AIDA64 Extreme Edition 2.3

AIDA64 Extreme Edition 2.3 screenshot

AIDA64 Extreme Edition 2.3 screenshotRendszerünkről kaphatunk teljes körű információt, illetve tesztelési opciókat is biztosít ha szükséges lenne az AIDA64 Extreme Edition 2.3 kiadása.

 

Kevés olyan szoftver található forgalomban ami teljes részletességgel szolgáltat a számunkra információkat a rendszerünkről ami egyaránt érinti a szoftveres, illetve hardveres elemeket egyaránt.

 

Az alkalmazás nem csak hogy információkat biztosít a számunkra hanem akár diagnosztikai szempontból sem tekinthetünk rá mint egy átlagos kiegészítőre.

 

A 32 és 64 bites rendszerekre is elérhető változat, egyaránt alkalmas stressz tesztek végrehajtására amivel feltárhatjuk az esetleges rejtett hibákat vagy a már létezőkről bizonyosodhatunk meg végérvényesen.

 

Az AIDA64 Extreme Edition játékok szerelmeseinek is igen hasznos szolgálatot tud tenni, hisz segítségével hamar kiismerhetjük számítógépünk határait, tuningolás esetén a PC veszélyeztetése nélkül csikarhatunk ki belőle plusz teljesítményt.

 

 

Operációs rendszer és telepített programok analízise:

 

Segítségével mindenre kiterjedően tudhatunk meg információkat a feltelepített operációs rendszerről, annak változatáról, javítócsomagról, a licencekről.

Természetesen ha már a szoftver összetevőknél tartunk nem hagyhatja ki az alkalmazott programok listáját amiről szintén megtudhatjuk, hogy milyen licencel rendelkezik, illetve annak melyik kiadása van általunk használatban.

Ennél az opciónál megtudhatjuk, hogy milyen biztonságtechnikai alkalmazások vannak bevetve és azok rendeltetésszerűen látják e el a feladatukat. Betekintést nyerhetünk az aktuálisan futó folyamatokba is.

 

Hőmérséklet és feszültség ellenőrzése

 

Az AIDA64 Extreme Edition segítségével valós időben tudjuk figyelemmel kísérni a hőmérséklet változását, ha rendellenesen magas hőmérsékletet tapasztalunk, időben tudunk lépéseket tenni.

Ezen felül informál minket a ventilátor fordulatszámáról, az egyes hardver elemek feszültség értékeiről.

Mindezen paraméterek együttes monitorozása jelentős anyagi kiadástól óv meg minket, mivel időben fel tudjuk ismerni az esetleges hibajelenségeket.

 

Próbaverziós változat.

 

 

AIDA64 Extreme Edition 2.3 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • AIDA64 Extreme Edition 2.00AIDA64 Extreme Edition 2.00   Részletes diagnosztikai szoftver amely segítségével mélyreható információkat tudhatunk számítógépünkről, nem más mint az AIDA64 Extreme Edition 2.00.   Ez a kis méretű alkalmazás […]
  • FastCopy 2.11FastCopy 2.11   Fájlok gyorsabb mozgatását teszi lehetővé a FastCopy 2.11, leváltható vele a rendszer beépített szolgáltatása. Mivel rohanó világban élünk, egyre fontosabb az hogy egy adott […]
  • Wireshark 1.8.5Wireshark 1.8.5 Tudj meg mindent a háttérben zajló hálózati folyamatokról a Wireshark segítségével. Ha hálózati monitorozásról van szó akkor kétségtelenül nem is kereshetnénk a célra jobb […]
  • WinGuard Pro 8.14WinGuard Pro 8.14 Windowsunkat és az azon tárolt fájlokat, mappákat tehetjük sokkal biztonságosabbá a WinGuard nevű szoftvernek köszönhetően.   Ha számítógépünket több felhasználó is igénybe […]
  • Aku Video Converter 7.0Aku Video Converter 7.0 Az Aku Video Converter egy egyszerű, célratörő kialakítással rendelkező konvertáló szoftver amellyel pillanatok alatt állíthatunk elő számos ismert formátumot.     Az alkalmazás egy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code