Advanced Registry Optimizer 1.3.5

Advanced Registry Optimizer screenshot

Advanced Registry Optimizer screenshot

 

Tartsa karban a rendszerleírókat és törekedjen a stabilabb rendszer biztosítására az Advanced Registry Optimizer 1.3.5 segítségével.

A rendszerleírók a számítógép legfontosabb építőelemei, ezek a kulcsok tartalmaznak minden olyan fontos információt ami a rendszerünk alapvető működéséért felelősek.

Ha ezek sérülnek a legrosszabb esetben használhatatlanná válik operációs rendszerünk.

Ha oda szeretnénk rá figyelni, akkor próbáljuk ki az Advanced Registry Optimizer alkalmazást amivel számos lehetőségre adódik módunk.


Főbb funkciók:

Biztonsági mentések készítése

Többek között biztonsági mentéseket készíthetünk ezekről az igen fontos fájlokról, így ha valamilyen nem várt esemény következtében hiba lép fel bármikor visszaállíthatjuk az eredeti állapotot.

Természetesen ha már a mentés elkészítését támogatja, akkor a visszaállítás rábízható.

Tisztító

Tartalmaz egy registry tisztítót amely segítségével el tudjuk távolítani azokat a bejegyzéseket amelyek már használaton kívül vannak, növelvén gépünk stabilitását.

Töredezettségmentesítés

Töredezettség mentesíthetjük a rendszerleírókat, szintén növelvén a rendszer stabilitását.

Az egyszerű kezelőfelülettel rendelkező program könnyen használható, csak azokat az opciókat tartalmazza amik szükségesek.

Próbaverziós változat, amit 30 napig használhatunk, korlátozásoktól mentesen.

Advanced Registry Optimizer letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Secunia PSI 2.0Secunia PSI 2.0   Aktuálisan telepített programjaink verziószámáról, illetve naprakész állapotáról árul el a számunkra információt a Secunia PSI 2.0.   Ha mindig gondban vagyunk a programok […]
  • Footbar2000Foobar2000     A Foobar2000 egy nagyszerű multimédiás lejátszó, kiváló hangzással és nagyon minimális rendszer igénnyel. Ha nagyon gyenge felszereltségű számítógéppel rendelkezünk és számos […]
  • Sea Empire – Android játékokSea Empire – Android játékok Valós időben futó stratégiai játékkal töltheted el szabadidődet a Sea Empire nevű Android program keretében.     Légy kereskedő, szállíts mindenkinek azt amire szüksége van, az […]
  • Boxee 0.9.23Boxee 0.9.23     Online csatornák és videók nézését biztosító szoftver a Boxee 0.9.23. Erre a kiváló alkalmazásra tekinthetünk úgy mint egy online média központra, mivel az internetes TV adások […]
  • PicPick használataPicPick használata Képszerkesztőt is tartalmazó képlopó szoftver ami megosztó funkciót is tartalmaz. A PicPick ingyenesen használható remek kis szoftver.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code