Advanced Registry Optimizer 1.3.5

Advanced Registry Optimizer screenshot

Advanced Registry Optimizer screenshot

 

Tartsa karban a rendszerleírókat és törekedjen a stabilabb rendszer biztosítására az Advanced Registry Optimizer 1.3.5 segítségével.

A rendszerleírók a számítógép legfontosabb építőelemei, ezek a kulcsok tartalmaznak minden olyan fontos információt ami a rendszerünk alapvető működéséért felelősek.

Ha ezek sérülnek a legrosszabb esetben használhatatlanná válik operációs rendszerünk.

Ha oda szeretnénk rá figyelni, akkor próbáljuk ki az Advanced Registry Optimizer alkalmazást amivel számos lehetőségre adódik módunk.


Főbb funkciók:

Biztonsági mentések készítése

Többek között biztonsági mentéseket készíthetünk ezekről az igen fontos fájlokról, így ha valamilyen nem várt esemény következtében hiba lép fel bármikor visszaállíthatjuk az eredeti állapotot.

Természetesen ha már a mentés elkészítését támogatja, akkor a visszaállítás rábízható.

Tisztító

Tartalmaz egy registry tisztítót amely segítségével el tudjuk távolítani azokat a bejegyzéseket amelyek már használaton kívül vannak, növelvén gépünk stabilitását.

Töredezettségmentesítés

Töredezettség mentesíthetjük a rendszerleírókat, szintén növelvén a rendszer stabilitását.

Az egyszerű kezelőfelülettel rendelkező program könnyen használható, csak azokat az opciókat tartalmazza amik szükségesek.

Próbaverziós változat, amit 30 napig használhatunk, korlátozásoktól mentesen.

Advanced Registry Optimizer letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • BitTornado 0.3.18BitTornado 0.3.18 A BitTornado a lehető leghatékonyabb és legegyszerűbb módját biztosítja annak hogy torrent protokollal rendelkező fájlokat le tudjuk tölteni.     Szinte kétségtelen hogy az egyik […]
  • YouTube kliens- Android alkalmazásokYouTube kliens- Android alkalmazások   A népszerű videómegosztó portál okos készülékekre optimalizált változata a YouTube kliens. Ki ne ismerné vagy ne használná a nagy népszerűségnek örvendő videómegosztó portált. […]
  • DVDFab: Másolj, konvertálj, videókat 3D minőségbenDVDFab: Másolj, konvertálj, videókat 3D minőségben Szinte az összes fontos funkciót megkapod tőle ami igény lehet videóállományok kezelése esetén. Legyen szó műsoros lemezek másolásáról, dekódolásról, nem hozható zavarba.
  • OStoGO 1.01OStoGO 1.01     Bootolható USB kulcsok létrehozására használható szoftver az OStoGO 1.01.   Windows 7 operációs rendszerünket tudjuk telepíteni USB kulcsról az alábbi szoftver segítségével. Maga […]
  • Winamp Skin letöltésWinamp Skin letöltés   Egyedi kinézetűvé varázsolhatjuk Winamp playerünket úgynevezett skin hozzáadásával.   A felhasználók a legritkább esetben vannak megelégedve a gyári témákkal, ahány ember, annyi […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code