AIDA64 Extreme Edition 2.3

AIDA64 Extreme Edition 2.3 screenshot

AIDA64 Extreme Edition 2.3 screenshotRendszerünkről kaphatunk teljes körű információt, illetve tesztelési opciókat is biztosít ha szükséges lenne az AIDA64 Extreme Edition 2.3 kiadása.

 

Kevés olyan szoftver található forgalomban ami teljes részletességgel szolgáltat a számunkra információkat a rendszerünkről ami egyaránt érinti a szoftveres, illetve hardveres elemeket egyaránt.

 

Az alkalmazás nem csak hogy információkat biztosít a számunkra hanem akár diagnosztikai szempontból sem tekinthetünk rá mint egy átlagos kiegészítőre.

 

A 32 és 64 bites rendszerekre is elérhető változat, egyaránt alkalmas stressz tesztek végrehajtására amivel feltárhatjuk az esetleges rejtett hibákat vagy a már létezőkről bizonyosodhatunk meg végérvényesen.

 

Az AIDA64 Extreme Edition játékok szerelmeseinek is igen hasznos szolgálatot tud tenni, hisz segítségével hamar kiismerhetjük számítógépünk határait, tuningolás esetén a PC veszélyeztetése nélkül csikarhatunk ki belőle plusz teljesítményt.

 

 

Operációs rendszer és telepített programok analízise:

 

Segítségével mindenre kiterjedően tudhatunk meg információkat a feltelepített operációs rendszerről, annak változatáról, javítócsomagról, a licencekről.

Természetesen ha már a szoftver összetevőknél tartunk nem hagyhatja ki az alkalmazott programok listáját amiről szintén megtudhatjuk, hogy milyen licencel rendelkezik, illetve annak melyik kiadása van általunk használatban.

Ennél az opciónál megtudhatjuk, hogy milyen biztonságtechnikai alkalmazások vannak bevetve és azok rendeltetésszerűen látják e el a feladatukat. Betekintést nyerhetünk az aktuálisan futó folyamatokba is.

 

Hőmérséklet és feszültség ellenőrzése

 

Az AIDA64 Extreme Edition segítségével valós időben tudjuk figyelemmel kísérni a hőmérséklet változását, ha rendellenesen magas hőmérsékletet tapasztalunk, időben tudunk lépéseket tenni.

Ezen felül informál minket a ventilátor fordulatszámáról, az egyes hardver elemek feszültség értékeiről.

Mindezen paraméterek együttes monitorozása jelentős anyagi kiadástól óv meg minket, mivel időben fel tudjuk ismerni az esetleges hibajelenségeket.

 

Próbaverziós változat.

 

 

AIDA64 Extreme Edition 2.3 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Cyberduck 4.2.1Cyberduck 4.2.1 Egy kiváló és könnyen kezelhető FTP kliens alkalmazás a Cyberduck. Ha egy megbízható és korlátozásoktól mentes FTP kliens alkalmazást keresünk akkor egy próbát mindenképp érdemes […]
  • GPU Caps Viewer 1.86GPU Caps Viewer 1.86   Számítógépünkben használt videokártya paramétereibe nyerhetünk betekintést a GPU Caps Viewer 1.86 segítségével. Ez a program teljes részletességgel tájékoztat minket rendszerünk […]
  • Fájlmegosztás és keresés profin… BearShareFájlmegosztás és keresés profin… BearShare A szoftverrel mások által közzétett, illetve a mi saját tartalmainkat tudjuk elérhetővé tenni. Multimédiás állományok esetén használható.
  • Kaspersky Anti-Virus 2013 – Vírusirtó letöltésKaspersky Anti-Virus 2013 – Vírusirtó letöltés     A tesztek alapján napjainkban az egyik legerősebb és leghatékonyabb védelmet tudja a számunkra nyújtani a Kaspersky Anti-Virus 2013.   A Kaspersky márkanév egyet jelent a […]
  • Adobe Reader Android alkalmazásAdobe Reader Android alkalmazás   PDF dokumentumokat tudunk megtekinteni Androidos készülékünkön az Adobe Reader Android kiadásával. Ma már egyre több feladatra tudjuk felhasználni okos telefonunkat. Többek között […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code