  • Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6   Csapatjátékosi képességeinket tehetjük próbára egy igazi szórakoztató akció játék keretein belül, ami nem más mint a Counter Strike 1.6 kiadása. Magát a játékot csapat szellemben […]
  • Távolítsd el a trójai programokat a számítógépedről: Trojan RemoverTávolítsd el a trójai programokat a számítógépedről: Trojan Remover Mivel ezek az alattomos programok igen sok kellemetlenséget tudnak okozni, azok felismerése sem a legegyszerűbb ezért az azok beazonosítását mindig egy specialistára érdemes bízni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code