StartEd Lite 5.50

StartEd Lite 5.50 screenshot

 

StartEd Lite 5.50 screenshot

 

StartEd Lite 5.50, vagyis automatikusan induló programok konfigurálása könnyen.

 

Az alábbi ingyenes alkalmazás segítségével egy teljesen egyszerű, letisztult kezelőfelületen tudjuk konfigurálni azokat a folyamatokat amik a Windows indulását jellemzik.

 

Minél több szoftver töltődik be automatikusan az operációs rendszerrel együtt annál jobban elhúzódik a rendszer betöltődése, ha letiltjuk a ritkán használt, kevésbé fontos alkalmazásokat értékes másodpercekhez juthatunk.

 

Maga a szoftver kis méretű és a használata sem igényel komolyabb szakértelmet, ha a telepítés lezajlott csak a nyelvet kell átállítani ezután neki is láthatunk a beállításnak.

 

Első indításakor azonnal felsorolja azokat a programokat amik automatikusan töltődnek be, ha eddig még sohasem foglalkoztunk ezek konfigurálásával, sok program fut a gépen, igen szép listát kaphatunk.

 

A szoftver fizetős változata sokkal több opciót biztosít, többek között biztonsági mentést készíthetünk az indítási listáról továbbá vissza is állíthatjuk azt, ami akkor lehet hasznos ha nem vagyunk benne biztosak hogy mit is csinálunk.

 

Ha a listán található alkalmazásról többet is szeretnénk megtudni, akkor csak a tulajdonságok opcióra kell kattintani. Itt megtudható a fájlméret, gyártócég, verziószám illetve az indítás típusa.

 

 

A Windows szolgáltatások is áttekinthetőek, illetve konfigurálhatóak.

 

Ingyen kiadás.

 

StartEd Lite 5.50 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Advanced Uninstaller PRO 12.18Advanced Uninstaller PRO 12.18 Az Advanced Uninstaller PRO nevű alkalmazással néhány egyszerű lépésben tudod a számítógépedet karbantartani, illetve eltávolítani azokat a szoftvereket amik már fölöslegesek. […]
  • Glary Disk Cleaner 5.0.1.130Glary Disk Cleaner 5.0.1.130 A Glary Disk Cleaner egy profi, könnyen használható, Magyar nyelvű merevlemez tisztító alkalmazás. Az alábbi karbantartó program segítségével tisztíthatóak a böngészők előzményei, […]
  • PrivaZer 3.0.44PrivaZer 3.0.44 A PrivaZer Böngészési előzményeink nyom nélküli nagytakarítására szolgáló teljesen ingyenes szoftver. Továbbá a rendszer optimalizálására is alkalmas. Magyar nyelvű. 
  • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
  • Techgenie Free PC optimizer 1.0Techgenie Free PC optimizer 1.0 A Techgenie Free PC optimizer egy univerzális karbantartó szoftver amivel nem csak hogy takaríthatod a számítógépedet, de még biztonságosabbá is teheted azt mivel ellenőrzi a PC […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code