AIDA64 Extreme Edition 2.3

AIDA64 Extreme Edition 2.3 screenshot

AIDA64 Extreme Edition 2.3 screenshotRendszerünkről kaphatunk teljes körű információt, illetve tesztelési opciókat is biztosít ha szükséges lenne az AIDA64 Extreme Edition 2.3 kiadása.

 

Kevés olyan szoftver található forgalomban ami teljes részletességgel szolgáltat a számunkra információkat a rendszerünkről ami egyaránt érinti a szoftveres, illetve hardveres elemeket egyaránt.

 

Az alkalmazás nem csak hogy információkat biztosít a számunkra hanem akár diagnosztikai szempontból sem tekinthetünk rá mint egy átlagos kiegészítőre.

 

A 32 és 64 bites rendszerekre is elérhető változat, egyaránt alkalmas stressz tesztek végrehajtására amivel feltárhatjuk az esetleges rejtett hibákat vagy a már létezőkről bizonyosodhatunk meg végérvényesen.

 

Az AIDA64 Extreme Edition játékok szerelmeseinek is igen hasznos szolgálatot tud tenni, hisz segítségével hamar kiismerhetjük számítógépünk határait, tuningolás esetén a PC veszélyeztetése nélkül csikarhatunk ki belőle plusz teljesítményt.

 

 

Operációs rendszer és telepített programok analízise:

 

Segítségével mindenre kiterjedően tudhatunk meg információkat a feltelepített operációs rendszerről, annak változatáról, javítócsomagról, a licencekről.

Természetesen ha már a szoftver összetevőknél tartunk nem hagyhatja ki az alkalmazott programok listáját amiről szintén megtudhatjuk, hogy milyen licencel rendelkezik, illetve annak melyik kiadása van általunk használatban.

Ennél az opciónál megtudhatjuk, hogy milyen biztonságtechnikai alkalmazások vannak bevetve és azok rendeltetésszerűen látják e el a feladatukat. Betekintést nyerhetünk az aktuálisan futó folyamatokba is.

 

Hőmérséklet és feszültség ellenőrzése

 

Az AIDA64 Extreme Edition segítségével valós időben tudjuk figyelemmel kísérni a hőmérséklet változását, ha rendellenesen magas hőmérsékletet tapasztalunk, időben tudunk lépéseket tenni.

Ezen felül informál minket a ventilátor fordulatszámáról, az egyes hardver elemek feszültség értékeiről.

Mindezen paraméterek együttes monitorozása jelentős anyagi kiadástól óv meg minket, mivel időben fel tudjuk ismerni az esetleges hibajelenségeket.

 

Próbaverziós változat.

 

 

AIDA64 Extreme Edition 2.3 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Windows Media Player 12Windows Media Player 12       Már elérhető a Windows Media Player 12 kiadása. A fejlesztők elsősorban Windows 7 operációs rendszerre optimalizálva hozták létre. Ez a kiadás sokkal több formátum kezelésében […]
  • FilerFrog 2.2FilerFrog 2.2     Egy speciális fájl kezelő alkalmazás amely segítségével a Windows rendszer főbb tulajdonságait bővíthetjük ki, nem más mint a FilerFrog 2.2.   Egy gyors telepítést követően […]
  • CleanMyPC 1.8.10 Build 1148CleanMyPC 1.8.10 Build 1148 A CleanMyPC egy univerzális, Magyar nyelvű Windows karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez. A szoftver több hasznos kiegészítőeszközt is […]
  • Recipe Search- Android alkalmazásokRecipe Search- Android alkalmazások   Keress recepteket mobiloddal az alábbi alkalmazás segítségével, a Recipe Search megkönnyíti a hétköznapjaidat. Elfogytak az ötleteid a konyhában, nem tudod mit kellene főzni […]
  • UltraEdit 17.10UltraEdit 17.10   Tetszetős kezelőfelületű kiválóan használható szövegszerkesztő alkalmazás a UltraEdit 17.10. Ha egy nagy tudással felszerelt szövegszerkesztőt keresünk aminek a kezelőfelülete sem […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code