Cacheman 7.50

Cacheman screenshot

Cacheman screenshotOptimalizáld számítógéped teljesítményét egyetlen kattintással a Cacheman 7.50 segítségével.

 

Az alábbi alkalmazás segítségével pillanatok alatt tudjuk optimalizálni a számítógép teljesítményét, az előre alkalmazott beállításokat akár profilokba is tudjuk menteni, így legközelebb akár egyetlen kattintással előkereshető és alkalmazható.

 

A kis méretű szoftver néhány kattintással telepíthető majd ezután azonnal beolvassa a gépünk konfigurációját, majd a Magyar kezelőfelületű panelon minden paramétert elénk tár.

 

Többek között megtudhatjuk rendszerünk aktuális terheltségét, a processzor kihasználtsági értékét, felsorolja az aktuálisan futó folyamatokat, illetve a rendelkezésre álló RAM mennyiségét.

 

A Cacheman felületén memória kezelési lehetőségekre is adódik módunk, ha csökken a rendelkezésre álló RAM a szoftver automatikusan azokat a programokat helyezi előtérbe amik fontosak, amit nem használunk, azok a háttérbe kerülnek csökkentvén a memória teltséget.

 

Az egyes futó alkalmazásokat egyedi prioritással tudjuk ellátni így a fontos programok erőforrás tekintetében előnyt élvezhetnek.

 

Lehetőség van a gyorsítótárat is testre szabni, itt sokkal több alternatíva áll majd rendelkezésünkre mint amit böngészőnk kínál.

 

A biztonsági mentések területén is teljes mértékben képes átvenni a Windowstól a vezérlést, csak egyszer kell hogy konfiguráljuk és mindent ellát önállóan.

 

A kezelőfelületét egyéni színrendszer alapján tudjuk módosítani.

 

A profilokhoz visszatérve, lehetőségünk van arra, hogy a gép konfigurációjának megfelelően profilokat használni, igaz ez a funkció csak abban az esetben vethető be ha megvásároltuk a Cacheman -t.

 

Ez a kiadás próbaverziós változat, amit 30 napig tudunk használni. Esetében az egyes konfigurációkat manuálisan kell végrehajtanunk.

 

Cacheman letöltés:

 

itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • WinUtilities Free Edition 14.6WinUtilities Free Edition 14.6 A WinUtilities Free Edition egy korszerű karbantartó szoftver amellyel optimalizálhatjuk a számítógép teljesítményét és takarítási folyamatokat is kezdeményezhetünk. Tartalmaz Startup […]
  • StartEd Lite 5.50StartEd Lite 5.50     StartEd Lite 5.50, vagyis automatikusan induló programok konfigurálása könnyen.   Az alábbi ingyenes alkalmazás segítségével egy teljesen egyszerű, letisztult kezelőfelületen […]
  • Glary Utilities 5.85Glary Utilities 5.85 A Glary Utilities egy rendszer optimalizáló és hibajavító alkalmazás Windows rendszerekre. Tartalmaz registry, merevlemez, böngésző tisztító funkciót. Nagyon egyszerű használni, Magyar […]
  • Glary Utilities PRO 5.8.5Glary Utilities PRO 5.8.5 A Glary Utilities PRO egy multifunkciós feladatokat ellátó univerzális karbantartó szoftver, ami az ingyenes kiadáshoz képest sokkal több lehetőséget biztosít, többek között időzíthető […]
  • Advanced Registry Optimizer 1.3.5Advanced Registry Optimizer 1.3.5   Tartsa karban a rendszerleírókat és törekedjen a stabilabb rendszer biztosítására az Advanced Registry Optimizer 1.3.5 segítségével. A rendszerleírók a számítógép legfontosabb […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code