VirtualDub 1.9.11

VirtualDub screenshot

 

VirtualDub screenshot

 

Videóállományok szerkesztése esetén, használható program, ami segítségével teljes mértékben átalakíthatjuk a szóban forgó állományt, nem más mint a VirtualDub 1.9.11 kiadása.

 

Ma már szinte természetes hogy filmjeinket akár saját magunk testre szabhatjuk, olyan módosításokat hajthatunk végre amely a mi ízlésünknek inkább megfelel.

 

Nagyon nehéz olyan emberrel találkozni aki legalább egyszer ne lett volna olyan film birtokában aminek nem volt megelégedve a minőségével, s ha lehetséges lett volna akkor végrehajtott volna rajta kisebb módosításokat.

 

A VirtualDub segítségével szerkesztések egész tárháza nyílik meg előttünk, számos opcióra nyílik előttünk lehetőség, mindez ingyenes formában.

 

Ha olyan állománnyal rendelkezünk, ami tartalmaz olyan részeket amiket szívesen kihagynánk belőle, esetleg két anyagot szeretnénk egyesíteni akkor a címben szereplő szoftver kötelező kellék a számunkra.

 

Ezen felül lehetőségünk van feliratokkal ellátni filmjeinket. A hozzáadáson kívül eltávolítani is tudunk ha olyan elem található a médián, ami nem odaillő néhány kattintással eltávolíthatjuk.

 

Az effektusok hozzáadásán kívül át is méretezhetjük a filmeket a megjelenítőnknek megfelelő méretűre, továbbá kinyerhetjük az állományból a hang és videó anyagot így külön tudjuk azt kezelni.

 

Az egyszerű kezelőfelület senki se tévesszen meg, hisz mögötte hatalmas tudás rejtőzik.

 

Akik eddig is használták, mindenképp frissítsenek a legújabb kiadásra.

Teljes verziós változat.

 

VirtualDub letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • CardRecovery 6.10CardRecovery 6.10 A CardRecovery segítségével a hordozható eszközeinken (memóriakártya, digitális kamera) állíthatjuk vissza azokat az adatokat amik véletlenül lettek törölve.     A kis méretű alkalmazás […]
  • Videóletöltő, konvertáló és CD/DVD író egyben…Videóletöltő, konvertáló és CD/DVD író egyben… Multifunkciós alkalmazás amely videók esetén a legfontosabb alternatívákat ellátja nem is lehetne más mint az aTube Catcher.
  • WPClipart  9.0WPClipart 9.0   A WPClipart 9.0 megközelítőleg 34000 darab ingyenes grafikát tartalmaz amit számos területen tudunk továbbdolgozni. Témák illetve könyvtárak szerinti csoportosításban találjuk a […]
  • Screenshot Captor 4.00Screenshot Captor 4.00 Képlopásra, képszerkesztésre és a végeredmény megtekintésére egyaránt felhasználható szoftver a Screenshot Captor.     Az alábbi szoftver egy profi képlopó alkalmazás, ami még […]
  • Plants vs. Zombies 2.2Plants vs. Zombies 2.2   A ránk, illetve házunkra támadó zombik semlegesítésére kell, hogy koncentráljunk a Plants vs. Zombies 2.2 játékban.   Ebben a különleges ügyességi játékban úgy kell, hogy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code