StartEd Lite 5.50

StartEd Lite 5.50 screenshot

 

StartEd Lite 5.50 screenshot

 

StartEd Lite 5.50, vagyis automatikusan induló programok konfigurálása könnyen.

 

Az alábbi ingyenes alkalmazás segítségével egy teljesen egyszerű, letisztult kezelőfelületen tudjuk konfigurálni azokat a folyamatokat amik a Windows indulását jellemzik.

 

Minél több szoftver töltődik be automatikusan az operációs rendszerrel együtt annál jobban elhúzódik a rendszer betöltődése, ha letiltjuk a ritkán használt, kevésbé fontos alkalmazásokat értékes másodpercekhez juthatunk.

 

Maga a szoftver kis méretű és a használata sem igényel komolyabb szakértelmet, ha a telepítés lezajlott csak a nyelvet kell átállítani ezután neki is láthatunk a beállításnak.

 

Első indításakor azonnal felsorolja azokat a programokat amik automatikusan töltődnek be, ha eddig még sohasem foglalkoztunk ezek konfigurálásával, sok program fut a gépen, igen szép listát kaphatunk.

 

A szoftver fizetős változata sokkal több opciót biztosít, többek között biztonsági mentést készíthetünk az indítási listáról továbbá vissza is állíthatjuk azt, ami akkor lehet hasznos ha nem vagyunk benne biztosak hogy mit is csinálunk.

 

Ha a listán található alkalmazásról többet is szeretnénk megtudni, akkor csak a tulajdonságok opcióra kell kattintani. Itt megtudható a fájlméret, gyártócég, verziószám illetve az indítás típusa.

 

 

A Windows szolgáltatások is áttekinthetőek, illetve konfigurálhatóak.

 

Ingyen kiadás.

 

StartEd Lite 5.50 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wise Driver Care 2.3.301.1010Wise Driver Care 2.3.301.1010 A Wise Driver Care nevű alkalmazással megkeresheted, illetve minden esetben a legújabb illesztőprogramokat telepítheted a számítógépedhez a lehető legkevesebb energiaráfordítás mellett. A […]
  • Beszélő Basset- Android alkalmazásokBeszélő Basset- Android alkalmazások   Az alábbi alkalmazásban egy aranyos kis játék figura visszaismétli azt amit mondunk neki, nem más mint a Beszélő Basset.   Az alábbi Android Program nem csak fiataloknak hanem az […]
  • CDBurnerXP, írj profin és ingyenesen DVD lemezeketCDBurnerXP, írj profin és ingyenesen DVD lemezeket Letölthető a népszerű, széleskörűen felhasználható ingyenes CD/DVD íróalkalmazás, ISO kezelésre, illetve multimédiás tartalmak lemezre égetésére egyaránt ideális.
  • Nero Kwik Media 1.18.20100Nero Kwik Media 1.18.20100       Multifunkciós szoftvercsomag formájában áll a szolgálatunkra a Nero Kwik Media legfrissebb változata. Legyen szó képeink vagy videóink rendezéséről, vagy esetleg meg is […]
  • Advanced Uninstaller PRO, karbantartás és uninstallálás egyetlen alkalmazással…Advanced Uninstaller PRO, karbantartás és uninstallálás egyetlen alkalmazással… Elsősorban a már nem használt szoftvereinket tudjuk vele végérvényesen és nyom nélkül eltávolítani, ezen kívül karbantartási feladatokat is el tudunk vele végezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code