Cacheman 7.50

Cacheman screenshot

Cacheman screenshotOptimalizáld számítógéped teljesítményét egyetlen kattintással a Cacheman 7.50 segítségével.

 

Az alábbi alkalmazás segítségével pillanatok alatt tudjuk optimalizálni a számítógép teljesítményét, az előre alkalmazott beállításokat akár profilokba is tudjuk menteni, így legközelebb akár egyetlen kattintással előkereshető és alkalmazható.

 

A kis méretű szoftver néhány kattintással telepíthető majd ezután azonnal beolvassa a gépünk konfigurációját, majd a Magyar kezelőfelületű panelon minden paramétert elénk tár.

 

Többek között megtudhatjuk rendszerünk aktuális terheltségét, a processzor kihasználtsági értékét, felsorolja az aktuálisan futó folyamatokat, illetve a rendelkezésre álló RAM mennyiségét.

 

A Cacheman felületén memória kezelési lehetőségekre is adódik módunk, ha csökken a rendelkezésre álló RAM a szoftver automatikusan azokat a programokat helyezi előtérbe amik fontosak, amit nem használunk, azok a háttérbe kerülnek csökkentvén a memória teltséget.

 

Az egyes futó alkalmazásokat egyedi prioritással tudjuk ellátni így a fontos programok erőforrás tekintetében előnyt élvezhetnek.

 

Lehetőség van a gyorsítótárat is testre szabni, itt sokkal több alternatíva áll majd rendelkezésünkre mint amit böngészőnk kínál.

 

A biztonsági mentések területén is teljes mértékben képes átvenni a Windowstól a vezérlést, csak egyszer kell hogy konfiguráljuk és mindent ellát önállóan.

 

A kezelőfelületét egyéni színrendszer alapján tudjuk módosítani.

 

A profilokhoz visszatérve, lehetőségünk van arra, hogy a gép konfigurációjának megfelelően profilokat használni, igaz ez a funkció csak abban az esetben vethető be ha megvásároltuk a Cacheman -t.

 

Ez a kiadás próbaverziós változat, amit 30 napig tudunk használni. Esetében az egyes konfigurációkat manuálisan kell végrehajtanunk.

 

Cacheman letöltés:

 

itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Starter Background Changer 0.8Starter Background Changer 0.8   Képernyőképek módosítására használható segédlet amely elsősorban Windows 7 Starter esetén lehet hasznos, nem más mint a Starter Background Changer jelen kiadása. Windows 7 Starter […]
  • ToDoList 6.6ToDoList 6.6   A ToDoList azok számára nyújt valódi megoldást akik hétköznapjai rengeteg feladat ellátásából tevődik össze és vannak dolgok amik már nehezen tarthatóak fejben, a legegyszerűbb gépünkre […]
  • JetAudio Basic 8.0.16JetAudio Basic 8.0.16   Zenék és videók lejátszására alkalmas látványos kezelőfelülettel rendelkező player a JetAudio Basic 8.0.16. A skinezhető felülettel rendelkező szoftver tudását további pluginok […]
  • Alkalmazások, amelyek nem hiányozhatnak a számítógépedrőlAlkalmazások, amelyek nem hiányozhatnak a számítógépedről Az alábbi alkalmazásokkal szórakozhatsz, karbantarthatsz és nem utolsósorban telepítés nélkül böngészhetsz.     A rendszeres munkálatoknak köszönhetően kedvenc szoftvereink ismét […]
  • Logo Kvíz – World Flags- Android játékokLogo Kvíz – World Flags- Android játékok   Találd ki melyik ország zászlóját kaptad feladványul az alábbi Android játékban, mérd össze tudásodat barátaiddal a Logo Kvíz - World Flags kiegészítővel.   Te minden ország […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code